Fotball - Premier League

Giroud12

Kamptråd: WBA-Arsenal

WBA-Arsenal

Hvor: The Hawtorns Hva: Capital One Cup runde 3 Når: Onsdag 25 sept. kl. 21.00

Arsenal er i svært god form og står nå med 10 strake seiere på borte baner i alle turneringer, i tillegg til at de topper tabellen i PL og fikk en god start på årets CL med seier borte mot Marseille.

WBA på den andre siden har ikke hatt en særlig god start på den nye sesongen og de står med bare 5 poeng på 5 kamper.

Tabellplasseringer:

Arsenal:

1

West Bromwich:

15

Det er jo Capital One Cup som spilles og vi vet at Wenger ofte eksperminterer med stallen her, så man vet aldri hvem som spiller fra start, men jeg håper på at noen av de unge får sjansen og at disse starter:

----------------------------Viviano---------------------------- -Jenkinson---Vermaelen--Koscielny---Monreal--- --------------------Arteta------Eisfeld---------------------------

--Ryo-------------------Wilshere-----------------Walcott----

-------------------------Bentdner--------------------------

Selvom vi spiller mot et PL lag som sansyneligvis kommer til å spille med et nesten toppet lag, håper jeg at noen unge for sjansen, samtidig som Arteta starter pga han er tilbake fra skade også sammen med spillere som Jack og Walcott+ 2 gode stoppere. Vil også veldig gjerne se om Bendtner har som de sier forandret seg og håper på en ny start.

1
551 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Flamini bør starte. Med Arteta tilbake starter Flamini sannsynligvis på benken mot Swansea, så han takler denne matchen greit.

1

----------------------------Viviano---------------------------- -Jenkinson---Vermaelen--Koscielny---Monreal--- --------------------Arteta------Eisfeld---------------------------

--Ryo-------------------Wilshere-----------------Walcott----

-------------------------Bentdner--------------------------

Håper Wilshere får wile.

Walcott wil nok fortsette på høyre, siden Ryo er like god på wenstre noe Walcott ikke er.

2

Wilshere skal hviles i denne. Synes også Per burde være makkeren til Vermaelen. Kos og Vermaelen funker bare ikke.

1

Får nok ikke hvilt like mange førstelagsspillere som man hadde håpet på, på grunn av alle skadene.

Tror dette er nært:

Viviano

Jenkinson - Per/Kos - Vermaelen - Monreal

Arteta - Ramsey

Gnabry Özil Miyaichi

Bendtner

Benk: Martinez, Sagna, Hayden, Akpom, Giroud, Olsson, Gibbs

1

Walcott, Cazorla, Rosicky, Chamberlain, Diaby, Sanogo, Podolski, Zelalem, Fabianski er ute til denne.

Er ikke keen på å risikere noen førstelagsspillere her egentlig. Spesielt ikke offensivt, gjør ikke noe om vi ryker ut her da skadene er enorme.

Viviano Jenkinson-Mertesacker-Vermaelen-Monreal Flamini-Frimpong Gnabry-Arteta-Ryo Bendtner

En seier her er bare bonus. Vi møter PL-motstand som stiller toppet, og det er en realistisk turnering for WBA. Tøft med andre ord

1

Vil helst ikke at Arteta starter denne heller, han kan spille siste 1/2 timen. Han hadde bare 2-3 treninger med spill før Stoke kampen og da er det risky å starte med han.. Vist ikke vi ønsker han ute i en ny periode

1

Per og Vermaelen bør spille sammen bak. Ellers blir det selvsagt Jenks og Monreal på backene. Keeper har jeg ingen anelse om. På midten kunne kanskje Flamini og Arteta spilt sammen? Bentner på topp er enkelt valg, og la så Gnabry og Ryo spille på vingene. Greit lag det, kanskje med unntak av vingene. Ser ikke bort fra at Monreal tar venstrevingen og Gibbs spiller. Ganske sikker på at Sagna får hvile.

1

Greit å gi Viviano debuten her, dersom Fabianski er skadet. Da kan han få sjansen til å imponere uten at Lukasz føler seg forbigått.

1

Lignende innlegg

Laster...