Hazard

:O

Alt dette pratet om at han går sidelengs er jeg ikke noe fan av. Han er uten tvil den spilleren i stallen vår med størst potensiale.

Om han bare trenger en hvil, er det merkelig at han heller ikke er på benken.

1

Om Hazard er skadet eller bare vraket vet jeg ikke, men han trenger et brutalt slankeprogram og den fryktløse innstillingen han hadde i sine tre første kamper for oss i fjor. At han har et høyt potensiale er ingen unnskyldning for å spille fotball i andregir, det gjør det bare enda verre.

Synes Mourinho virkelig har tatt tak nå, håper bare at Schurrle og Willian gjør det de kan best, spille fotball i lengderetningen. At Oscar ble foretrukket over Mata var forventet, og jeg forstår tankegangen (selv om brassen har virket litt sliten de siste kampene).

1

Dette må være den verste åpningen angreps- og forsvarsmessig jeg har sett av Chelsea på lenge.

1

Rart å se at to av de tre brasilianere utpå der er de desidert svakeste pasningsspillerne på banen...Ramires og oscar

Null kreativitet sentralt.

1

Vi kan hvertfall ikke stå å sove når vi har ballen. Schalke virker såpass tente at skal vi klare å bryte ned dem må vi ha stor fart fremover når vi får brudd på midten.

1

Eto'o var alltid litt suspekt teknisk og i valgene med ball. Men gjorde opp for det i fysikk og råskap i avslutningsøyeblikket. Dessverre har han ikke de to siste tingene lenger.

1
Laster...