Fotball - Premier League

Dux1

CL-rettighetene havner hos...

..Viasat igjen! Ny avtale fram til våren 2018.

Synd. Å høre på Guro i studio er grusomt. Rune og Jan-Åge er ikke stort bedre.

2
62 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er uenig med deg når det gjelder Guro. Hun synes jeg er frisk og naturlig. Tenk om TV2 hadde fått kampene med Wikestad som kommentator. Da hadde det virkelig vært grunn til å fortvile. Eggen er for øvrig den beste kommentatoren vi har, mens Stokke er sånn midt på treet.

1

Rune og Jan-Åge er ikke stort bedre.

For en grusom duo. Guro er hvertfall unnskyldt siden hun ikke har noen fotballbakgrunn(?), men at de to der klarer å hoste opp så mye mig i løpet av en sending er ganske imponerende.

Bratseth er den verste av de.

2

Forstår hva du mener men jeg oppfatter henne som at hun kjenner sin begrensning. Du må ikke oppfatte henne som en ekspert på fotball.

1

Dei i studio betyr ingenting når det gjelder viasat sine sendinger siden det stort sett kun er reklamer.

Setter aldri på tv før 20.30-40 sjøl for eg gidde ikke å se på reklamene. Så da tar jeg hunden med på kveldsturen før kampen begynne istedenfor å irritere seg over dei i studio og reklamene.

1

Rekvisittalageret til Viasat går jo tom for ringpermer hver gang Guro går live med notatblokkene sine.

2

Viasat hadde vel ikke den tøffeste konkurransen om rettighetene denne gangen i forhold til for noen år siden. Seertallene synker som en stein i CL nå. Markedet er i ferd med å nå et metningspunkt. Det hjelper ikke hvor bra lag man frister med på skjermen når man snart kan se alt hele tiden. Storkamper på TV er ingen "stor" begivenhet lenger.

1

De i studio er vel tross alt det beste med viasat . At Stokke har fått seg jobb i ett landsdekkende tvselskap er faktisk ett av livets store mysterium . Annet enn eventuelt som labbetuss eller bjørnen i det blå huset . .

2
jakral Viasat hadde vel ikke den tøffeste konkurransen om rettighetene denne gangen i forhold til for noen år siden. Seertallene synker som en stein i CL nå. Markedet er i ferd med å nå e...

Dette likte jeg: "Generelt kan vi love at det vil vises mer profilerte lag på Viasat 4 HD denne sesongen sett i forhold til i fjor. Dette gjør at man virkelig kan se fotball i verdensklasse gratis, og det tror vi seerne vil sette pris på, sier Hanum til Kampanje."

1

Lignende innlegg

Laster...