Fotball - Premier League

Kent

**Southampton - Fulham**

Skulle ønske jeg kunne forsvinne ned i bakken da de sendte reportasjen med Lundekvam på St. Marys da han skrøyt over at Bale og Walcott pusset skonene hans.

*Pute-foran-fjeset-øyeblikk*

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvor langt kan Southampton nå i år da? Ekstremt spennende prosjekt de har på gang der, med den geniale Pochettino som trener.

1

Både han og de andre i studio drar jo litt på smilebåndene da , når han har disse southamton - innsmettene sine så eg tror nå ikke gutten mangler helt selvironi .

1

Jeg skulle faktisk ønske jeg var Southampton-fan fortiden. De har PLs soleklart mest definerte spillestil og den funker som bare rakkern. Spiller fotball helt etter min bok, skyhøyt hyperintensivt press og kjappe direkte angrep. PLs herligste lag (etter Suarezpool).

Pocchetino som manager for et av de rike lagene ville cruiset til ligagull med +80 i målforskjell. På tross av at Liverpool vil havne over dem tilslutt (pga overlegent spillermateriale) så er jeg faktisk misunnelige på dem. De er så deilige å se på.

1

Elsker Southampton-laget, for en defensiv trygghet de har byget opp det siste året. I fjor var det Hooiveld og Fonte som styrte bakover, og det fungerte overhodet ikke. Målene rant inn bakover. Nå har de fått inn Pochettino og Lovren, og to habile backer i Shaw og Clyne. Fonte har også hevet seg mange hakk. Aggresivt lag, med meget god spisskompetanse fremover i Osvaldo, Lallana og Lambert. Ender nok topp 8 i år.

1

De havner nok rett bak topp 7 sammen med lag som Swansea og West Bromwich til slutt. Men de er et herlig lag å se på fortiden.

1
Safari123 Elsker Southampton-laget, for en defensiv trygghet de har byget opp det siste året. I fjor var det Hooiveld og Fonte som styrte bakover, og det fungerte overhodet ikke. Målene rant...

I fjor var det Hooiveld og Fonte som styrte bakover, og det fungerte overhodet ikke. Målene rant inn bakover. Nå har de fått inn Pochettino og Lovren, og to habile backer i Shaw og Clyne.

Spillermaterialet er ikke halvparten så viktig som filosofien. Motstanderen får rett og slett ikke tid til å bygge angrep slik Southampton holder på. Er helt magisk å se på.

Dessuten skaper de en drøss av sjanser hele tiden, marginer og svake avslutninger gjør at de ikke har scoret flere, for det høye presset medfører at de skaper farlige brudd i eninga. 4 spillere på 20 meter og inn når Stekelenburg hadde ballen igår. Helt sprøtt.

1
-k9b_ [sitat…] Spillermaterialet er ikke halvparten så viktig som filosofien. Motstanderen får rett og slett ikke tid til å bygge angrep slik Southampton holder på. Er helt magisk å se p...

Spillermaterialet er ikke halvparten så viktig som filosofien.

Helt enig, men de har også vært dyktige på markedet. + de har fjernet Championship-ugress som Hooiveld, han var krise i fjor.

Men spillestilen til Pocchetino er genial, og man husker at Liverpool knapt hadde 2 pasninger i laget. Taklet ikke det agressive presset.

1
Safari123 [sitat…] Helt enig, men de har også vært dyktige på markedet. + de har fjernet Championship-ugress som Hooiveld, han var krise i fjor. Men spillestilen til Pocchetino er genial, og...

Helt enig, men de har også vært dyktige på markedet. + de har fjernet Championship-ugress som Hooiveld, han var krise i fjor.

Absolutt. Wanyama, Lovren og Boruc er meget gode signeringer. Småskeptisk til Osvaldo på tross av at han er råkul.

Rodriguez er også utrolig slick. Har noen raid som ville gjort Ben Arfa stolt.

1

Lignende innlegg

Laster...