Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nå spiller faktisk Stoke bra fotball under sin nye manager. Kick and run stilen er borte vekk. Det vet de fleste etterhvert nå og de som ikke vet finner det nok ut en gang. Det har tatt litt tid å få den nye stilen til å sitte men virker som det blir bedre og bedre.

Hos Stoke er Huth ute. Kunne egentlig tenke meg Muniesa inn på hans plass, men kan hende blir han litt liten mot den svære belgieren på Everton. Muniesa, Cameron eller Wilson kommer til å erstatte ham.

Også Arnautovic er ute med skade. Han blir erstattet av Assaidi eller Etherington.

For Everton er Baines ute med en vond tå. Hvem som erstatter ham aner jeg ikke..

Etter Stokes opprykk i 2008 er stats 3-2-1 i denne kampen. Stort sett få mål og 1-1 har gått igjen, så det kan bli mitt tips for denne kampen også.

1
hesja Dødball er en situasjon hvor ballen blir lagt stille for så å bli satt i gang igjen,straffespark,frispark,hjørnespark og innkast er dødballer.dødballer er kjent for å vere farlige...

Nå er vel straffespark en stor scoringsmulighet for alle lag som får det, ikke spesifikt for Stoke. Dødballer kan være farlige scoringsmuligheter, men det renner vel oftere ut i sanden enn det er direkte farlig for de fleste lag..

Mot Sunderland sist scorte Stoke to flotte spillemål etter utsøkt pasningsspill. Det mest utpregede dødballmålet var en scoring fra Arnautovic mot United der han satte et frispark fra 18 meter utagbart i krysset. Og Begovic hadde jo et mål som vil bli husket en stund (da satt jeg ringside og så).

1

Ser at VGlive opererer med lagoppstillinger alt nå. Går ikke god for dem, men refererer dem likevel.

Everton (4-3-3) 24 Tim Howard 23 Seamus Coleman 6 Phil Jagielka 15 Sylvain Distin 8 Bryan Oviedo 20 Ross Barkley 16 James McCarthy 18 Gareth Barry 11 Kevin Mirallas 17 Romelu Lukaku 22 Steven Pienaar

1

Stoke:

1Asmir Begovic

28Andy Wilkinson

17Ryan Shawcross

20Geoff Cameron

3Erik Pieters

19Jonathan Walters

8Wilson Palacios

16Charlie Adam

15Steven N'Zonzi

24Oussama Assaidi

25Peter Crouch

1
fireman56 Ser at VGlive opererer med lagoppstillinger alt nå. Går ikke god for dem, men refererer dem likevel. Everton (4-3-3) 24 Tim Howard 23 Seamus Coleman 6 Phil Jagielka 15 Sylvain Dist...

Ser at VGlive opererer med lagoppstillinger alt nå.

Uten at jeg har sjekket det, så tror jeg VG opererer med lagoppstillinger fra forrige kamp, frem til ny blir offentliggjort.

En ting skal forresten både Stoke og Everton ha for denne sesongen: Steike så mye gøyere det er å se dem spille fotball. Ja, du leste riktig: spille fotball. Begge lag prøver nå på å spille fotball, i langt større grad enn dem gjorde under henholdsvis Pulis og Moyes. Selv om det lugger en del for begge lag fremdeles, så er dette veldig spennende og gøy å se. Med litt samkjøring, tilvending og erfaring med denne typen fotball, kan begge lag ta store steg. Og da snakker jeg ikke bare om tabellposisjon.

1
Yesil [sitat…] Uten at jeg har sjekket det, så tror jeg VG opererer med lagoppstillinger fra forrige kamp, frem til ny blir offentliggjort. En ting skal forresten både Stoke og Everton h...

Uten at jeg har sjekket det, så tror jeg VG opererer med lagoppstillinger fra forrige kamp, frem til ny blir offentliggjort.

Det er det de ikke gjør her. Både Huth og Arnie er ute av denne lagoppstillingen. Cameron er blitt midtstopper og Wilkinson har høyreback samt at Assaidi har tatt Arnies plass. Det var ikke lagoppstillingen mut Sunderland

1
Yesil [sitat…] Uten at jeg har sjekket det, så tror jeg VG opererer med lagoppstillinger fra forrige kamp, frem til ny blir offentliggjort. En ting skal forresten både Stoke og Everton h...

En ting skal forresten både Stoke og Everton ha for denne sesongen: Steike så mye gøyere det er å se dem spille fotball.

Det har faktisk vært artig å se Stoke spille under Hughes. De spiller langs bakken, pasningsspill, klikk klakk og driblinger. Kan bare huske en kamp under Pulis der de spilte på den måten og det var da de vant 3.1 over Liverpool andre juledag i fjor.

1
fireman56 [sitat…] Det har faktisk vært artig å se Stoke spille under Hughes. De spiller langs bakken, pasningsspill, klikk klakk og driblinger. Kan bare huske en kamp under Pulis der de spi...

Jepp, Stoke har steget betydelig på publikumsvennlighet-skalaen etter at Hughes kom inn. Og selv om det lugger litt her og der, blir en del stygge balltap og det til tider går litt treigt, er det en betydelig fremgang å spore. Laget vil nok bare bli bedre etter hvert som taktikken og spillestilen setter seg også, samtidig som nye spillere som passer stilen bedre hentes inn. En spennende tid for Stoke, absolutt.

1

Vil jo tro at Martinez vil prøve 3 bak mens Baines er ute, men er spent på når det skjer. Det er jo ingen automatikk i at det er mer offensivt enn hva vi har sett til nå denne sesongen. Så kanskje skjer det allerede i dag.

Håper Pienaar benken nå. Hans beste egenskap er samspillet med Baines. Samtidig foretrekker Mirallas venstre foran høyre.

1

Jepp. Fra twitter.com/Everton

og Osman inn for Barkley, glemte det. Ikke toppet fra start idag altså

1
caliblue Vil jo tro at Martinez vil prøve 3 bak mens Baines er ute, men er spent på når det skjer. Det er jo ingen automatikk i at det er mer offensivt enn hva vi har sett til nå denne seso...

Vil jo tro at Martinez vil prøve 3 bak mens Baines er ute, men er spent på når det skjer. Det er jo ingen automatikk i at det er mer offensivt enn hva vi har sett til nå denne sesongen. Så kanskje skjer det allerede i dag.

3 bak er jo i de fleste tilfeller mer defensivt orientert enn hva man får med en firer (hvor man har tre stoppere, istedetfor to pluss et anker som trekker ned)? Men da vil jeg tro det blir med fem forsvarere, både Coleman og Baines er jo offensive typer og vil kunne trives i vingbackroller hvor de har enda friere tøyler offensivt. Da vil Martinez isåfall miste noe av Pienaar/Mirallas-bidraget på kantene, og av den grunn tror jeg at han kommer til å holde seg til en firer bak og to vanlige kanter.

1

Tror Spanjolen setter 2 mål i dag,bare å sette seg ned og nyte spillet vårt i dag.

1

Lignende innlegg

Laster...