Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ser det er en årets spiller tråd, da er det vel påtide å diskutere hvilke 11 spillere som bør utgjøre årets lag også? Mange gode kandidater spesielt fremover på banen, så det blir interresant å se hvem som kommer med. Mitt forslag:

De Gea

Clyne Fonte Terry Bertrand(??)

Fabregas Matic

Sanchez Coutinho Hazard

Agüero

Nærmeste kandidater(benken): Courtois, Ivanovic, Koscielny, Coquelin, Sterling, Kane, Costa

Väd tycks?

1
120 svar

120 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

milanB

Rart Fellaini er utelatt. Gjort seg viktig i Man Utd's spillemåte denne sesongen og vunnet veldig mange hodedueller.

3

CasinoRoyale

Han har også vært et samlingspunkt i dusjen, og fortalt mange fine vitser.. ;)

1

BlackenedJustice

Kan jo også slenge på min (objektive) vurdering av sesongens lag til nå:

de Gea Clyne - Fonte - Terry - Azpi Sanchez - Matic - Schneiderlin - Hazard Kane - Agüero

3

Kiedis

De Gea; Clyne, Koscielny, Terry, Azpilicueta; Matic, Schneiderlin; Sanchez, Fabreags, Hazard; Kane

Begriper ikke hvorfor Coutinho er i diskusjonen en gang. Har spilt bra i noen ganske få måneder av sesongen, og har altfor få scoringer eller målgivende ut fra ferdighetene og den rollen han har i laget. Både Eriksen og selv utskjelte Chadli har hatt bedre sesonger enn ham, selv om han er enormt artig å se på.

2

Leedelse_United

Begriper ikke hvorfor Coutinho er i diskusjonen en gang. Har spilt bra i noen ganske få måneder av sesongen, og har altfor få scoringer eller målgivende ut fra ferdighetene og den rollen han har i laget.

Jeg begriper det. Når 30% som skriver her er passert førti, er feit, skallete og holder med Liverpool så ser de ikke andre spillere enn de på Liverpool, alle andre er dårlig. Da kommer Coutinho inn i diskusjonen. Om han har nå der å gjøre er uten betydning.

2

TheOpiate

John Terry stemte vel på han som årets spiller. Han er så vidt jeg vet ikke 40(dog nærme), ikke skalla(dog nærme) og holder ikke med Liverpool(takk Gud).....

1

Johninho2

Folk kan gjerne si at Coutinho ikke fortjener å være med på årets lag (er personlig ikke uenig), men han er nå en gang nominert til hovedprisen så det ville vært merkelig om han ikke kom med på laget.

2

Since1892

Godt poeng. Selv mener jeg ikke Coutinho har vært god nok gjennom hele året for å fortjene å være med, men tror dog han blir med på årets lag. Men her diskuteres det vel hvem folk syns bør være årets lag - ikke hva vi tror blir årets lag.

1

PaisleyGates

Synes Corutois er den klart beste keeperen i ligaen. Hazard har vært den beste spilleren denne sesongen, og Chelsea bør også ha med Costa og Fabregas. Kane har hatt en fantastisk sesong og bør være med. For Liverpool er Coutinho nærmest, men synes ikke han har vært like god hele sesongen.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...