Fotball - Premier League

hesja

Manchester City-Everton 5/10 kl 1345.

Her er det duket for en spennende og fartsfylt kamp mellon 2 gode lag.Vi stiller vel med samme lag som sist.Skal bi spennende å se om Martinez kan opprettholde den bra statistikken som den godeste Moyes har opparbeidet seg for Everton.

1
348 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hater kampene mot Everton, spesielt på Goodison hvor Everton forbausende ofte overpresterer mot oss. Litt bedre sjanse for tre poeng i og med at vi har hjemmebane iallfall.

1

Er det ett tap på de siste seks kampene vi har mot araberklubben? Og det kom vel på ETIHAD for to sesonger siden da de vant ligaen? En viktig faktor til å ta alle tre poengene med hjem igjen er å stoppe Jesus! Barry vil bli et savn men forhåpentligvis har Gibbo fått trent godt denne uka og han presterer jo alltid bra mot de lyseblå! Spent på hvordan vi går ut lørdag...gå rett i strupen på de eller legge oss bakpå selvom det ikke er Robertos greie! Håper på en fartsfyllt og underholdende match Everton til slutt går seirende ut av! Skjønt jeg griner ikke på nesen om det skulle bli uavgjort heller.

Tips : 2-3 Negredo, Aguero, Lukaku, Barkley(2)

1

Blir meget imponert om Everton fremdeles er ubeseiret etter helgens kamper.

Tror City vinner, men Everton har noe på gang under Martinez. Barkley/Lukaku kan bli litt av et radarpar. Bra vingspill har de også i Mirallas og Coleman på høyre og Baines på venstre.

Bra forsvar også, men tror nok de blå vil savne Barry som er på utlån fra City. Ser også at Mirallas sliter med en ankelskade, skulle han miste dette oppgjøret er det kanskje duket for en ny unggutt? Deulofeu har sett frisk ut når han har kommet inn tidligere.

1
ZoneOfAvoidance

Ska bli utrolig spennende å se om City får et like ufortjent straffespark i år som i fjor.

1

Man City: Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany (c), Silva, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Negredo, Aguero

Man City subs: Pantilimon, Richards, Clichy, Nastasic, Navas, Nasri, Dzeko

Everton (to face Man City): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, McCarthy, Osman, Naismith, Barkley, Mirallas, Lukaku.

Everton subs: Robles, Gibson, Heitinga, Jelavic, Kone, Deulofeu, Stones.

1

Hvor er Jovetic?

Godt å se at Pellegrini tar til fornuft å benker Nastasic etter ukas dårlige kamp mot Bayern.

1

Veldig spent på denne. Ikke først og fremst på resultatet, men hvordan Everton vil se ut på bortebane under Martinez i hva som er lagets klart største test siden Martinez tok over.

De første par kampene så man tydelig at man hadde ny sjef på Goodison. Uten at det ga resultater. De siste kampene har Everton stått frem omtrent som de gjorde under Moyes. Kan man spille kynisk, klokt og resultatorientert også under Martinez - eller vil vi se et naivt Everton-lag hvor det er viktigere hvordan man spiller enn å få med seg et resultat hjem?

Lagt fra start ser ikke håpløst ut, men vi mangler et klart anker på midten. Jeg er redd Osman og McCarty blir for mye løpende i mellom og at vi vil savne en Barry eller Gibson (i form). Nesten så jeg ville ha sett Heitinga inn fra start her - som ryddegutt foran stopperne.

Tror og håper på et Everton-lag som går offensivt ut og forsøker å ta City på senga. Men vi vil neppe kunne stå høyt og ha masse ball hele kampen.

1
D10S Den nye Bale.

På grunn av at han er skada?

Forskjellen mellom montegrineren og waliseren er spilletid. Når Jovetic blir skadefri, må han finne seg i å være på benken. Bale er omvendt. Dessuten er Bale et mye mye mye større talent.

Jeg vedder en tusenlapp på at Bale ikke blir en flopp. Deal?

1

Hva er greia med Jovetic egentlig? Spiller jo litt/får innhopp for så å være småskadet og ute til neste kamp igjen. Hendt et par ganger allerede denne sesongen vel? Merkelig at de ennå ikke har fått han fit egentlig om det bare er snakk om mindre skader.

1
Spank På grunn av at han er skada? Forskjellen mellom montegrineren og waliseren er spilletid. Når Jovetic blir skadefri, må han finne seg i å være på benken. Bale er omvendt. Dessuten e...

Så du mener at Jovetic burde gå rett inn på laget når han er skadefri på bekostning av andre spillere? Om dette ikke skjer så er han en flopp? Det er ikke normalt at spillere som har slitt med skader kommer rett inn på laget på bekostning av andre spillere, spesielt ikke når spilleren nylig kom fra en annen klubb.

Gi Jovetic tid til å finne tilbake formen og bli kampklar, så kan vi snakke om han er flopp eller ikke. En signering som Jovetic er en langsiktig signering, om han ikke slår til for fult i Oktober er ikke det akkurat krise.

Hvorfor er Bale et mye mye mye større talent?

1

Lignende innlegg

Laster...