Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Tottenham - Hull

Hvem: Tottenham - Hull

Hva: Premier League

Hvor: White Hart Lane

Når: Søndag 27.10.13 kl. 17

Hvor ser vi den? - TV2 PL

Det første av to møter i løpet av kort tid med Tom Huddlestone og Jake Livermores Hull. De nyopprykkede tigrene har levert relativt bra, og de to Spurs-karene (Ja, jeg regner fremdeles Thudd som en Spurs-kar) har gjort sakene sine bra. Thudd har fått mye skryt, men etter det jeg forstår, har atleten Livermore gjort en god jobb og utfylt førstnevnte på en bra måte. Livermore må dog stå over, siden han ikke kan spille mot laget han er utlånt fra.

Ønsker følgende lag: Lloris; Walker, Dawson, Chiriches, Vertonghen; Sandro, Paulinho, Holtby; Townsend, Soldado, Eriksen

Tipper dog at både Dembele og Gylfi starter.

Ellers blir det interessant å se hvordan Thudd vil hanskes med en ilter, aggressiv og tøff Spurs-midtbane. Vi vet vel bedre enn noen hva som er styrkene hans, og hva som er svakhetene. Får han rom, kan han fort sende endel frekke pasninger i det enorme bakrommet vår. Settes han under press, vil det bli brudd på brudd. Starter Dembele, kan det jo også bli en nytelse å se belgieren utfordre Thudd en mot en.

Ellers skal jo dette være en seier, og etter West Ham-fadesen, bør det ikke stå på tenningsnivået.

Ellers bør Chadli også snart få flere minutter, men med Lennon tilbake, og Lamela som også trenger minutter for å få tilpasset seg, så er det ikke barebare. Onsdagens hjemmekamp mot Hull i ligacupen blir en fin anledning for mange av de minst brukte til å få spilletid.

Tipper: 2-0. Frykter: 0-2 (Thudd *2)

1
562 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håper på disse elleve:

Lloris Walker Dawson Chiriches Vertonghen Dembele Paulinho Townsend Holtby Sigurdsson Soldado

Veldig vanskelig å utelate Sandro fra laget, men tre kamper på såpass kort tid gjør meg skeptisk til om han bør risikeres her.

I tillegg er er det nesten 50-50 for meg når det kommer til Holtby eller Eriksen.

Håper også Adebayor får en plass på benken. Kan bli ekstremt viktig dersom vi stanger og stanger. Defoe tilbyr ikke mye annet enn det Soldado gjør.

1

Hudd løper nok til frisøren etter denne kampen...

Ellers er jeg enig i laget til Gåra. Det viktig blir å nekte Hudd rom til å slå pasninger, og det burde Dembele/Paulinho klare uten Sandro på banen.

1

Ser ut som Hull sliter litt med skader.

Bruce says Hull will have "six or seven" players missing for trip to Spurs

En av disse er Aluko. Ser for meg at han kunne skapt problemer for venstrebacken vår. Brady er også tvilsom.

1

Tror det blir kamp, her på hotellrommet i London måtte vi ihvertfall lukke gardinene for skygge for solen. Uansett fikser Sandro stormen ;)

1

Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen; Paulinho, Sandro; Townsend, Holtby, Lennon; Soldado

Overraskende at Lennon starter.

Benk: Lamela, Naughton, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Friedel

1

Overraskende at Sandro starter også. Følte meg bombesikker på at han skulle hviles her, noe jeg mener han burde vært. Meeen, det er heldigvis ikke jeg som har mest greie på dette.

Ville også tippet på Eriksen fra start, men Holtby har vært god i det siste.

1

Harper, Rosenior, Figueroa, Bruce, Davies, McShane, Elmohamady, Huddlestone, Meyler, Boyd, Sagbo

Mange fravær. Glad vi slipper Brady.

1

Hva i all verden har Chadli gjort som ikke sitter på benken? Kan ikke være fotballgrunner som ligger bak at Lamela er der, og ikke han hvert fall.

1
Jimmy_28 Hva i all verden har Chadli gjort som ikke sitter på benken? Kan ikke være fotballgrunner som ligger bak at Lamela er der, og ikke han hvert fall.

Hva i all verden har Chadli gjort som ikke sitter på benken

Det kan du si, men vi begynner nesten å få et luksusproblem. Hvem skulle vi tatt bort fra benken i såfall? Det er dessverre bare plass til 7 spillere på benken, noe som betyr at gode spillere ikke kommer med.

1
Mutant. [sitat…] Har vel ikke fått samme status og påvirkning for real som det han hadde for tottenham? Men dog har han kommet seg endel ja. Kunne godt tenkt meg han i united, hvis ikke ka...

Har vel ikke fått samme status og påvirkning for real som det han hadde for tottenham?

Når han går til en bedre klubb, kan han ikke forvente det.

Men som Kiedis nevner, jeg unner Bale suksess, men koser meg over at Real bommer. Så jeg er vel litt delt.

1

Lignende innlegg

Laster...