Fotball - Premier League

King_Kenny92_2

Liverpool-Fulham *Kamptråd*

Hva: Premier League (Runde 11)

Når: Lørdag 9.November

Stadion: Anfield

Klokken: 16.00

TV: TV2 Sport Premium og Streams

Liverpool tar i mot Fulham hjemme på Anfield. begge lag gikk på stygge tap i forrige runde. Liverpool tapte fullt fortjent 2-0 borte mot Arsenal mens Fulham gikk på et 1-3 tap hjemme mot Manchester United. Forrige sesong vant Liverpool begge matchene mot Fulham 4-0 hjemme og 3-1 borte.

Håper på følgende lag.

Mignolet

Touré - Skrtel - Agger

*Johnson - Gerrard (C) - Lucas - Enrique*

Henderson

Suárez - Sturridge

*Kelly om Johnson ikkje skulle bli klar og Cissokho* om Enrique ikkje skulle bli klar. Tror Coutinho også her starter på benken.

Fulham sitt lag får noen andre ta seg av.

Her tror eg Liverpool slår tilbake og vinner 3-1. Suarez x2 og Sturridge,Berbatov for Fulham. God kamp folkens.

1
543 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg håper at Rodgers våger å gjøre det han må; benke enten Gerrard eller Lucas. De to karene er ikke av det utfyllende slaget, og det er sjelden de utgjør en dynamisk duo. Hjemme mot Fulham bør det være nok med en av dem, i og med at Gerrard av en eller annen grunn har funnet ut at han skal ligge dypt i banen (eller, det er vel Rodgers som har funnet det ut)..

Regner med at vi går tilbake til 4231-formasjonen, selv om 352 på hjemmebane mot et svakt Fulham har sine fordeler. Hvis Rodgers skal fortsette med å gjøre endringer etter tap, så regner jeg faktisk med at tre-fire av de som spilte mot Arsenal får seg en pause, og ser gjerne dette laget:

--------------------Mignolet-----------------------

Johnson----Skrtel--------Sakho------Enrique ------------Allen----------Henderson------------- Suarez-----------Gerrard-------------Coutinho -------------------Sturridge-----------------------

eller...

--------------------Mignolet----------------------- --------Skrtel------Agger-------Sakho---------- Henderson-------Lucas----------------Enrique -------------Allen-------------Coutinho---------- --------------Suarez-----Sturridge-------------

Vi skal uansett kjøre over Fulham hjemme, med en offensiv inngang til matchen kan det til og med bli skikkelig stygt for Fulham. Det forsvarsspillet de viste hjemme mot Man Utd bør passe SS suverent, i og med at de inviterte til gjennombruddspasninger og løp i bakrom. Ser for meg 2 x hattrick her, og hvem som står for dem er det vel ikke spesielt vanskelig å tenke seg til..

1
johwi68 Jeg håper at Rodgers våger å gjøre det han må; benke enten Gerrard eller Lucas. De to karene er ikke av det utfyllende slaget, og det er sjelden de utgjør en dynamisk duo. Hjemme m...

Jeg håper at Rodgers våger å gjøre det han må; benke enten Gerrard eller Lucas. De to karene er ikke av det utfyllende slaget, og det er sjelden de utgjør en dynamisk duo. Hjemme mot Fulham bør det være nok med en av dem, i og med at Gerrard av en eller annen grunn har funnet ut at han skal ligge dypt i banen (eller, det er vel Rodgers som har funnet det ut)..

Helt enig. Vi har slitt med å styre kampene tidligere i sesongen når bare de to har spilt sammen sentralt. Ser gjerne at Allen får prøve seg igjen.

1

Fulham er ganske langt nede etter et sjokkerende tap mot middelmådigheten United. Forventer overkjøring i denne kampen.

6-0

1

Mignolet

Johnson - Skrtel - Agger - Enrique

Gerrard (C) - Lucas

Henderson - Suárez - Coutinho

Sturridge

Subs: Jones (GK), Kelly, Sakho, Allen, Alberto, Sterling, Moses.

