Fotball - Premier League

Waliser

**Tottenham - Manchester United**

Premier League Runde 13

Tottenham Hotspur FC vs. Manchester United FC

Hvor: White Hart Lane Når: 01.12.13 Kl. 13.00 TV: TV2 Sport Premium Dommer: Mike Dean

Tottenham:

9. Plass V:6 - U:2 - T:4 - Mf:9-12 - P.20

Topscorer: Soldado - 4 mål Sigurdsson - 3 mål Townsend - 1 mål

Spillerbørs: Townsend - 6,90 Paulinho - 6,75 Lloris - 6,45

Lag forrige runde (0-6 mot Manchester City): Lloris - Walker, Dawson, Kaboul, Vertonghen - Sandro, Paulinho - Lennon, Holtby, Lamela - Soldado

5 siste i PL: Manchester City 0-6 Chelsea 1-1 Cardiff 1-0 Norwich 2-0 Arsenal 0-1

Manchester United:

6. Plass V:6 - U:3 - T:3 - Mf:20-15 - P.21

Topscorer: V. Persie - 7 mål Rooney - 6 mål Januzaj - 2 mål

Spillerbørs: Rooney - 7.27 V. Persie - 6.90 Evra - 6.82 Lag forrige runde (2-2 mot Cardiff): De Gea - Smalling, Ferdinand, Evans, Evra - Fellaini, Cleverley - Valencia, Rooney, Januzaj - Hernández 5 siste i PL: Cardiff 2-2 Arsenal 1-0 Fulham 3-1 Stoke 3-2 Sunderland 2-1 Da var det klart for PL og en skikkelig SuperSunday-godbit: Tottenham mot Manchester United. United startet sesongen svakt men har virkelig tatt seg opp og leverte en fantastisk prestasjon mot Leverkusen igår, der bl.a. Rooney sto frem som pur klasse. I tillegg har lagmaskineriet begynt å fungere og United har begynt å vinne, till tross for ikke det mest overbevisende spillet, det er slikt man vinner ligatitler på. Tottenham skal ut ikveld borte mot Tromsø og bør få en lett oppgave. De må betale med en lang reise og variert klima, mulig at dette påvirker utfallet på søndag. De har slitt med å score, der topscorer Soldado har 4 mål for Tottenham i Pl, men halvparten av disse har kommet fra straffemerket. Sigurdsson er Spurs sin farligeste spiller med 3 spillermål. Defensivt har de også endel å jobbe med etter 0-6 flausen mot City. Håper dog at de får en skikkelig opptur mot Tromsø og gir United en god kamp på søndag! God Kamp!

1
1,1k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

DDG

Rafael - Evans - Vida - Evra

Cleverley - Jones

Valencia Kagawa Nani

Rooney

Håper dette er laget som starter mot Spurs.

2

Et tredje strake tap vil intensivere heksejakten på AVB ytterligere, så her må Spurs rett og slett vise baller. I fjor hadde utviklet man etterhvert en sterk mentalitet og ryggrad. Vi får se om det fremdeles finnes rester av denne.

Lloris, Paulinho, Sandro og Lennon er blant de som ikke ble med til Tromsø, og de blir garantert involvert i denne matchen. Sistnevnte herjer alltid med Evra, og blir igjen viktig.

1
Kiedis Et tredje strake tap vil intensivere heksejakten på AVB ytterligere, så her må Spurs rett og slett vise baller. I fjor hadde utviklet man etterhvert en sterk mentalitet og ryggrad....

Lloris, Paulinho, Sandro og Lennon er blant de

Blant de? Jeg håper for deres del at så og si hele start 11'ern har blitt hjemme. Dere har jo allerede kvalifisert dere videre fra gruppen uansett? Det er null poeng i å ta med seg viktige spillere til et kaldt Tromsø, der det garantert kommer til å skje en skade.

1

Som Arsenal fan er dette pest eller kolera, så håper pest vinner..

