Fotball - Premier League

Waliser

**Cardiff - Manchester United**

Premier League Runde 12

CARDIFF CITY FC VS MANCHESTER UNITED FC

Hvor: Cardiff City Stadium Når: 24.11.13 Kl: 17.00 TV: TV2 Sport Premium Dommer:

Cardiff City:

14. Plass V:3 - U:3 - T:5 - Mf:9-15 - P.12

Topscorer: Mutch - 2 mål Campbell - 2 mål Caulker - 2 mål

Spillerbørs: Marshall - 7.10 Whittingham - 6.73 Turner - 6.55

Lag forrige runde (0-2 mot Aston Villa): Marshall - Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Medel - Cowie, Gunnarsson, Whittingham, Bellamy - Odemwingie

5 siste:

Aston Villa 0-2 Swansea 1-0 Norwich 0-0 Chelsea 1-4 Newcastle 1-2

Manchester United:

5. plass - V:6 - U:2 - T:3 - Mf:18-13 - P.20

Topscorer: V. Persie - 7 mål Rooney - 5 mål Januzaj - 2 mål

Spillerbørs: Rooney - 7.30 V. Persie - 6.90 Evra - 6.80

Lag forrige runde (1-0 mot Arsenal): De Gea - Smalling, Evans, Vidic, Evra - Jones, Carrick - Valencia, Rooney, Kagawa - V. Persie

5 siste:

Arsenal 1-0 Fulham 3-1 Norwich 4-0 Stoke 3-2 Southampton 1-1

Da er endelig landslagspausen over og vi kan igjen fokusere på skikkelig fotball. England tapte mot Chile og et b-preget Tyskland og Ronaldo vant duellen med Zlatan og sendte Portugal til VM på bekostning av våre naboer i øst. Norge tapte.

United startet sesongen på en alt annet enn imponerende måte, men har nå virkelig funnet formen og har mange på rad uten tap. Forrige runde tok de en god seier mot Arsenal som kuttet Arsenal sitt forsprang i toppen og gjorde at United er tilbake i gullkampen. Har desverre viktige Carrick ute med skade.

Cardiff er nå i sin første sesong i Permier League noen sinne. Allerede har de notert seg for årets høydepunkt, nemlig seiern mot Swansea i Premier League sitt første South Wales-derby. For å være nybegynner har Cardiff klart seg ganske godt og ligger på en habil 14 plass, med 2 poeng ned til direkte nedykk.

Disse lagene møtte hverandre for første gang i 1922 på Old Trafford. Da endte det med en 4-1 seier til Cardiff.

Jeg håper og tror at vi får en flott kamp på Super-Sunday.

God Kamp!

2
1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Carrick er skadet, samme er Jones. RvP sliter også litt med foten. Jeg håper derfor på dette laget:

Gea

Rafael - Evans - Vidic - Evra

Fellaini - Cleverley

Valencia/Nani - Kagawa - Januzaj

Rooney

Er Rafael fortsatt usikker så håper jeg kanskje mest på Fabio, men ville ikke vært et problem med Smalling heller (som er det mest realistiske). Ønsker ikke å se Young, Anderson, Büttner eller Giggs, selv om sistnevnte har gjort det bra de siste kampene han har spilt.

Tror dette vil bli en enkel kamp, men håper ikke spillerne tenker dette. Er veldig viktig å få en rekke i PL nå med seiere, så forventer fullt kjør fra spillerne.

1

Alle de andre topplagene slår til med knusende seire, slik at vi sitter igjen med et enormt press og snubler ut av Cardiff City med 3-0 i bukselomma. Yey. Kagawa får selvfølgelig ikke spille 10-er.

1

Endelig er landslagspausen over. Cardiff blir ingen enkel motstander, men jeg har trua. Vi må ikke glemme at Cardiff rundspilte city tidlig i sesongen.

--------------De Gea-------------- Rafael----Evans-----Rio------Evra Valencia-Fellaini-Cleverley-Januzaj -------------Kagawa--------------- -------------Rooney---------------

2

Med en del spillere usikre til denne kampen, og med CL neste onsdag i bakhodet, tipper jeg vi får se et litt redusert lag. Jones, RvP, Rafael og Vidic er alle relativt usikre til denne kampen, og jeg håper Moyes hviler brorparten av disse. Regner med vi stiller noe à la dette:

De Gea Smalling - Evans - Rio - Evra Valencia - Fellaini - Cleverley - Januzaj Rooney Hernandez

Eventuelt at Rooney går opp på spissplass og Kagawa i 10er-rollen. Gjør meg lite om Kagawa eller Nani også starter, kontra vingene jeg nevnte. Med Fellaini suspendert mot Leverkusen, bør han i det minste være bankers her, spesielt mtp at Jones er usikker og Carrick er ute.

1
Waliser [sitat…] Ser gjerne at Fabio får litt spilletid. Muligens han på høyre og SMalling inn som stopper istedetfor Evans.

Fabio bør nok ha litt spilletid om han vurderer å bli i klubben ja, men Moyes har så langt prioritert Smalling på høyrebacken (med unntak av Palace hjemme). Smalling er i utgangspunktet ikke en back, så Fabio bør jo starte om man ser svart/hvitt på det. Men jeg tror Moyes velger å gå for det sikreste pdd - etter en litt fomlete start på sesongen har vi slått brukbart tilbake over en periode nå, og jeg vil tro han fortsetter å vektlegge en trygg defensiv foreløpig. Iom at den offensive samhandlingen ikke har fungert optimalt så langt, bør vi spille trygt defensivt.

Evans bør spille. Han er nok det beste kortet vi har på stopperplass sammen med Vidic. Serberen bør nok ikke haste tilbake i kamp iom at smellen han fikk mot Arsenal var relativt voldsom, og bør spares. Evans tåler match på søndag og påfølgende torsdag så han får nok spille uansett. Alternativet er å dytte ut Rio og sette Evans og Smalling sentralt, men det spørs om det ikke blir litt lite rutine. Cardiff er lett å undervurdere, så vi trenger nok noen sjefer bak der.

1

Håper på et sjokk-comeback av Darren Fletcher til denne kampen. Fletch og Cleverley på midten spiser opp Cardiff.

1

De Gea

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Valencia Fellaini Cleverley Januzaj

Rooney

Hernandez

Kagawa får aldri spille i favorittposisjonen uansett, selv ikke med RVP ute.

1

Deilig med PL igjen. Er så sykt irriterende med disse landslagspausene. Føles nesten som om de kommer enda oftere enn før.

1

Vanskelig å sette opp et lag med de uklare skadesituasjonene til Vidic, RvP, Jones m.fl.

Tipper noe ala dette:

De Gea Smalling - Evans - Vidic - Evra Fellaini - Cleverley Valencia - Kagawa - Januzaj Rooney

1

Skummel kamp for Uniteds del. Spesielt med de skadene vi nå har fått. Vi må nok sette vår lit til Fellaini og at han spiller sin beste kamp i United-trøya på søndag...

1

Dette blir stressende. Bå hjemmelag og supportere vil nok yte maksimalt. Vi har heldigvis erfaring med den slags, men tar ikke lett på dette.

1

Lignende innlegg

Laster...