Fotball - Premier League

Arsenal61

OLYMPIQUE DE MARSEILLE - ARSENAL

Kan ikke se det er noen kamptråd her, Litt over et døgn til start så er på høy tid.

Så min 1 kamp tråd kommer her.

hva første kamp i første runde CL

når onsdag 18/09 Kl.2045

Hvor The Stade Vélodrome

Etter en uheldig start har Arsenal tatt seg veldig opp både spillemessig og resultatsmessig og står nå med 3 Strake seire i PL og solid avansemang til CL.

Olympiqe marseille åpnet med 3 strake seire før de Fikk et tap og en U i de 2 siste kampene.

1 polakken, 3 Sagna, 4 Mert. 6 kos, 28 gibbs 16 ramesey 20 flamstern, 11 øzil,

14 walcott 12 Giroud 10 wilshere

Marseille kjenner jeg lite til så der får andre komme inn.

Tror på en jevn kamp hvor vi klarer å ro i land en seier , som jo er veldig viktig i en så jevn og tett gruppe som det ser ut til vi er kommet i.

1
285 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spår en relativt kjedelig kamp, men grei Arsenal seier. Flyter videre på god utvikling og drar en 1-2 1-3 seier i land. Her putter både nummer 11 og 12 for oss.

1

Håper disse gutta skal gi oss den perfekte starten på gruppespillet:

Szczesny

Sagna - Merten - Koscielny - Monreal

Wilshere - Ramsey

Walcott-----------Özil----------------Ryo

Giroud

Özil, Giroud on fire, to kjappe vinger og en bra defansiv rekke (samt litt Gibbs-hvile) bør fikse biffen.

Tipper Wenger kjører på med Gibbs for Nachoman, og Flamini for Ryo og Ramsey på kant i stedet da. For så vidt greit det og, men jeg er gira på å se Miyaichi.

1

1 polakken, 3 Sagna, 4 Mert. 6 kos, 28 gibbs 16 ramesey 20 flamstern, 11 øzil,

14 walcott 12 Giroud 10 wilshere

Supert med kamptråd, men må innrømme at jeg reagerte litt på din selektive bruk av store bokstaver ;)

Ellers så tror jeg det kommer til å bli en jevn kamp, hvor vi kommer til å bli presset hardt, men avgjør på kontringene. Håper på en mer spennende affære enn den forrige kampen på Stade Vélodrome.

1

Szczesny

Sagna - Per - Koscielny - Pærehodet

Flamini - Ramsey

Walcott-----------Özil------------Wilshere

Giroud

Håper vi stiller dette, altså likt som mot Sunderland. Wilshere vandrer innover, Walcott fosser fremover. Vil nok være viktig å vinne mot det antatt dårligeste laget i gruppa, her er det kun seier som gjelder. Håper på et innhopp fra Ryo etter 70 min, der han løper ifra hele Frankrike. COYG!

2

Burde vinne denne. Tøff gruppe.

Szczsny Sagna-Mertesacker-Koscielny-Gibbs Flamini-Ramsey Walcott-Øzil-Wilshere Giroud

Samme lag som mot Sunderland bare med Mertesacker tilbake.

0-2

1
Wellewinhio [sitat…] Supert med kamptråd, men må innrømme at jeg reagerte litt på din selektive bruk av store bokstaver ;) Ellers så tror jeg det kommer til å bli en jevn kamp, hvor vi kommer...

Supert med kamptråd, men må innrømme at jeg reagerte litt på din selektive bruk av store bokstaver ;)

Takk for det. Må nok innrømme jeg ikke er verdens flinkeste til tegn, store små bokstaver osv. Sliter også ofte ed skrivefeil.

1

Ser ut til at den går på Viasat motor, dvs. ingen HD (for de med Get i alle fall). Bør vinne denne med tanke på hvor tøff gruppa er.

1

Denne kampen blir mye tøffere enn folk tror. Laget må toppes og vi skal være veldig fornøyd med et poeng. Nøkkelen til å avansere fra en så tøff gruppe er å ikke tape borte (en seier en bare bonus), samt vinne minst 2 hjemmekamper uten å tape den tredje. Det gir 10 poeng pluss, som holder. Begynner vi å tape kamper, må vi vinne alle hjemme eller en bortekamp også.

1-1

1

Champions League er tilbake!

Spennende og tøff gruppe vi er i. Viktig med en god start, og jeg tror vi tar Marseille med laget fra Sunderland. Mertesacker inn for Sagna i midten, og franskmannen ut på back for Jenkinson.

1

Smelte på med en 500 lapp på Arsenal seier i dag. 2.35 i odds. En seier og en tusing tilbake hadde vært flott!

2
Enzino Denne kampen blir mye tøffere enn folk tror. Laget må toppes og vi skal være veldig fornøyd med et poeng. Nøkkelen til å avansere fra en så tøff gruppe er å ikke tape borte (en sei...

Jeg er generelt enig med deg, men dette er det dårligste laget i gruppen på papiret. Hvis det er et sted vi bør ta en borteseier så er det her. Vi har også veldig gode resultater borte mot franske lag, samt at de har en uavgjort og tap på de siste to kampene sine.

Jeg tipper det blir en jevn kamp, men at vi vinner med to mål etter en kontring i sluttminuttene.

1

Det er godt at Joey Barton ikke spiller for de fremdeles. Tør ikke tenke på hvordan stallen vår hadde sett ut etter kampen da.

3

Viktig med seier og god start på gruppespillet. Håper Walcott åpner scoringskontoen i kveld!

1
Wellewinhio Jeg er generelt enig med deg, men dette er det dårligste laget i gruppen på papiret. Hvis det er et sted vi bør ta en borteseier så er det her. Vi har også veldig gode resultater b...

@Well:

Som sagt: seier er bonus. Tar gjerne bonusen! ;-)

Og ja, dette er strengt tatt det eneste stedet vi har en realistisk mulighet til borteseier i gruppa. Men det ser ut som om flertallet her og i resultattips-tråden tror kampen vinner seg selv. Prøver bare å få ned forventningene på et realistisk nivå. En seier i dag er foran, ikke på, skjemaet til avansement.

1

Lignende innlegg

Laster...