3-0

Negredo, Yaya og Kolarov

Mourinho kan parkere bussen så mye han vil men det kommer ikke til å være nok mot City-toget.

1

Så mye penger på én bane.

Russerens lekeklosser er ekstremt solide defensivt, men tror ikke det holder.

1

Ser for meg at Oscar kan bli benket her. Mourinho kjører 4-3-3 med Matic, Ramires og David Luiz (evt. Lampard) på midten og Hazard og Willian på hver sin ving. Backrekka består av Iva, Cahill, Terry og Azpi, mens Eto'o er selvskreven på topp i Torres' fravær.

Tviler på at det blir mer enn ett mål i denne kampen. Forhåpentligvis kommer målet etter en Chelsea-kontring i det 83. minutt.

Glimrende kamptråd, forresten. Tommel gitt.

1
GatlingGun 0-0?

Ikke noe dårlig tips. En ting er jo at Chelsea denne sesongen har gått for å sikre et poeng på bortebane, men etter hvert som ting nå spisser seg til i toppen vil det nok også for City være like viktig å unngå tap som å vinne.

Kampen trenger nok en tidlig scoring. Hvilken retning målet kommer betyr lite for meg som er nøytral og bare håper på en god kamp.

1
caliblue Ikke noe dårlig tips. En ting er jo at Chelsea denne sesongen har gått for å sikre et poeng på bortebane, men etter hvert som ting nå spisser seg til i toppen vil det nok også for...

Kampen trenger nok en tidlig scoring. Hvilken retning målet kommer betyr lite for meg som er nøytral og bare håper på en god kamp.

Da bør du vel håpe på en City-scoring? Scorer Chelsea kommer de neppe til å gjøre det til en spesielt artig/god/underholdende fotballkamp på Etihad. Da vil de gjøre alt for å ødelegge kampen og knabbe med seg tre, eventuelt ett, poeng. Faren med en tidlig City-scoring kan jo være at de knekker Chelsea fullstendig i to.

Synes du enveiskjøringer er underholdende så kan det være gøy med tidlig Chelsea-scoring, da City vil kjøre full guffe fremover. Men det blir neppe mye blått på den lyseblå halvdelen da tror jeg...

1

Latterlig bra kamptråd xytheon.

Jeg tipper denne kampen ender 0-0 eller 1-1. Aldri om Mou slipper inn 3 mål i en match som denne. Destruktive Mou kommer til å ødelegge Citys finspill.

1

Forholdet mellom Pellegrini og Mourinho er vel ikke det beste? Var det ikke sistnevnte som latterliggjorde at Pellegrini tok jobben i Malaga etter at han fikk sparken i Real Madrid og Mourinho tok over?

1

Fenomenal kamptråd, xytheon. One for the books!

Håper på underholdning (ala 5-5), men tipper 4-2 (er ikke det Citys mest vanlige resultat denne sesongen? Virker sånn, i alle fall)

1
deulofeu Håper Pellegrini gruser Mourinho.

Det er ikke de som spiller kampen. Dette managerstyret går meg på nervene. Under kampen Stoke vs MU satt denne Frode Marti og terpet på til det grusomme hvor mange ex MU-spillere som hadde slått MU som manager. totalt uinteressant, det er vel fortsatt fotball som skal spilles?

For øvrig er jeg lei av alle merkelige uttalelsene til Mourinho, som å kalle WBA for et Mickey Mouse team til dette forsøket på å fyre opp Pellegrini.

Etter at denne kampen er spilt, har Chelsea gjort unna bortekamper mot alle topplagene unntatt Liverpool. I disse kampene har Chelsea følgende begredelige statistikk:

MU 0-0 Everton 0-1 Tottenham 1-1 Arsenal 0-0 Newcastle 0-2

målforskjell 1-4 på 5 kamper. Dette er pinlig for en klubb med slike ressurser som Chelsea, men hva en kan vente med denne manageren.

1
Liq Det er ikke de som spiller kampen. Dette managerstyret går meg på nervene. Under kampen Stoke vs MU satt denne Frode Marti og terpet på til det grusomme hvor mange ex MU-spillere s...

MU 0-0 Everton 0-1 Tottenham 1-1 Arsenal 0-0 Newcastle 0-2

målforskjell 1-4 på 5 kamper. Dette er pinlig for en klubb med slike ressurser som Chelsea, men hva en kan vente med denne manageren.

Syns du ser litt ensidig på det. Chelsea har tapt totalt 3 kamper i år og 2 av dem nevner du der.

Hvis du ser det på en annen måte så er Chelsea de eneste som ikke har tapt mot ''topp 6'' i år (Arsenal, City, Liverpool, Man U,Tottenham).

1

Veldig bra kamptråd. Blir spennende og er ganske åpent slik jeg ser det. Blir det nervetur i skogen eller hjemme med streaming ?

1
Laster...