Fotball - Premier League

Waliser

**Bayer 04 Leverkusen - Manchester United**

CHAMPIONS LEAGUE 2013/14 Gruppe A

BAYER 04 LEVERKUSEN - MANCHESTER UNITED FC

Hvor: BayArena Når: 27.11.13 Kl: 20.45 TV: Viastat Fotball Dommer: Svein Oddvar Moen

Gruppe A:

Manchester United 6-3 8P Bayer 04 Leverkusen 8-5 7P FC Shakhtar Donetsk 3-5 5P Real Sociedad de Fútbol 1-5 1P

Forrige oppgjør: Manchester United 4 - Bayer Leverkusen 2 , (Rooney x2, V. Persie, Valencia) (Rolfes, Toprak) Høydepunkter!

Bayern Leverkusen:

2. Plass V:2 - U:1 - T:1 - Mf:8-5 - P:7

4 Siste i CL: Shakhtar Donetsk 0-0 Shakhtar Donetsk 4-0 Real Sociedad 2-1 Manchester United 2-4

Lag forrige runde (0-0 mot Shakhtar Donetsk): Leno - Donati, Spahic, Toprak, Boenisch - L. Bender, Rolfes, Castro - Son, Kiessling, Sam

Manchester United:

1. Plass V:2 - U:2 - T:0 - Mf:6-3 - P.8

4 Siste i CL: Real Sociedad 0-0 Real Sociedad 1-0 Shakhtar Donetsk 1-1 Bayer Leverkusen 4-2

Lag forrige runde (0-0 mot Real Sociedad): De Gea - Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Fellaini, Giggs, Kagawa - Rooney,Hernandez

I gruppe A i Champions League er det fortsatt åpent om hvem som tar sluttspillplassene i CL og EL. Socidead er relativt sjanseløse med kun 1 poeng på 4 kamper. Desto mer spenning er det i oppgjøret mellom Leverkusen og United, som har 2. og 1. plassen i gruppa. Dette er helt klart en 6-poengskamp der vinneren tar en godt steg nærmere videre tilværelse i Champions League og taperen kan se Shakhtar gå forbi seg, dersom de tar en seier mot Real Sociedad. United og Leverkusen møtte hverandre i gruppespillets første kamp der United tok en overbevisende 4-2 seier.

Leverkusen splte en god kamp på lørdag og tok en 1-0 seier borte mot Hertha Berlin der Kiessling satte kampens eneste mål etter 28 minutters spill. I CL i år har de fremstått stabile og står med gruppens største seier da de smadret Shakhtar med 4-0.

United har etterhvert fått fart på en sesong som startet alt annet enn bra. I helgen mistet de seieren på overtid borte mot Cardiff etter dårlig markering på en dødball. United er svekket av skader på kjernespillere som Rafael, V. Persie, Jones og Carrick.

Dette kan ses på som en mulig gruppefinale og begge lag satser forhåpentligvis på seier her og stiller dermed med sterke lag.

God Kamp!

3
612 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jøss, er det såpass jevnt i den gruppa altså.

Med Leverkusen seier her, og sannsynlig Shaktar seier mot Sociedad, så kan det bli riktig spennende om et par uker på Old Trafford.

1

Regner med at Sami utklasser Moyes taktisk her. Ser gjerne noen mindgames fra den finske skogvokter i forkant av kampen.

2

Hvis Rafael fortsatt er ute mot Leverkusen, håper jeg vi får se dette laget(tatt i betraktning av at Jones, Vidic og van Persie er tilbake):

De Gea

Valencia Vidic Evans Evra

Jones Anderson

Nani Rooney Januzaj

van Persie

1

Fellaini er forøvrig suspendert i denne kampen grunnet rødt kort mot Real Sociedad.

Sentral midtbane ser da veldig tynt ut. Mulig at Anderson får spilletid her.

1

Er du gal Waliser..!

Her skal man selvsagt kjøre inn Giggs for litt trygghet og kvalitet.. Bare sånn for å toppe heile driten. Trolig får også vinglemusa sjansen på venstreving, med mindre han blåser bort på flyplassen dagen før kamp.

Gleder meg skikkelig, dette blir saker !

1
Grendall4United Er du gal Waliser..! Her skal man selvsagt kjøre inn Giggs for litt trygghet og kvalitet.. Bare sånn for å toppe heile driten. Trolig får også vinglemusa sjansen på venstreving, me...

er skal man selvsagt kjøre inn Giggs for litt trygghet og kvalitet.. Bare sånn for å toppe heile driten. Trolig får også vinglemusa sjansen på venstreving, med mindre han blåser bort på flyplassen dagen før kamp.

Du vet du bare kan slutte å følge med United og heller komme tilbake når de holder dine krav til seiersprosent og underholdningsverdi.

Det er så jævlig tapermentalitet å rakke ned på egen klubb bare fordi det ikke går så bra som du ønsker.

2
Fremz [sitat…] Du vet du bare kan slutte å følge med United og heller komme tilbake når de holder dine krav til seiersprosent og underholdningsverdi. Det er så jævlig tapermentalitet å r...

Det er så jævlig tapermentalitet å rakke ned på egen klubb bare fordi det ikke går så bra som du ønsker.

Det har absolutt 0 med tapermentalitet å gjøre.

Det må være lov å forvente langt mer enn det som har blitt vist denne sesongen.

At enkelte bastant skal forsvare hver eneste spiller vi har, uansett kvalitet & ferdigheter får stå for deres regning.

Det er hva man kaller trangsynt og stakkarslig.

1

Starter Smalling som RB gir jeg opp. Ser heller Giggs som CM. Kødder ikke.

Håper vi legger oss bakpå i denne kampen og satser på kontringer. Regner egentlig med at det kommer til å bli planen og det synes jeg også er riktig.

Leverkusen er ett godt lag. Vi leder gruppa og er ikke avhengig av å vinne, men vi må for all del unngå tap. Da ser det plutselig ganske skummelt ut.

Litt betryggende at vi, etter denne kampen, har to kamper på hjemmebane mot Shaktar og Real S.

1
Fremz [sitat…] Det har absolutt alt med tapermentalitet å gjøre. Du møter motstand og velger å syte, klage, gi opp og distansere deg. Istedenfor å bidra med noe konstruktivt.

Du møter motstand og velger å syte, klage, gi opp og distansere deg. Istedenfor å bidra med noe konstruktivt.

Dette kan du bare gi opp med en gang. Det fungerer ikkje slik.

Eg kommer aldri til å slutte å følge United, uansett hvor dårlige de eventuelt måtte bli, men at det irriterer meg enormt slik de fremstår om dagen, ja det innrømmer eg lett..

At man da velger en meget galgenhumoristisk måte å snakke om den kommende kampen på, når omtrent alt som kan krype og gå av muligheter sentralt er enten skadet/suspendert, eller for feit til å starte, er vel ikkje verdens undergang ?

1

Lignende innlegg

Laster...