Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Tottenham - Chelsea

Hva: Tottenham - Chelsea

Hva: Premier League, 6. runde

Hvor: White Hart Lane

Når: Lørdag 28.9 klokken 13:45

Hvor ser vi den? TV2 PL

Jeg skynder meg å lage kamptråd av hensyn til klubben, siden jeg står med fem seire og 17-0 på mine kamptråder i år.

Så er endelig dagen kommet der verdens beste portugisiske trener, sexgud og godklump møter Jose Mourinho til dyst. Jeg grugleder meg, og tipper vi stiller følgende mannskap:

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Gylfi; Soldado

* Et annet alternativ er 4-3-3 med Sandro-Paulinho-Dembele sentralt og Eriksen som smal venstrekant. Den varianten liker jeg egentlig bedre.

* Tottenhams høye press har dunket i senk alle lag utenom Arsenal denne sesongen, og selv Swansealona måtte nøye seg med rundt 30% possession på WHL. Det blir spennende å se hvordan det går mot et såpass drevent lag som Chelsea. Blir den høye forsvarsslinjen endelig straffet?

* AVB gjorde det etterhvert bra i "storkampene" i fjor, og det blir spennende å se om trenden fortsetter. Tar gjerne en 1-0-seier der ballen aldri var over Chelseas mållinje, med påfølgende Mourinho-klikk.

* Fantastiske Michael Dawson møter sannsynligvis John Terry i midtsirkelen til myntkast før kampen. Begge er erkeengelske stoppere, og mens sistnevnte så ut som Bård Borgersen da han måtte spille med AVBs høye forsvarsslinje, har Dawson tilpasset seg bra, og har klart seg overraskende godt i de mange 1-1-duellene et slikt forsvarsspill medfører. 20-1 er en målforskjell som lar seg høre etter 10 kamper. Hvem ler best etter kampen?

Chelsea får andre ta seg av. Tilgi all semi-trolling, jeg prøver bare å være lun.

3
884 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Block 46 Row 17 Seat 231.

Der befinne eg meg på lørdag. Første kampen live i år :-). Satse 2-3 seier men har mine tvil omat det skjer med tanke på hvordan Chelsea har spilt i år

2

Viktig for den optimismen som råder nå. En seier vil kanskej få oss til å tro at vi kan gå på vannet, en uavgjort er ingen krise (ihvertfall ikke om spiller er bra) mens et tap kan få den snikende følelsen av at vi taper mot de gode osv...

Jeg tror ikke vi taper. Tottenham, pr. i dag er usannsynlig vanskelig å slå. Midtbanen og ikke minst de to vingene gjør en defensiv jobb man bare må nyte. Ser dårlig ut m.h.t. Lennon tilbake men Sigurdsson/Chadli og Townsend jobber også utrettelig. Er Capoue tilbake er valgene på defensiv midt nesten uendelig. Soldado har hatt uflaks at han ikke har satt flere mål for sjansene har vært ganske så store i nesten hver kamp i det siste. Har Eriksen dagen så tror jeg stopperne til Chelsea skal få kjørt seg med bevegelsen til Soldado og de løpene som kommer fra Paulinho og vingene i boksen.

Jeg gleder meg som en hund

Coys...

1

Jeg satser på at vi vinner igjen etter en eller annen kontroversiell situasjon, så enkelte Liverpool-supportere kan fortsette å bitche om "flaksen" til Tottenham. Det er koselig underholdning.

2

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Gylfi; Soldado

Tror ikke det blir veldig annerledes enn dette, men mistenker at Lamela kan være aktuell til å starte.

Fantastisk med Sandro, Holtby og Defoe i god form til å komme inn og bidra hvis ting ikke fungerer.

1

Er på WHL både mot Chelsea og West Ham de to neste helgene. Gleder meg stort!

Enig i laget til trådstarter. Krysser fingrene for at Rose er klar.

1

Her satser vi på uavgjort, mange skader og mange røde-kort(standard innlegg)

Defoe>Soldado forresten, rart Defoe ikke får muligheten

1
CockFosters Jeg satser på at vi vinner igjen etter en eller annen kontroversiell situasjon, så enkelte Liverpool-supportere kan fortsette å bitche om "flaksen" til Tottenham. Det er koselig un...

Voldsomt til generalisering a.

Tottenham har vært gode mot antatt dårligere motstand, de tapte dog den viktige kampen mot Arsenal. Selv om de var på høyde.

Chelsea blir en ny stor test for Tottenham, og her må de vise hva de kan.

2 nykommere borte, samt Norwich og Swansea på hjemmebane bør være grei skuring for et lag som har brukt mest penger denne sommeren. At de har vunnet fortjent? Selvfølgelig. Men det er heller ingen overraskelse.

1
_B_A_N_N_E_D_ Voldsomt til generalisering a. Tottenham har vært gode mot antatt dårligere motstand, de tapte dog den viktige kampen mot Arsenal. Selv om de var på høyde. Chelsea blir en ny stor...

2 nykommere borte, samt Norwich og Swansea på hjemmebane bør være grei skuring

Har du statistikk på at nykommerne er "grei skuring" å slå for topp 4-kandidatene på bortebane?

Jeg aner ikke, men er relativt sikker på at statistikken ikke viser grei skuring. Ifjor f.eks tok United og Liverpool hhv 7 og 4 av 9 poeng mot Reading, S'hampton og West Ham.

1
Jimmy_28 [sitat…] Har du statistikk på at nykommerne er "grei skuring" å slå for topp 4-kandidatene på bortebane? Jeg aner ikke, men er relativt sikker på at statistikken ikke viser grei sk...

Har du statistikk på at nykommerne er "grei skuring" å slå for topp 4-kandidatene på bortebane?

Så vant ikke Tottenham overbevisende mot noen av disse lagene heller. I tillegg sa jeg at det bør være grei skuring for et lag som har brukt veldig, veldig mye penger denne sommeren.

Alle forventer at Tottenham skal slå et nyopprykket lag, så har man feil vurderinger, undervurderinger osv. Det var ikke gitt at City skulle slå Cardiff(bare litt) så at de tapte den kampen kan betegnes som et sjokk. Når Tottenham overbeviser mot skikkelig motstand, så kan vi snakkes.

Jeg er dog en person som liker Tottenham best av de øvrige lagene på tabellen, og jeg både tror og håper de blir et av lagene innenfor topp 4. i år, så lenge det ikke blir på bekostning av Pool. ;)

1
_B_A_N_N_E_D_ [sitat…] Så vant ikke Tottenham overbevisende mot noen av disse lagene heller. I tillegg sa jeg at det bør være grei skuring for et lag som har brukt veldig, veldig mye penger denn...

Jeg er dog en person som liker Tottenham best av de øvrige lagene på tabellen, og jeg både tror og håper de blir et av lagene innenfor topp 4. i år, så lenge det ikke blir på bekostning av Pool. ;)

Da er alt greit. Synes City og Chelsea kan sutte på 5. og 6. plassen denne sesongen, men frykter dessverre at City er alt for sterke.

1

Lignende innlegg

Laster...