Fotball - Premier League

kennethnilsen

Nå sier jeg opp Premier League kanalen!

Det har det siste året irritert meg at prisen på Premier League kanalen blir skrudd opp sakte menn SIKKERT! Jeg talte på knappene, når prisen gikk opp til kr. 350,- i måneden, men når sesongen startet, så kriblet det for mye, så jeg valgte å fortsette abonnemntet.

Men så kom neste skuffelse - de viser kun èn kamp på lørdag kl. 16, som er det tidspunktet jeg foretrekker å se Premier League. Frem til nå har det ikke vært noe stort problem, for enten har jeg vært opptatt, eller så har favorittlaget mitt spilt på søndag.

Men idag, får jeg ikke sett favorittlaget mitt, og blir tvunget til å se Liverpool - West Brom. - og hva er da vitsen med å betale i dyre dommer ?? - jeg velger jo allikevel å følge med på resultatene via mitt tippepogram....

Som overskriften sier - så sier jeg opp mitt abonnement - det er rett og slett ikke verdt pengene ! Jeg kan jo heller stikke bort på puben og se de få kampene jeg MÅ se.

Følg meg om du er enig, så sender vi et signal....

5
163 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er faktisk helt skandaløst. Jeg betalte mindre for et produkt som ifjor viste meg 30% flere kamper. Ikke TV2s skyld, men like fullt skandaløst.

1

Skjønner ikke hvorfor TV2 har godtatt disse greiene. De har jo åpenbart betalt for et produkt, som de nå ikke får levert.

Latterlig regel. Kan ikke fatte at dette styrker Premier Leagues omdømme. Dette er jo en garanti for at mindre lag ikke skal få fans ute i Europa.

1

Dere Man U-supportere har det fælt. Etter ca ti år på rad hvor dere har fått sett stort sett alle kampene mister dere altså EN kamp, og da er jo trusselen om å si opp abonnementet helt på sin plass.

Hvor er Amnesti når man trenger dem?

17

Og det ekleste er jo at asiatere og de over dammen vi ikke trenger å nevne med navn kan velge å se hvilken som helst kamp de vil klokken 16!! Forstå det den som kan.

1

Jeg elsker at det først i slutten av oktober går opp for store deler av Man United-fansen at ikke alle kampene vises. Det betyr vel i kanskje at alle kampene deres til nå er blitt vist?

Andre lags supportere har det nok langt "verre". Bonus: Når man er med i europaligaen, blir det mange søndagskamper. Kanskje aktuelt til neste sesong?

/trolling over.

4

Eier du ikke flauhet? Får man ikke en flau smak i munnen, når man som Manutd-supporter klager over at man ikke får sendetid kl. 16:00 for første(?) gang på en lørdag? Dette er trolig den første gangen Manutd har, forståelig nok blitt, vraket, og med engang kommer klagingen.

Fy faen, du og dine likesinnede som syter må ha det fælt, den minste "motgang" så kommer sippinga.

1

Også prisstigningen på Sumo er nokså ekstrem (målt i prosent), og at dette kommer på et tidspunkt hvor tilbudet bare blir dårligere er litt merkelig timing - dobbel irritasjon på en gang. Jeg er ikke der at jeg sier opp, jf. at jeg er veldig godt fornøyd med produktet (slik jeg har opplevd det hittil - dvs. før innskjerpingene), men dette bør være et enkelttilfelle.

1
credible Jepp, les her. Grådige FA.

Mer riktig å rette skytset mot Premier League.

Ved neste forhandlingsrunde regner jeg med de europeiske TV-aktørene sier tydelig ifra om hva de mener om begrensingene. De er neppe glad for at f.eks. amerikanerne har full tilgang til alle 16-kampene. Det samme har vel Al Jazeera.

1

Og New Zealand! Al Jazeera har siste måneden vært blokkert for oss som har kjøpt abonnement og benyttet oss av diverse programmer som endrer VPN og ip-adresser! Trodde først det var kun Hola unblocker som var skadelidende men viser seg nå at diverse betalings software også utestenges fra "Egypt"!

Men har man råd så er premierleague pass fra New Zealand ganske bra...HD sender de og i! Selv går jeg nå på pub og ser streams...sebart og så er det jo ekstra gøy å se laget sitt sammen med likesinnede :)

1

Greit at dette ikke er TV2 sin feil. Men de er faen ikke det minste uskyldige de heller. De har økt prisen selv om det de leverer er dårligere som følge av denne "dommen". Men de gjemmer seg bak at "jammen, du får jo tilgang til championship,league one og two matcher". Dette er det eneste alternativet de har.

Fint for de få som liker de lavere divisjoner, men ikke kom her å si at du tilfredsstiller PL-kunder som vil se PL ved å prakke på de masse dritt og høyere pris. Både TV2 og Viasat(med sitt forbaska dritt-CL-opplegg)driver skitten monopolvirksomhet.

1

Dette opplegget må det da bli endring på fra neste sesong. Idiotene i FA/PL må jo skjønne at dette ikke har noe for seg. Og er det virkelig nødvendig å ikke sende 16-kampene i England? Latterlig regel.

1
DimitarBerbatov9 Skjønner ikke hvorfor TV2 har godtatt disse greiene. De har jo åpenbart betalt for et produkt, som de nå ikke får levert. Latterlig regel. Kan ikke fatte at dette styrker Premier L...

Skjønner ikke hvorfor TV2 har godtatt disse greiene. De har jo åpenbart betalt for et produkt, som de nå ikke får levert.

Ikke at jeg skjønner hvorfor FA gjør som de gjør, men tror de bryr seg døyten om en norsk fillekanal setter krav.

1
Anelka2 Greit at dette ikke er TV2 sin feil. Men de er faen ikke det minste uskyldige de heller. De har økt prisen selv om det de leverer er dårligere som følge av denne "dommen". Men de g...

Så riktig - jeg har selv jobbet som innkjøper i to norske dagligvarekjeder, og da anså jeg alltid at det var min oppgave å skaffe så gode priser som mulig til kundene våre - Men, så lenge folk betaler, vil de fortsette å skru prisene oppover - da er det dessverre Premier League som har de beste kortene på håret.

1
Legendag Eier du ikke flauhet? Får man ikke en flau smak i munnen, når man som Manutd-supporter klager over at man ikke får sendetid kl. 16:00 for første(?) gang på en lørdag? Dette er trol...

Hahaha - så det du sier indirekte, er at L`pool supportere er dummere enn United supportere - dere har latt dere finne i rævkjøring i mange år - og så tåler ikke vi United supportere å bli rævkjørt mer enn et par måneder - hahaha

Du må være jæ..... sår i ræva !

1

Lignende innlegg

Laster...