Fotball - Premier League

xytheon

Kamptråd: Schalke - Chelsea

Når: Tirsdag, 22. oktober 2013, kl. 2045

Hva: 3. gruppespillskamp i Champions League

Hvem: Blått mot blått

Hvor: Veltins-Arena, Gelsenkirchen

TV: Viasat Sport HD

Marco Höger (flott navn det der, høger) ser ut til å være eneste skadeplagede for vertene, mens verken Ashley Cole eller Marco van Hög... Ehm, Ginkel ser ut til å være bortelagets eneste fraværende sjeler. SS er med andre ord sannsynligvis klar for tokt mot germanerne (SS = Super-Schürrle, for de som fikk hjertet i halsen). Og nei, SuperJoeCole (eller Agent Cole, som vi har hatt for vane å kalle han de siste årene), Kua kommer ikke til å beite i kveld.

Schalkes fem siste i alle konkurranser:

W: Eintracht Braunschweig - Schalke 2-3

W: Schalke - Augsburg 4-1

W: Basel - Schalke 0-1

D: Hoffenheim - Schalke 3-3

W: Darmstadt - Schalke 1-3

Chelseas fem siste i alle konkurranser:

W: Chelsea - Cardiff 4-1

W: Norwich - Chelsea 1-3

W: Steaua Bucureşti - Chelsea 0-4

D: Tottenham - Chelsea 1-1

W: Swindon - Chelsea 0-2

To lag med godt driv og mange bortekamper bak seg den siste måneden, skal i kveld kjempe om tabelledelse og overtaket i det som ser ut til å bli en overraskende jevn CL-gruppe. Tap for et av lagene medfører sannsynligvis søvnløse netter for deres supportere (kanskje spesielt undertegnede, som har slitt med selvpåført insomnia de siste månedene. Poor little, old me, men nok om det). Likevel, (inbe4 grock) anser jeg gjestenes seiersmuligheter for å være mer enn overkommelige.

Forrige Königsblau-oppstilling:

Fährmann - Uchida, Höwedes, Santana, Aogo - Clemens, Höger, Meyer, Neustädter, Draxler - Szalai

Jeg har god peiling på Schalke, og kan fortelle dere som er litt uvitende om hva som foregår i en av Europas bakgårdsligaer at den ukjente unggutten Draxler må følges med argusøyne (rart at han ikke har blitt linket til oss mer enn et par hundre ganger, synes jeg). Lagets tolvte mann er også en potensiell jævel, btw.

PS: Seff valgte jeg ikke Schalkes forrige oppstilling som referansepunkt fordi jeg mangler kjennskap til dem. Lawl.

Mulig Königsblau Nr2-oppstilling:

Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Bertrand - Ramires, Lampard - Hazard, Oscar, Schürrle - Torres

Jeg håper egentlig at Oscar trekkes ned ved Ramires' side, mens Mata spiller sentralt bak Torres, men det skader forsåvidt ikke å være litt realistisk iblant. Min spådom er at Torres går amok i kveld. Dette er en match for han.

Oggyboy kan bidra med kamptips, da han er en rev på det i disse dager.

Drive debatt!

5
123 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Min spådom er at Torres går amok i kveld. Dette er en match for han.

Da tenker du røde/gule kort?

1

Likevel, (inbe4 grock) anser jeg gjestenes seiersmuligheter for å være mer enn overkommelige.

Men du anser ikke Huntelaar som enten 1) fotballspiller eller 2) Schalkespiller altså?

Schalke har en av verdens soleklart dårligste trenere, har stjernespilleren ute og vant på minst mulig overbevisende vis mot Braunschweig (4 p hittil) i helgen. Chelsea burde absolutt klare vinne dette.

1
grock19 [sitat…] Men du anser ikke Huntelaar som enten 1) fotballspiller eller 2) Schalkespiller altså? Schalke har en av verdens soleklart dårligste trenere, har stjernespilleren ute og v...

Jo, da. Derav «forrige Königsblau-oppstilling». Hadde bare glemt han.

Jeg må ærlig bekjenne at Nettavisen ble brukt som kilde på skadesituasjonen til Schalke. Det kan ha vært en tabbe. But then again, de traff jo på Chelsea =)

2
xytheon Jo, da. Derav «forrige Königsblau-oppstilling». Hadde bare glemt han. Jeg må ærlig bekjenne at Nettavisen ble brukt som kilde på skadesituasjonen til Schalke. Det kan ha vært en ta...

Jo, da. Derav «forrige Königsblau-oppstilling».

Jeg må ærlig bekjenne at Nettavisen ble brukt som kilde på skadesituasjonen til Schalke. Det kan ha vært en tabbe.

Det er som regel en tabbe ;)

Greit nok, men bør vel være mulig å se motstriden mellom første setning og lagoppstilling ;) Huntelaar har vært ute hittil og fikk en ny kneskade da han nesten var tilbake. OP og ute minst 3-4 mnd.

2

Skal ikke se bort i fra at Chelsea kan vinne CL i år, tror Chelsea blir bare bedre og bedre.

1
xytheon Var det jeg også trodde først, men hvordan kan i så fall Chelsea-flaksen være ute i minst 3-4 måneder? Den er jo konstant og evig.

Dere er litt for bortskjemte hva gjelder flaks. Ingen annen forklaring på hvorfor du har fått for deg at den ikke har vært til stede.

Mot United (sjokk), f. eks., var jo Atkinson på plass og reddet ett poeng, sånn for å påpeke en klar bom i innlegget ditt. Du har helt rett i at den er konstant og evigvarende.

1

beite

Dette var uansett en forfriskende god kamptråd!

Håper vi får se en sønderknust KPB gå gråtende i garderoben etter kampslutt. SuperNando med minst to scoringer i dag - jeg har trua.

2
Geosynchronous_Orbit Dere er litt for bortskjemte hva gjelder flaks. Ingen annen forklaring på hvorfor du har fått for deg at den ikke har vært til stede. Mot United (sjokk), f. eks., var jo Atkinson p...

Mot United (sjokk), f. eks., var jo Atkinson på plass og reddet ett poeng, sånn for å påpeke en klar bom i innlegget ditt. Du har helt rett i at den er konstant og evigvarende.

Det der var bare deilig karma som kom vår vei. Helt på sin plass spør du meg.

1

Lignende innlegg

Fotball - Internasjonal VGD Publisert

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...