Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Spent på denne. Er typisk i slike kamper hvor kun seier er godt nok at vi sliter. Forhåpentligvis får vi se et sultent lag som vil vise at feilsteget mot Fulham var nettopp et feilsteg.

Antar vi ser et Everton som går ut i hundre. Forhåpentligvis får vi uttelling, for jeg er fortsatt ikke trygg på at vi klarer å snu kamper hvis vi kommer bakpå mot spillets gang.

2

Heldigvis er det ikke oddstall som avjør kamper. Ben Arfa og Remy kan skape trøbbel for alle lag. Tipper mål i begge ender, mer enn det prøver jeg ikke å tippe.

1

Her er muligens Kone,Pienaar og Osman tilbake.Siste mann fra Wigan er ute i 5 nye uker.

1

Flomlyskamp på Goodison er alltid noe spesielt med et større trøkk en vanlig fra the Goodison faithful! I seriepremieren mot Man U ifjor var det helt villt å være i Lower Gwladys! Med seier imorgen vil Everton være dårligst nr.4 (nr. 3 hvis Liverpool taper eller spiller uavgort idag mot Sunderland!) etter denne runden noe som vil være en meget god start på sesongen. Har hatt et meget godt tak på Newcastle hjemme de siste årene så man har et psykisk overtak på the barcodes. Men blir en vanskelig kamp der uavgjort fort kan bli resultatet! Spent på Lukakus hjemmedebut på Goodison...kan bli den store helten :)

1

Kan bli en bra kamp dette!

Får vi se Lukaku fra start?

Remy og Ben Arfa har vist stigende form for Newcastle i det siste, skal bli spennende å se om de kan fortsette trenden.

Baines har vært magisk for hjemmelaget i det siste, klarer han og overliste Krul også?

Taime will show

1
TommyLee32 Kan bli en bra kamp dette! Får vi se Lukaku fra start? Remy og Ben Arfa har vist stigende form for Newcastle i det siste, skal bli spennende å se om de kan fortsette trenden. Baine...

overliste Krul også?

Krul har vistnok studert frisparkene til Baines, men han har nok lest avisen. Så dette kan bli en thriller uten like, vil Baines skyte der han pleier, eller motsatt? Vil Krul slenge seg for tidlig, selvsikker som han er nå?

Spørsmålene er mange.

1

Spiller Cabaye enda for Castle? i tilfelle han spiller så må ballguttene vere meget obs.

1
hesja Tipper at det brevet er fake.

Hva? Det er dommerkortet. Ikke første gang Evertons offisielle twitter-konto legger ut bilde av det.

Kjappere å ta et bilde og laste opp det enn å skulle fylle starting 11 på 140 tegn - og man vil jo være først ute med å offentliggjøre lagene.

1

Dersom Everton holder seg unna langvarige skader på nøkkelspillere kan dem faktisk lukte på 4plassen. Tviler men

1

Lignende innlegg

Laster...