Fotball - Premier League

MakeMisteaks

***Kamptråd: Norwich - Chelsea***

Turnering: Premier League Dato: Søndag 6. oktober Tid: 14.30 Stadion: Carrow Road

Hjemmelaget har fått en forholdvis bra start på sesongen, og står med 2-1-3 etter 6 spilte kamper i PL. The Canaries kommer fra en sterk borteseier mot Stoke i forrige uke, og vil håpe på å overraske et Chelsealag som har hatt en vaklende start på sesongen. Har ifølge physioroom er Redmond, Garrido, Bassong og Bennett skadet, usikkert hvorvidt noen av disse rekker kampen.

Bortelaget kommer fra en overbevisende 0-4 seier i CL i midtuken. Har dog ikke imponert så langt i PL, og vil håpe på å forlenge seiersrekken på søndag for henge med i toppen av tabellen. Har historisk sett hatt god kontroll på Norwich, og står med 4 seire på de 5 siste mot hjemmelaget. Van Ginkel og Torres definitivt ute, mens Hazard er usikker.

Lagene har tilsammen scoret 11 mål på 12 kamper så langt i PL, så noen målfest kan vi nok ikke forvente oss. Tror bortelaget trekker det lengste strået i en jevn match. Kamptips: 0-1 / 1-2

Mulig Chelsealag: Cech Iva-Terry-Luiz-Cole Ramires-Mikel Mata-Oscar-Shurrle Etoo

1
254 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håper for Chelsea sine tilhengere sin del at Mourinho tar til vettet og starter med Mata til helgen, for en spiller.

Kampen mot Tottenham endret totalt karakter etter at spanjolen kom inn etter en omgang sist, ingen tvil om hva Chelsea manglet i 1.omg mot Tottenham.

1
TommyLee32 Håper for Chelsea sine tilhengere sin del at Mourinho tar til vettet og starter med Mata til helgen, for en spiller. Kampen mot Tottenham endret totalt karakter etter at spanjolen...

Kampen mot Tottenham endret totalt karakter etter at spanjolen kom inn etter en omgang sist, ingen tvil om hva Chelsea manglet i 1.omg mot Tottenham

Ble en totalforandring i kampbildet da man kastet innpå Mata ja. Bør også huske på at Mikel ble byttet ut, så man har det i bakhodet.

1

1-0 Chelsea . Det beste resultatet å vinne fotballkamper med . Iallefall når en spiller selv .

1

Jeg er som mange andre enig i at Mata bør spille i sin vante 10'er rolle, selv om jeg også er sikker på at Oscar også kan bli enorm i den rollen. Men Oscar har mer Box to Box allround kvaliteter og det hadde vært spennende å prøvd ut Oscar bakover i pivoten.

1

Lampard trenger jo muligheten til å ta igjen Henry sin tredjeplass som mestscorende i Premier League trossalt.

Han trenger vell 9(10?) til

1

Er Willian skadet eller? Benkesliter til 30 mill pund er en god investering (not)

1

Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole; Ramires, Lampard; Oscar, Mata, Schurrle; Ba

Subs v Norwich: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Essien, Willian, Hazard, Eto’o

1

Har Mourinho endelig skjønt at han skal bruke Ba? Scorer nesten bare spektakulære Berbatov-mål og vel så det. Blir sikkert et hyggelig gjensyn med den praktfulle spilleren.

1

Lignende innlegg

Laster...