Nye VGD er lansert! Mer informasjon

** Manchester United - Sunderland **

PREMIER LEAGUE 2015/16 RUNDE 7

~ MANCHESTER UNITED FC VS. SUNDERLAND AFC ~

Hvor: Old Trafford Når: 26.09.2015 Kl: 16.00 TV: TV2 Sport Premium Dommer: Mike Jones

Manchester United:

2. Plass V:4 - T:1 - U:1 - MF:9-5 - P:13

Toppscorer: Martial - 3 mål Mata - 2 mål Herrera - 1 mål

Assistkonge: Mata - 2 assist Young - 1 assist Shaw - 1 assist

Forrige Kamp: 3-2 mot Southampton Lagoppstilling: De Gea - Darmian (Valencia), Smalling, Blind, Rojo(McNair) - Schneiderlin, Carrick(Schweinsteiger) - Mata, Rooney, Depay - Martial --------------------------------------------------------------------------------------- Forrige runde tok United turen ned til Southampton som de slo på bortebane forrige sesong og tapte mot hjemme. Kampen startet med et brak etter mål fra Pellè etter 13 minutter. United stanget og stanget og til slutt var det fenomenet Martial som fikk ballen i mål. Samme man satte in 2-1 tidlig i andre omgang før Mata satte spikeren i kista 20 min senere. Spesielt oppbyggingen til målet var imponerende da United hadde 45 passninger i laget før skuddet til Depay som Mata satte inn returen på. Pellè reduserte for Southampton 4 min før slutt, men United holdt i igjen takket være en meget god De Gea. United hadde 59% ballbesittelse, 10 avslutninger og traff på 495 av 575 passninger.

Høydepunkter!

5 siste i PL: Southampton 3-2 Liverpool 3-1 Swansea 1-2 Newcastle 0-0 Aston Villa 0-1

Sunderland:

20. Plass V:0 - U:2 - T:4 - Mf:6-13 - P.2

Toppscorer: Defoe - 2 mål Watmore - 1 mål M'Vila - 1 mål

Assistkonge: Lens - 2 assist Johnson - 1 assist Toivonen - 1 assist

Forrige Kamp: 0-2 mot Bournemouth Lagoppstilling: Pantilimon - Jones, Coates, Kaboul, van Aanholt - Lens, M'Vila, Toivonen, Gómez(Rodwell), Borini(Johnson) - Defoe(Fletcher) ----------------------------------------------------------------------- I kampen mellom Sunderland og Bournemouth fikk vi virkelig se hva som tilsier en sjokkåpning. Etter kun 8 minutter sto det 2-0 til Bournemouth etter mål fra Wilson og Ritchie. Ritchie sitt mål var forøvrig en perle som kommer til å kjempe i kåringen om Årets Mål. Lufta gikk ut av Sunderland-ballongen som rett og slett var ikke forsto hva som skjedde. Første farligheten kom etter 42 minutter da Defoe møttet et inlegg på 5 meter, men satte den utenfor. Kampen ble ikke lettere for Sunderland sin del da Kaboul ble utvist etter 75 minutter. I følge VG-live sin skribent gikk Sunderland "fra dårlige til direkte elendige". Tap ble det og Sunderland er fortsatt på bunnen av tabellen.

Høydepunkter!

5 siste i PL: Bournemouth 0-2 Tottenham 0-1 Aston Villa 2-2 Swansea 1-1 Norwich 1-3

Tidligere møter på Old Trafford: 28.02.2015 Manchester United 2-0 Sunderland 03.05.2014 Manchester United 0-1 Sunderland 22.01.2014 Manchester United 3-3 Sunderland 15.12.2012 Manchester United 3-1 Sunderland 05.11.2011 Manchester United 1-0 Sunderland

Skader: MAN UTD: Shaw, Rojo, McNair S´LAND: Matthews

Etter en liten pause med ligacup er det klart for Premier League igjen. Manchester United tar imot Sunderland til dyst på Old Trafford. Det er tabelljumbo mot tabelltopp-ish. Sunderland har gjort alt annet enn å overbevise så langt i sesongen, og United har begynt å få igang maskineriet. Spillet har tidvis sett lovende ut med possession-basert fotball. Samtidig har United matchvinnere i begge ender av banen i De Gea og Martial. Slikt blir det mye poeng av! I midtuken ble det en grei seier mot Ipswich etter scoringer av Rooney, Martial og Pereira. Sunderland fikk bryne seg mot Manchester City og tapte ikke overraskende med 4-1. Noe positivt å ta med seg er at nysignering Toivonen åpnet målkontoen sin, kanskje han fortsetter å score mot lag fra Manchester? Basert på historikk og statistikk bør dette være en grei skuring for United.

Da er det bare å ønske god diskusjon og god kamp!

5
327 svar

327 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Amused99

Synes Martial fortsetter å imponere i de fleste av spillets faser. Rett og slett en god fotballspiller.

2

deleted287273

Jeg er enig. Han er mye av motoren i angrepet i dag. Han ser ut til å være et godt kjøp som var verdt den høye overgangssummen.

1

jback

Usikker på om det er så mange bedre midtstoppere enn Smalling for tiden, gude bedre så mange duller han vinner gjennom en kamp.

2

Hermanator

Usikker på om det er så mange bedre midtstoppere enn Smalling for tiden

Enig med du. Han er PL's beste midtstopper pr i dag, syns jeg.

1

Kristwic7

Deler denne

1

Wellewinhio

"Enig med du"? Det er en av de absolutt rareste feilene man ser her inne. Men det er ikke det jeg hadde tenkt til å kommentere.

Smalling ser kjempebra ut for tiden, og har egentlig gjort det over lengre tid nå. Slik Chelsea ser ut i de bakre rekkene så er det vanskelig å trekke frem noen av deres stoppere, mens Kompany kom fra en ganske skuffende sesong i fjor. Sånn sett så er det egentlig kun Koscielny (kanskje ikke overaskende fra en Arsenal-fan) som jeg mener er/kan regnes som bedre enn han for øyeblikket. På papiret så hadde de vært et heidundrande godt stopperpar sammen også siden de utfyller hverandre veldig bra.

Blir forøvrig spennende å se hvordan Spurs-forsvaret fortsetter. Tror det fort kan steppe opp som et av de beste stopperparene denne sesongen. Alltid hatt sansen for Vertonghen, og med en solid makker ved siden av seg så tror jeg også han kan finne tilbake til toppformen.

1

Kristwic7

Pat, hvor er du? Jeg gir meg på Blind, bra speller

2

laffano

JoNEEEEES! :D

2

KBY

Skjønner ikke hvorfor alle klager over Rooney, han løper og jobber som bare juling. pasningene er som vanlig helt nydelige og han forstår spillet bedre enn de fleste!

2

jback

Dette får du lite tomler av

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...