Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Aston Villa - Tottenham

Hvem: Aston Villa - Tottenham

Hva: PL

Hvor: Villa Park, Birmingham

Når: Søndag 20.10.13 klokken 17:00

Hvor ser vi den? TV2 PL

Whatwhatwhat? Kamptråd allerede nå? Jepp, landslagsfotball engasjerer meg lite, bortsett fra at jeg håper vi unngår skader. Og det er lite annet å diskutere rundt klubben.

Villa-kampen blir en meget viktig anledning til å slå tilbake etter fadesen mot West Ham. Det var et alvorlig feilskjær, men skal heller ikke være mer enn det. Alt annet enn seier mot Villa er uakseptabelt, og laget må vise at de ikke er de vattnissene de fremsto som i forrige kamp.

Håper på følgende oppstilling: Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Paulinho, Sandro, Holtby; Townsend, Soldado, Eriksen

* Lennon er også tilbake i trening, og er fort være aktuell for et innhopp. Han kan bli fin å ha fremover.

* Lamela var bra i en omgang på Villa Park i ligacupen, men har fremdeles ikke vist nok til å fortjene noen startplass. Glimt av genialitet, men for mye juniortakter.

* Dersom Rose fremdeles ligger for døden, må Vertonghen spille back, og Chiriches må inn sammen med Dawson. Uansett.

* Dembele har vært en av våre beste de siste kampene, men jeg har lyst til å se Holtby og Eriksen på banen samtidig, og det er også på tide at Sandro slippes løs. Paulinho er i tillegg den eneste av de sentrale på midten som er direkte målfarlig, så da får Mousa ta seg en hvil.

* Kaboul er neppe skadefri.

Ellers blir nok dette en åpen og fin affære, Villa parkerer sjelden bussen, og starter vel med Weimann-Benteke-Gabby, så det kan fort bli rom å spille i begge veier.

2
307 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Paulinho, Sandro, Holtby; Townsend, Soldado, Eriksen

Jeg er helt enig med laget ditt. Jeg har lenge ønsket å se dette laget, men jeg tviler på at vi får se det. Tipper både Dembele og Sigurdsson starter.

1

Hvis Spurs prøver å kontrollere kampen og satser på en høy linje tror jeg at Villa kan ta dette.

1

Håper på følgende oppstilling: Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Paulinho, Sandro, Holtby; Townsend, Soldado, Eriksen

Har liten tro til Holtby som ving(for det er det du har satt han opp som?). Han må vel ha en tier-rolle for å vise takter.

Blir nok Sigurdsson på ving.

1
Dau_fisk [sitat…] Har liten tro til Holtby som ving(for det er det du har satt han opp som?). Han må vel ha en tier-rolle for å vise takter. Blir nok Sigurdsson på ving.

Har faktisk litt troen på Holtby sammen med en av Paulinho/Sandro/Capoue/Dembele også, men der stiller han nok litt bak i køen foreløpig. Ellers er Eriksen en nokså habil kantspiller, slik at det kan ryddes plass til Holtby i tierrollen.

Holtby som ving/kant er dødfødt, det har vi sett nok ganger.

2
TTID Har faktisk litt troen på Holtby sammen med en av Paulinho/Sandro/Capoue/Dembele også, men der stiller han nok litt bak i køen foreløpig. Ellers er Eriksen en nokså habil kantspill...

Har faktisk litt troen på Holtby sammen med en av Paulinho/Sandro/Capoue/Dembele

I 4-3-3 vil Holtby kunne være en eminent indreløper tror jeg. Da med Capoue/Sandro bak Holtby og f.eks. Paulinho. Da må i så fall Eriksen få en slags kantrolle, hvor en superoffensiv venstreback (yeah right) sørger for bredden offensivt. I kamper hvor 4-2-3-1 ikke fungerer, som mot WH, burde man i større grad gjøre dette grepet, slik man gjorde mot City i fjor, f.eks.