Eller nei, håper faktisk Spurvene vinner. De er en mer sympatisk klubb en Man U

2
RamsherE [sitat…] Blant de? Jeg håper for deres del at så og si hele start 11'ern har blitt hjemme. Dere har jo allerede kvalifisert dere videre fra gruppen uansett? Det er null poeng i å t...

Blant de? Jeg håper for deres del at så og si hele start 11'ern har blitt hjemme. Dere har jo allerede kvalifisert dere videre fra gruppen uansett?

Defoe og Kaboul er også hjemme.

Typer som Kaboul, Vertonghen,, Lamela, Dembele (også en kronisk United-herjer), Chiriches, Gylfi og Soldado er i Tromsø. Absurd nok.

1

Blir skuffet om AVB ikke går tilbake til Sandro - Dembele sentralt nå. Det har blitt tydeligere og tydeligere for meg at det er Paulinho som ofte har vært problemet sentralt på midten. Han virker utslitt, og Sandro/Dembele blir overspilt når Paulinho stort sett ikke befinner seg på rett sted.

Hadde vært morsomt å sett Paulinho i en litt mer offensiv rolle, men veldig usikker på om han passer der. Uansett så trenger han definitivt en pusst i bakken. Defensivt har han ikke hengt med i det siste.

Dersom vi mot formodning unngår skader i kveld håper jeg på disse elleve:

Lloris Walker - Chiriches - Kaboul - Vertonghen Sandro - Dembele Lamela - Holtby - Sigurdsson Soldado

2

Det blir midtbanen ting står og faller på her. Offensivt kan vi stelle istand for de fleste, men typisk om dte løsner for Spurs mot oss. Det må gjerne løsne mot absolutt alle anre, for Spurs liker man.

1
Gåra Blir skuffet om AVB ikke går tilbake til Sandro - Dembele sentralt nå. Det har blitt tydeligere og tydeligere for meg at det er Paulinho som ofte har vært problemet sentralt på mid...

Dersom vi mot formodning unngår skader i kveld håper jeg på disse elleve:

Rimelig sikker på at Lennon blir å finne i oppstillingen. Utover det, blir det nok Paulinho-Sandro, selv om jeg aller helst hadde sett at førstnevnte fikk hvile enda en kamp.

1
Kiedis [sitat…] Rimelig sikker på at Lennon blir å finne i oppstillingen. Utover det, blir det nok Paulinho-Sandro, selv om jeg aller helst hadde sett at førstnevnte fikk hvile enda en ka...

Utover det, blir det nok Paulinho-Sandro, selv om jeg aller helst hadde sett at førstnevnte fikk hvile enda en kamp.

Tror også det, men det hadde vært krise å benke Dembele mot United. I tillegg var han jo eneste som var brukbar mot City.

1

Håper på 0-0, 4 røde kort, minst 3 utestengelser på 10 kamper pga biting og rasisme, aids, kreft og penis amputering for van Judas i denne.

2

Om bare Moyes kan få fram CL-formen i PL også, så er vi all set for en fin ettermiddag på WHL. Håper vi fortsetter i en 4231-formasjon, og gjerne med Kagawa i sentral rolle i trioen bak spissen.

1
Gåra Blir skuffet om AVB ikke går tilbake til Sandro - Dembele sentralt nå. Det har blitt tydeligere og tydeligere for meg at det er Paulinho som ofte har vært problemet sentralt på mid...

Lloris Walker - Chiriches - Kaboul - Vertonghen Sandro - Dembele Lamela - Holtby - Sigurdsson Soldado

Denne, med Townsend for Gylfi. Vil ha litt fart framme, og Vertonghen er ikke akkurat den raskeste på kanten han heller. Gjerne Holtby litt dypere sammen med Sandro og Dembele også.

Dawson starter vel uansett også.

1

Kl. 13.00

Nei, men faen...

Håper SUMO på mobilnettet funker bedre denne gangen enn det gjorde under Fulham kampen.

Kjedelig å jobbe i helgen, men men.

1

Lignende innlegg

Laster...