En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Fotball - Premier League

BlackenedJustice

Kamptråd: Stoke City - Manchester United

Godt nytt år.

Når: I dag. 1345 på stormblåste Britannia.

Stoke City: 11. plass. 7-4-8. 21-23 i målforskjell. 25 poeng.

Manchester United: 3. plass. 10-6-3. 33-19 i målforskjell. 36 poeng.

Vanskelig borteoppgjør for Manchester United mot et Stoke-lag som kommer fra to strake seire i ligaen. Vertene er mest sannsynlig uten Krcic, Sidwell, Bardsley og Ireland. For Uniteds del er Shaw og Rafael friskmeldte, mens det hersker mer usikkerhet rundt Herrera, Di Maria og Fellaini. Hvis de to backene er tilbake er det godt mulig van Gaal velger en firebackslinje til dagens kamp, men per nå tror jeg han fortsetter med 352/532 som fungerte godt mot Newcastle på Boxing Day, og tidvis mot Spurs to dager senere.

God kamp.

2
768 svar

13.45 Første nyttårsdag.. Artig tidspunkt for fotball. Jeg er på jobb da og får uansett ikke sett starten av kampen. Satser på at jeg får se mesteparten av 2.omgang, men det viktige er selvfølgelig at vi starter 2015 med seier.

Godt nytt år alle sammen.

2

Våknet med verdens verste bakrus nå. Også står det 1-0? Tror jeg legger meg igjen.

2
saksemannen Ja, fordi man må jo ha spilt på øverste nivå for å klare å vurdere en enkeltspiller sine ferdigheter. Men syns du han fremstår som en solid stopper?

Jo høyere nivå, som regel bedre vurderingsevne. Selv om du ikke er veldig fotballsmart så drypper det på deg når du tar del i fotball på toppnivå. Så alle lærer og hever nivået.

Så du hva som skjedde ved målet? Ikke det ... Ikke en sjel her som kommenterte det, men det vil høyst sannsynlig bli tatt tak i under pausepraten.

2

Kalte nettopp Nielsen Falcao for en predator?

Er ikke det en som lokker på mindreårige?

2

Evans går meg på nervene. Ser ut som om at han må tenke i 10 sekunder hva han skal gjøre med ballen. Skaaaaaaal jeeeeeg seeeeeeentreeeee elleeeeer skaaaaaaal jeeeeeg løøøøøøpeeeee meeeeed balleeeeen? HJerne? Svaaaar!

2

Lignende innlegg

Laster...