1

Spurs går selvfølgelig ut som man alltid gjør mot presumptivt svakere motstand: Høy linje og possession med mål om å kontrollere begivenhetene.

Bedre å få duellene med Benteke på midtstreken enn å legge seg lavt og invitere til innlegg.

Heller ingen vits å late som om Villa skal være noe å være redde for. Det er vel bare Benteke på det laget som hadde hatt noe i stallen vår å gjøre. (stiller meg laglig til for hogg her). Så lenge man er grundige i forberedelsene og spiller som man har gjort denne sesongen (minus West Ham-kampen), så bør dette gå greit.

1
Kiedis Spurs går selvfølgelig ut som man alltid gjør mot presumptivt svakere motstand: Høy linje og possession med mål om å kontrollere begivenhetene. Bedre å få duellene med Benteke på m...

Heller ingen vits å late som om Villa skal være noe å være redde for. Det er vel bare Benteke på det laget som hadde hatt noe i stallen vår å gjøre. (stiller meg laglig til for hogg her). Så lenge man er grundige i forberedelsene og spiller som man har gjort denne sesongen (minus West Ham-kampen), så bør dette gå greit

At man har trua på egen tropp er flott det:)

Tottenham har ennå ikke slått et lag fra øvre halvdel denne sesongen.Har vel hatt et forholdsvis lett program i starten

Villa har møtt Arsenal,Chelsea,Liverpool og Man C allerede.

Det skiller tre poeng.

Villa er forbi med seier.

Vidåpen kamp i mine øyne

1
Dr.I.Tidemann [sitat…] At man har trua på egen tropp er flott det:) Tottenham har ennå ikke slått et lag fra øvre halvdel denne sesongen.Har vel hatt et forholdsvis lett program i starten Villa...

Tottenham har ennå ikke slått et lag fra øvre halvdel denne sesongen.Har vel hatt et forholdsvis lett program i starten

Litt kunstig å snakke om øvre halvdel etter 7 serierunder. Crystal Palace lå vel på fjerdeplass da Spurs slo dem i første serierunde? Myth busted! :-)

Men skal vi være seriøse, så nyopprykkede lag på bortebane (Palace, Cardiff) tidlig i sesongen ofte kinkige kamper. Swansea hjemme er heller ikke plankekjøring. Kampene mot Arsenal og Chelsea var imidlertid skuffende. Førstnevnte grunnet resultat, sistnevnte grunnet svake prestasjoner i andreomgangen.

Spiller for spiller bør ikke Villa-Spurs være en vidåpen kamp, men alt kan skje, og har Weimann/Benteke/Gabby dagen, så lager de trøbbel for alle.

Men jeg tror og håper at dette ender med borteseier, og ender det med poengtap, får heller ta i mot eventuell tyn etter kampen med et smil. Der jeg sitter i fosterstilling i dusjen med to flasker whisky.

1

Når ting ikke kunne bli verre, ble de plutselig veldig mye verre. Phil Dowd er dommer. Denne kampen er allerede gitt opp.

1

Er Ben Teke fortsatt skadd?

Og hva skjedde egentlig med Benoit Assou-Ekotto? Leste inne her at han er like flink som Ashley Cole på venstreback.

1
Kiedis [sitat…] Litt kunstig å snakke om øvre halvdel etter 7 serierunder. Crystal Palace lå vel på fjerdeplass da Spurs slo dem i første serierunde? Myth busted! :-) Men skal vi være ser...

Spiller for spiller bør ikke Villa-Spurs være en vidåpen kamp, men alt kan skje, og har Weimann/Benteke/Gabby dagen, så lager de trøbbel for alle

Klart Spurs er favoritter på papiret.Villa`s førsteelver kostet mindre en Lamela.

Vi klarte å slå City med Gabby og Benteke på sykestua.Nå er de tilbake.

Såpass vidåpent at alt kan skje.

Tvitvi måtte det dårligste laget vinne:)

2

Lignende innlegg

Laster...