Fotball - Premier League

Cityerbestiverden

Å VINNE MED 7 MÅL

Ja....idag skjedde noe helt unormalt, et lag slo et annet lag i PL med hele 7 mål. Men det var det ingen som brydde seg om på Vg eller TV2 fordi det var feil lqag som gjorde det tydligvis...jeg bare ler av udugligheten til disse såkalte journalistene som tror de vet hva de holder på med.

1
48 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

h MAU HADDE SLÅTT ET ANNET LAg med 1 - 0 på overtid så hadde tv2 slått det opp på forsiden av papper avisen at det andre laget ble uitklasset....og så hadde dagbladet sagt at City var et dårlig lag fordi de bare slo et ræva lag bare med 1-0

1

Vet du hva som er forskjellen mellom City og VG, TV2 o.l.?

VG og TV2 må tjene pengene sine selv. De må gi folket hva folket vil ha. OM to ganger flere vil lese om Rooneys hårfeste enn Citys 7-0 seier, så tjener de to ganger mer på å skrive om Rooneys hårfeste.

For all del, det finnes jo en hel del City-fans rundt omkring. Men de er dedikerte nok til å finne andre kanaler for City-nytt. Mens den typiske Liverpool eller United-supporter, i langt større grad bruker VG på å følge laget sitt.

1
vi-bra Ja life is a bitch

Ja life is a bitch

Husker når dere ble skamslått med 8-2 på OT....jøss, store overskrifter og masse bullshit, hele idiotmedia vAR FULL AV Bullshitten....men det var City som vant serien det året, i år er det Arsenal sin tur, sånn er det bare...gratulerer med PL seieren allerede..

1
vi-bra Det var da voldsomt, litt bitter i dag , du får heller kose deg med sheik laget. Det er snart overgangs vindu og visst du er heldig så kommer det sikkert inn et par kvalitetsspille...

vindu og visst du er heldig så kommer det sikkert inn et par kvalitetsspillere. kansje en ny spis

hehe...ja vi trenger sårt en ny spiss som vet hvor målet er hjel p oss NÅÅÅÅÅ....haha....uansett imponerende hva dere har fått til i år , både dere og Spurs....go for IT :)

1

Hvilken kamp snakker TS om? Har ikke hørt en dritt om dette.

Men for en fantastisk kamp vi hadde mot Fulham! GET IN THERE!

1

Lignende innlegg

Laster...