Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Høres spennende ut. Samme gjorde Canio.

Di Canio hørtes kanskje spennende ut i form av underholdningsverdi, men ikke dersom man tolker spennende som å utvikle Sunderland til å bli et bedre lag.

1

Nå var det vel noe restrektive regler som gjorde att Canio fikk spillergruppa mot seg og vel ble ett offer av at spillerne ga mye fan på banen for å få ham ut . Poyet er vel ikke noe mindre ordnund muss sien .

1

Er ikke poyet en ganske sympatisk fyr?

Ser for meg at de canio er en slitsom jævel å jobbe for, og kommer heller ikke resultatene, så funker det dårlig.

Kan poyet bli sunderlands pocchetino?

1

Poyet? Mannen som bagatelliserte Suarez sitt bitt og mener dommerne i PL må forsvare spillere som urugayaneren. Han mente vel også at Evra var en "crying baby" etter rasismesaken.

Nei, jeg tror Sunderland har bommet grovt her.

1

Høres spennende ut. Samme gjorde Canio.

Syns det er litt urettferdig overfor Poyet å sette han i samme bås som Di Canio.

1
El_Mojo Poyet? Mannen som bagatelliserte Suarez sitt bitt og mener dommerne i PL må forsvare spillere som urugayaneren. Han mente vel også at Evra var en "crying baby" etter rasismesaken....

Nei, jeg tror Sunderland har bommet grovt her.

Jeg trur det som avgjør er hvilke resultater Poyet oppnår, ikke hva han mener om enkelthendelser der Suarez og Evra har vært involvert.

At Ferguson har sagt så mange håpløse ting at det er vanskelig å vite hvor man skal starte, endrer ikke på at han er tidenes PL-manager.

1
Hallogallo [sitat…] Jeg trur det som avgjør er hvilke resultater Poyet oppnår, ikke hva han mener om enkelthendelser der Suarez og Evra har vært involvert. At Ferguson har sagt så mange håplø...

Jeg trur det som avgjør er hvilke resultater Poyet oppnår, ikke hva han mener om enkelthendelser der Suarez og Evra har vært involvert.

Selvfølgelig skal resultatene veie tyngst, men det var vel ikke akkurat utelukkende dårlige resultater som var grunnen til at Di Canio ble avskjediget.

Grunnen til at jeg nevner dette er å få frem hvordan Poyet også liker å være litt kontroversiell, altså ikke ulikt fra Di Canio. Hvem, med hodet på rett plass, mener det Poyet sa om Suarez? Absolutt ingen.

1
El_Mojo [sitat…] Selvfølgelig skal resultatene veie tyngst, men det var vel ikke akkurat utelukkende dårlige resultater som var grunnen til at Di Canio ble avskjediget. Grunnen til at jeg...

Hvem, med hodet på rett plass, mener det Poyet sa om Suarez? Absolutt ingen.

At han eventuelt bagatelliserte bitinga er ikke bra, særlig siden Suarez har gjort akkurat det samme før. At dommerne må forsvare spillere som Suarez betyr vel bare at Poyet mener gode, tekniske og kjappe angrepsspillere må beskyttes mot for harde taklinger og stygt spill (dette er noe som heldigvis er mye bedre i dagens fotball, selv i PL.)

Di Canio stiller uansett i en helt egen klasse når det gjelder oppførsel og væremåte. Han er gjennomført håpløs.

Jeg må ha noen flere eksempler angående Poyet før jeg går med på at han er spesielt kontroversiell. Mulig han er det uten at jeg har fått det med meg, skal ikke si at jeg har fulgt hans manager/trenerkarriere med argusøyne akkurat. Verken når det gjelder resultater eller oppførsel.

1
taknina [sitat…] Men nok . Tror du det hadde skjedd om ledelsen hadde latt de skure . Att de hadde berget plassen mener eg ?

2-2-3 ser det ut som han hadde. Sunderland hadde faktisk klart seg med bare 1-2-4 også pga bedre målforskjell enn Wigan.

Vanskelig å si om de hadde berga plassen, men det er en stor overdrivelse å si at Sunderland lå an til et bombesikkert nedrykk. På tross av elendig form.

Ellers er det ikke vits å legge særlig vekt på sånne korte manageropptredener som varer i noen uker. Det sier lite om manageregenskaper. Å sparke en manager gir oftest en kortvarig positiv effekt, men ingen positiv effekt på sikt. Det må også nevnes at når en manager får sparken, er det utløst av at klubben har vært inne i en særlig dårlig periode i de siste kampene. Da skal det lite til for å få et kortvarig oppsving.

1

Lignende innlegg

Laster...