Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Man City - Tottenham

Hvem: Manchester City - Tottenham

Hva: PL

Hvor: Dødsstjernen, Manchester

Når: søndag 24.11.13 klokken 14:30

Hvor ser vi den? - TV2 PL

Som vanlig taper vi før en landslagspause, og som vanlig går det da to uker der alt krisemaksimeres og alt tilsynelatende er galt i klubben. Nuvel, nå får vi se fremover. Newcastle-tapet var irriterende, siden den på papiret sammen med Fulham-kampen var den enkleste i rekken der jeg i et anfall av strenghet "krevde" 11 poeng. Nå må vi slå City, United og Fulham for å komme opp i ti poeng, så nå ser jeg rimelig dum ut (igjen).

Tipper vi starter som følger:

Lloris; Walker, Dawson, Kaboul, Vertonghen; Sandro, Paulinho; Townsend, Holtby, Lennon; Soldado

* Ikke et laguttak jeg liker, men tipper kontringsstyrken til Lennon og Townsend blir foretrukket. I tillegg har de relativt ferske bein. Gylfi vil vel ha 180 minutter med beinhard jobbing i bena, Lamela har vært i Argentina og Eriksen ble kvestet av en latterlig type som ikke en gang klarte å karre seg foran David Fox i Soton-køen.

* Paulinho har vært sliten den siste tiden, og har også spilt landskamp. Tror uansett at han starter. Om det er klokt, er jeg imidlertid usikker på.

* Vlad-Kaboul kunne vært et spennende stopperpar, og med Aguero i kalasform, er jeg redd at Dawson kan få det virkelig hett. Regner uansett med at kapteinen starter.

Ellers blir det en fiffig kamp, Spurs er fullt ut kapable til å raske med seg både ett og tre poeng, og vi trenger en imponerende forestilling igjen. Om vi får det, er jeg mer usikker på.

2
753 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

3-1 til City

Yaya skrur inn et frispark

Soldado scorer på et straffespark

Vanlig prosedyre altså..

1

Spår at vi nok en gang for se at Dawson ikke holder nivået i kampene mot topplagene.

1

Hvem: Manchester City - Tottenham

Hva: PL

Hvor: Dødsstjernen, Manchester

Når: søndag 24.11.13 klokken 14:30

Borgermester: Elaine Boyes

1

Jeg har lyst til å se en trio på midten med Sandro, Paulinho og Dembele/Capoue her.

1
Miwana Jeg har lyst til å se en trio på midten med Sandro, Paulinho og Dembele/Capoue her.

Kjenner jeg er litt enig. Dette er DEN vanskeligste kampen i løpet av en sesong, det bør seriøst vurderes om man skal mure igjen og gå for å ødelegge mer enn man skaper. Sandro og Capoue sammen sentralt på midten skal omtrent være klin umulig å spille seg forbi, og supplerer man med Paulinho som da også frigjøres til å ta de dype løpene fremover, bør det være en defensivt trygg formasjon i hvert fall.

1

Kan ikke skjønne annet enn at dette blir City-seier, med mindre Tottenham legger seg helt bakpå. City på CoMS er muligens den vanskeligste kampen i løpet av en sesong.

1
20ole [sitat…] Snakket om at Kon er kjeks. Han er relvant for kampen og "diskusjonen". Det er Kun Kompaniet i de bakre rekker som kan redDze Citylona i dette oppgjøret. Trour det skal ho...

Trodde først du diskuterte kaffetilbehør.

Det kan bli Nast(as)i(c) sifre hvis Teorourien din holder vann, men en kan ikke utelukke et Milnere resultat enn hva jeg spådde i sted. Regner med Spurs-supporterne fra i går kveld Ba om at Jesus ikke skal starte.

1
Carzenal Blir nok en målfest dette. 3-4.

Tror du Spurs får 4 straffespark?

Neida, men kommer aldri til å ende med så mange mål

City er veldig defensiv trygge på hjemmebane, dette er jo i hovedsak på grunn av press mot motstanders mål gjennom hele kampen. City er ligaens beste hjemmelag, og Tottenham har ikke spilt så bra i det siste. Ser denne kampen som en klar H.

1

Lignende innlegg

Laster...