Etter juling av Arsenal er det selvsagt kun tre poeng som er akseptabelt her.

2

Svakeste laget i PL per dags dato, selv Man Utd med Moyes bak roret rundspilte dette laget og vant ganske greit. Dette skal være lett match.

5 - 0.

Gi meg dette laget:

Mignolet Johnson-Skrtel-Agger-Sakho Henderson-Gerrard-Lucas Coutinho Sturridge-Suarez

1
looprevil_fc_x2 [sitat…] Helt enig. Vi har slitt med å styre kampene tidligere i sesongen når bare de to har spilt sammen sentralt. Ser gjerne at Allen får prøve seg igjen.

Ser gjerne at Allen får prøve seg igjen.

Helt enig. Han kan ikke levere stort dårligere enn Gerrard og Lucas gjorde mot Arsenal.

Migno

Johnson x x Enrique

Lucas Gerrard

Hendo Allen Coutinho

Suarez

Den formasjonen og laguttaket her bør sørge for at vi ikke blir totalt nedkjempet på midten, som mot Arsenal. Hjemme mot Fulham klarer vi oss sikkert med to spisser igjen, men jeg mener likevel formasjonen/laguttak her er noe vi bør bruke mot lag som er bedre enn oss.

1

Alt annet enn seier her er håpløst.

Forventer et revansjesugent lag i ny formasjon.

Gerrard bør smelle til med noen krempasninger og helst et mål.

Henderson bør knapt få parkeringsplass på utsiden.

1

Frykter at Rodgers velger feil taktikk her. Han bommet fullstendig igår. På tide Skrtel benkes her sammen med StevieG. Da blir laget slikt:

----------------------------Mignolet------------------

Johnson--------------Toure-----------Agger------Sakho-------

-------------------------------Lucas------------------------------

--------------------Henderson----------Alberto---------------

------------Suarez----------Sturridge----------Couthino---------

1

Vil se dette laget:

Mignolet

Johnson-Skrtel-Agger(C)-Enrique/Aly

Henderson-Allen-Lucas-Coutinho

Suarez

Sturridge

Benk: Jones, Kelly, Sakho, Gerrard, Moses, Sterling, Alberto

På tide å få Agger tilbake på laget igjen. Skrtel bør få fortsette, var den beste forsvarsspilleren vår mot Arsenal og har egentlig vært det hele sesongen. Johnson bør være tilbake, Enrique er jeg mer usikker på. Hvis ikke kan nok Cissokho gjøre en brukbar jobb som ren VB, passer bedre der enn han gjør som vingback i 3-5-2.

Så håper jeg Gerrard starter på benken, i håp om at han virkelig tar hintet og løfter seg igjen. Her skal ingen ha klippekort. Allen bør være spillesugen og ha lyst til å vise seg fram. Med Lucas ved siden av seg tar han rollen som kreativ ballfordeler.

Blir spennende å endelig få se Coutinho & SAS sammen i fra start. Det har vi dessverre ikke fått sett mye av hittil av forskjellige grunner, så det gleder jeg meg til!

1

Nøkkelen ligger i at angrepstrioen Coutinho, Sturrigde og Suarez får gjør litt som de vil, så får heller de åtte andre på banen sørge for å holde tett bakover.

Tilbake til en forsvarsfirer, gjerne med Agger i midtforsvaret.

1

Vil se dette laget mot Fulham:

Mignolet

Johnson-Agger-Sakho-Cissokho

Henderson-Gerrard

Moses Suarez Coutinho

Sturridge

3-5-2 formasjonen kan man heller ha i bakhånd til når de rette spillerne er tilgjengelig.

1

Mignolet

Johnson - Agger - Sakho - Cissokho

Allen - Gerrard

Henderson - Coutinho - Suarez

Sturridge

3-0. (Suarez, Sturridge x2)

1

Suarez ikke med mot Fulham på grunn av Uruguays kamp mot Jordan på onsdag på grunn av FIFA-regler som sier at han må møte opp fem dager før kamp for landslaget.

1

Lignende innlegg

Laster...