Fotball - Premier League

The_Venom

Manchester United på vei nedover??

Den tidligere Liverpool-kapteinen og BBC-eksperten Alan Hansen er ikke nådig i sin dom over Manchester Uniteds sesongstart under David Moyes. Med sju poeng på sesongens seks første kamper er Manchester United på 12. plass i Premier League, åtte poeng bak tabelltopp Arsenal. I en spalte i The Telegraph drar Hansen paralleller til slutten på Liverpools storhetstid. – Det er for tidlig å si at vi nå er vitne til Old Trafford-imperiets fall, men alarmklokkene ringer og det er klare likhetstrekk mellom 2013-utgaven av Manchester United og Liverpool-laget som vant ligaen i 1990, skriver Hansen.

1
70 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Man kan si hva man vil om Alan Hansen, for han har sagt en del rart. Men uansett hvor mye man misliker fyren så er det ikke til å komme fra at han har et par gode poeng. En aldrende stall som må erstattes, mye endringer på kort tid og en årrekke med suksess bak seg.

Nå har jeg ingen tro på at United kommer til å håndtere dette like dårlig som Liverpool gjorde den gang, med Moyes som Uniteds Souness, men de har uten tvil en stor jobb foran seg. Selv tror jeg størrelsen på selve organisasjonen United er for stor til at ting kollapser, så pengene blir definitivt redningen.

Spår at United viser verden et Januar-vindu man ikke har sett maken til, og berger topp fire på den måten. Blir nok billigere det, enn å havne utenfor topp fire.

2

Selvfølgelig går det nedover etter tjue år på toppen. Noe annet ville vært ekstremt rart.

Det gjelder bare å håndtere nedturen på best mulig vis så man fortsatt henger seg på i toppen.

1

Den tidligere Liverpool-kapteinen og BBC-eksperten Alan Hansen er ikke nådig i sin dom over Manchester Uniteds sesongstart under David Moyes

Kevin Keegan tror ikke manu klarer topp 4.

1

En ex-Liverpoolspiller som tror/håper manu får trøbbel.

Geeee, what a shocker!

Manu sitt kommersielle fundament gjør at de garantert er en toppklubb også de neste 10 og 20 årene, selv om de kanskje får en bitteliten knekk når en av verdenshistoriens beste managere nettopp har gått av.

1

Alle klubber avgir poeng, og sannsynligvis vil dette fotsette, slik det ser ut nå om dagen. United kommer tilbake, spillerstallen er for stor, og kvaliteten er der, så de kommer tilbake når toget begynner å rulle. Eneste laget, fortsatt, som kan vinne 15 kamper på rad, selv om de er betydelig svekket etter avgangen til Ferguson.

1

"Manchester United på vei nedover??"

Før i tiden kom Lezah inn og sa "wææææææ" i disse trådene. Det at han ikke gjør det lenger tar jeg som det sikreste tegnet på at Man Utd denne gangen faktisk er på vei nedover.

1
Fowla Man kan si hva man vil om Alan Hansen, for han har sagt en del rart. Men uansett hvor mye man misliker fyren så er det ikke til å komme fra at han har et par gode poeng. En aldrend...

En aldrende stall som må erstattes, mye endringer på kort tid og en årrekke med suksess bak seg.

Akkurat dette er et godt poeng, ja.

Vidic og Carrick som har vært to av bærebjelkene fra 2007 til dags dato, er begge på feil side av 30 og det er vanskelig å erstatte disse umiddelbart.

Rio kommer nok til å gi seg om ikke veldig lenge heller. Har vært skrekkelig så langt i sesongen utifra hans standard.

Vi trenger en ny gullgutt som vi hadde i Ronaldo og Rooney. Januzaj, jeg ber på mine knær at du tar steget!

Ellers hadde det ikke skadet å sette Zaha inn på laget en og annen gang heller.

1

Han har jo selvsagt rett, men iogmed det er en gammel Liverpooltraver så kan vi ikke medgi at han har et poeng....

For et poeng har han selv om ikke alle vil innse det

1

Lignende innlegg

Laster...