Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Swansea City - Manchester United

Hvem: Swansea City mot Manchester United. Hva: Premier League. Runde 26. Hvor: Liberty Stadium, Swansea, Wales. Når: I dag. 1600. TV: TV2 Premium/Sumo. Dommer: Neil Swarbrick.

Swansea City: 9-7-9, 28-33, 34 poeng, 9.plass. Manchester United: 13-8-4, 43-24, 47 poeng, 3.plass

Swansea City tar i mot Manchester United på Liberty Stadium i dagens Premier League-runde. I det første oppgjøret de to lagene i mellom vant Swansea 2-1 på Old Trafford i denne sesongens åpningsrunde.

Swansea ligger for tiden særdeles trygt plassert midt på tabellen. De har som mange kanskje har ventet dabbet litt av etter en solid start på sesongen. Med unntak av en svært sterk borteseier mot Southampton har det vært lite å juble for på sørsiden av Wales den siste tiden. Seieren på St.Mary's er lagets eneste siden 1-0-seieren mot Aston Villa på Boxing Day. Garry Monks mannskap røk også på et pinlig tap mot Blackburn i FA-cupens fjerde runde. Svanene kan stille med en tilnærmet skadefri tropp, og kan på en god dag tukte hvilket som helst lag i ligaen.

Manchester United er på sin side inne i en knokkelkamp om CL-plass. Laget ligger på en fin tredjeplass, til tross for mye kritikk rundt lagets spillestil. Det er dog kun fem poeng ned til Liverpool på syvendeplass, så viktigheten av poeng fremover kan ikke undervurderes. United stiller en nesten skadefri tropp til dagens kamp, med unntak av Michael Carrick. Både Robin van Persie og Phil Jones er tilbake i troppen, men det er usikkert om noen av de to starter. Louis van Gaal virker å ha gått tilbake til en firebackslinje de siste ukene, med en diamantformasjon på midten og to spisser. Hvilke elleve han velger i dag er vanskelig å spå. Det store spørsmålet for Uniteds del i dag er hvor vidt vi får se spillemessig forbedring på bortebane, eller om det blir nok en traurig affære.

God kamp.

3
487 svar

487 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Smygeren

Kun meg som faktisk synes 2.omg frem til flaksemålet til Swansea lignet årsbeste? Første gang på lenge jeg har sett sånn dominans fra United. Tidvis endel fremgang i dag tross et latterlig utfall.

2

TheRedDevils

neida det var en fin kamp, la oss se possitivt på det, og frem mot neste kamp som om vi er på gang. dette går fint.

1

lsklars

Gaal kan dra til helvete.

2

mrlund

Herlig Monken!

2

Saliph

Rojo ser ut som en panserlesbe fra Grimstad.

2

Seavard

Hmmmm.VG er ikke heldig med laget gitt. Hvordan ligger han an i forhold til Moyes?

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...