Fotball - Premier League

megapixsel

Alvaro Negredo - Spillertråd

Ærlig talt. At denne fantastiske spilleren ikke har sin egen spillertråd enda er en skandale. For en latterlig god spiller han er.

Meget imponert over hvor bra han har klart seg. Tatt ligaen med storm imo. Årets kjøp så langt?

Porno.

Btw, årets mål?

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hadde ikke så veldig troen på Negredo når han kom, men har så langt blitt motbevist. Partnerskapet med Aguero sitter som et skudd og han har så langt vært like god i det oppbyggende spillet som i avslutningene. Jobber som et dyr også. Er det som skiller ham fra Dzeko.

1
-k9b_ Hadde ikke så veldig troen på Negredo når han kom, men har så langt blitt motbevist. Partnerskapet med Aguero sitter som et skudd og han har så langt vært like god i det oppbyggend...

Hadde ikke så veldig troen på Negredo når han kom, men har så langt blitt motbevist.

Helt enig. Slepen spiller. Visste ikke at han var så god teknisk som han har vist seg å være. Minner meg om en blanding av Berba og RvP til tider.

Det partnerskapet med Aguero er helt latterlig å se på.

1

Så skal det sies at han som resten av City snart må begynne å møte opp på bortebane.

1
Slettet-PTSFJA

Btw, årets mål?

Nei.

Latterlig at Soldado kostet omtrent dobbelt så mye som Negredo lol.

1

Massiv flopp !! ;-)

Har fort blitt en publikumsfavoritt med topp innsats,mål og en som gir litt juling i dueller. Mye av det Dzeko ikke klarer å vise i stor nok grad. At Negredo har arvet feed the goat samgen sier det meste.

Feed the beast and he will score.

1
-k9b_ Taktikken kan godt ha endel å si, men spillerne må ta noe av skylda. Spesielt når en ser hva de leverte på Brua i forhold til borte mot Sunderland.

Helt klart . Er vel igrunn den eneste bortekampen laget har vært skikkelig "på" from the go .. Litt synd da når en virkelig har en mulighet den her sesongen til å demoralisere United . Gjør en det i år så kommer det til å henge i hos dem flere sesonger fremover . Gir en dem derimot lillefingeren i år så er det igang igjen . Dette her er den desidert mest retningsgivende sesongen i PL EVER sånn som eg ser det .

1

Fantastisk spiller som overrasket meg stort. Tenkte at han skulle være en som kunne slåss med Dzeko om plassen ved siden av Aguero, men han har allerede utklasset Dzeko og gjort plassen til sin egen. Negredo er miiiiiillleeeeeeeesviiiisss foran Dzeko på absolutt alt.

2

Lignende innlegg

Laster...