Fotball - Premier League

cjparker

Kamptråd: Man Utd - Stoke

Lørdag klokken 16.00 tar United imot Stoke på OT. Kampen vises ikke på norsk tv. Det ser ut som den går på dansk 6'ern/TV3+ ifølge united.no.

De seks siste oppgjørene lagene imellom har endt med fem United-seire og en uavgjort, med en målforskjell på 13 - 8. Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 4-2, etter scoringer av Rooney x2, RvP og Welbeck. Stokes' mål tilskrives Rooney og Kightley.

I serien skiller det kun tre poeng mellom lagene. United ligger på 8. plass og har 11 poeng, mens Stoke så langt ligger på 16. plass og har 8 poeng. På de siste tre kampene har United tap, seier, uavgjort, mens Stoke har to tap og en uavgjort.

Skadede/usikre spillere til kampen: United: RvP, Ferdinand, Vidic, Cleverley, Welbeck, Fletcher Stoke: Shawcross, Cameron

Ingen spillere er suspenderte.

Jeg håper på å se disse 11 fra start for hjemmelaget, og husker på at vi møter Norwich hjemme tra dager senere. Stoke-supportere tar deres utvalgte.

Ddg

Rafael Jones Evans Evra

Carrick Anderson

Nani Kagawa Januzaj

Rooney

(som jeg hadde digget dette offensivt, men Moyes vil det nok annerledes)

Jones, Evans, Kagawa og Rooney spilte bra mot RS, og får fornyet tillit. RvP kan fint hvilkes/benkes, sammen med Fellaini, Valencia, Young, Hernandez, Smalling, Lindegaard.

Hvis Cleverley er fit tar jeg gjerne ham i stedet for Anderson.

Tips: 4-1. Rooney x2, Nani, Januzaj. Adam setter et frispark for Stoke.

1
1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Charlie Adam straffer united hardt her fordi de ikke kjøpte ham , og den keeperen som ser ut som han gjør alt galt men tar nesten alt likevel som en magnet spiller sin livs kamp 1-1

1

Her blir det slakt. United spaserer til trepoengere i Europa, Moyes har noe på gang.

tips: 4-0

1

Her løsner det virkelig, United vinner 3-0. La oss håpe Van Persie får det til å løsne også. Hvis det blir poengtap her, så kan man bare glemme topp fire.

1

Satser på at de rød-hvite går ut i 100 i morgen, kontrollerer kampen med vakker tapas-fotball og lekende angrepsspill. United er heldige om de plukker poeng i morgendagens batalje.

Mulig startoppstilling:

Begovic

Cameron - ShawX - Huth - Pieters

N'Zonzi - Wilson

Walters - Ireland - Arnautovic

Jones

Både Cameron og Shawcross var tilbake i trening i går, så forhåpentligvis blir de å finne i startoppstillingen. Duracell-kaninen Walters er selvsagt i en kamp som dette. Er United heldige brenner Super-John et straffespark eller to i løpet av kampen.

Sparky kjører enten Arnautovic, Jones eller Crouch på topp. Jeg har troen Crouch i denne kampen, men tipper at dovendyret Jones blir å finne lumpende fremst på banen. Stiller vi med Wilkinson i stedet for Cameron på høyrebacken, fikser sikkert good ol' Wilko rødt kort etter 34. spilte minutter.

God kamp.

2

Wilko ja. God gammeldags villmann. Husker jeg riktig hvis jeg sier det var en match disse imellom for noen år siden, der Stoke var i rute til å ta poeng, helt til Wilko bestemte seg for å måke ned C Ronaldo bakfra og ta et rødt?

1
JFT_96 Wilko ja. God gammeldags villmann. Husker jeg riktig hvis jeg sier det var en match disse imellom for noen år siden, der Stoke var i rute til å ta poeng, helt til Wilko bestemte se...

Det kan jeg ikke erindre, men kanskje var det en reaksjon på denne? http://www.youtube.com/watch?v=If8SWVkHSfo

Wilko er en fin gladgutt - og et Stoke-produkt (shocker!) - men holder dessverre ikke PL-nivå. Dersom Geoff Cameron ikke er klar til lørdag, er vi betydelig svekket.

1

DDG Rafael Evans Jones Evra

Valencia Carrick Fellaini Januz Kagawa

Rooooneeey

Uansett om RvP blir frisk fortjener han å starte på benk. Både med tanke på at skaden kan forværres, men også pga. at han har levert under pari i det siste. Ingen er fredet, og du skal prestere for å få tillitt..

1
Red_TMS DDG Rafael Evans Jones Evra Valencia Carrick Fellaini Januz Kagawa Rooooneeey Uansett om RvP blir frisk fortjener han å starte på benk. Både med tanke på at skaden kan forværres, m...

Uansett om RvP blir frisk fortjener han å starte på benk. Både med tanke på at skaden kan forværres, men også pga. at han har levert under pari i det siste. Ingen er fredet, og du skal prestere for å få tillitt..

Litt uenig. Dette kunne vært en perfekt kamp å komme skikkelig i gang på. En storseier vil medføre et par mål fra Van Persie, og da løsner det.

Hvis han er skadefri vel og merke.

1

Jeg vil se disse fra start:

David de Gea

Rafael - Jones - Vidic - Evra

Carrick - Fellaini

Nani - Rooney - Januzaj

RvP

Ser ikke helt hvem andre som skal komme inn. Eneste er Kagawa som leverte en bra kamp i Champions League og fortjener egentlig fornyet tillit, men satser på at han får spille etter pause.

1

Moyes sitter nok uansett hva som skjer i denne, men denne bør vinnes ganske greit, ja.

Håper på hattrick fra RvP..

1
Safari123 [sitat…] Litt uenig. Dette kunne vært en perfekt kamp å komme skikkelig i gang på. En storseier vil medføre et par mål fra Van Persie, og da løsner det. Hvis han er skadefri vel og...

Litt uenig.

Skjønner hva du mener, men jeg synes han har vært såpass svak at andre bør få sjangsen. Ting har ikke fungert helt 100 %..

Kagawa var tidvis god nå sist, og bør etter min mening få sjangsen. Januzaj har også vært en solid forfriskning og bør få muligheten til å holde det gående. RvP's startplass henger i en jævla tynn tråd i denne kampen - et innhopp får han garantert om han er fit.

1

Lignende innlegg

Laster...