Nye VGD er lansert! Mer informasjon

CHAMPIONS LEAGUE 2015/16

~MANCHESTER UNITED VS. VFL WOLFSBURG ~

Hvor: Old Trafford Når: 30.09.2015 Kl. 20.45 TV: Viasat Fotball Dommer: Viktor Kassai, Ungarn

Gruppe B: PSV 2-1 3p Wolfsburg 1-0 3p Man. Utd 1-2 0p CSKA 0-1 0p

Manchester United:

3. plass V:0 - U:0 - T:1 - Mf:1-2 - P.0

Forrige kamp: 1-2 mot PSV Eindhoven Lagoppstilling: De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Young, Herrera, Mata, Schweinsteiger, Depay - Martial ------------------------------------------------------------------------ Forrige kamp var United på besök hos PSV Eindhoven på selveste Phillips Stadium. Der ble Eindhoven for sterke og dro iland en solid 2-1 seier. Resultatet til tross ble den store snakkisen en takling etter 13 minutter. Shaw fosset frem i motstanderens 16-meter og ble kontant taklet av Moreno. Dommeren lot spillet gå videre og Shaw ble liggende. Det ble senere konstatert brudd i begge ben i leggen. Noen ropte etter straffe og rødt kort, mens andre hyllet taklingen. Uansett var dette en skikkelig tilbakeslag for Shaw som har startet sesongen lysende. Målene kom fra henholdvis Depay, Moreno og Narsingh. Resultatet gjør at United har litt mer å gjøre for å kvalifisere seg til sluttspillet, mens PSV står igjen med en stor skalp og 3 gode poeng. Høydepunkter!

Wolfsburg:

2. plass V:1 - U:0 - T:0 - MF:1-0 - P.3

Forrige kamp: 1-0 mot CSKA Moskva Lagoppstilling: Benaglio -Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez - Caligiuri, Gustavo, Draxler - Schürrle - Kruse, Dost ------------------------------------------------------------------------- I forrige runde tok altså Wolfsburg imot CSKA Moskva på Volkswagen Arena. Å si at Wolfsburg dominerte er en underdrivelse. Da kampen var over sto de med 58% ballbesittelse og 21 avslutninger. At det kun ble 1-0 var takket være noen kvalifiserte redninger av CSKAs keeper Akinfeev. Seieren her var uansett viktig for kampen om plasseringer videre. Høydepunkter!

Dommer: Oppgjørets dommer er Viktor Kassai fra Ungarn. Dette blir hans første kamp i CL gruppespillet for i år. Tidligere dømte han tungviktsmøtet mellom Astana og APOEL i kvalifisering til årets CL. Han dømte både i CL og EL ifjor, og fikk bl.a. tillit i VM i 2010 der han tok hånd om Brasil-Nord Korea, Mexico-Uruguay, USA-Ghana og Tyskland-Spania. Forrige gang han dømte Manchester United var i CL sesongen 2010/11 da i gruppespillskampen mot Valencia. Han delte ut 1 gult kort. Forrige gang han dømte Wolsburg var i kvartsfinalen i EL 2009/10 mot Fulham. Kampen endte 1-0 og Viktor delte ut 5 gule kort. Vi nordmenn kjenner nok Kassai best nylig fra en landskamp. Kassai var kampleder da Norge tok en meget sterk hjemmeseier mot Kroatia. Der delte han ut 3 gule kort til hvert av lagene.

Da er det klart for Champions League igjen! Manchester tar imot Wolfsburg til dyst på Old Trafford. United gikk altså på ett tap forrige runde og vil gjøre alt for å ta 3 poeng her. Wolfsburg gjorde jobben mot CSKA forrige runde etter scoring fra Julian Draxler. Der United går for seier, går nok Wolfsburg for poeng. Realistisk sett skal Wolfsburg kjempe om andreplassen bak United med PSV og da er poeng i denne matchen gull verdt. Wolfsburg mistet flere nøkkelspillere før årets sesong (Bl.a. Perisic og de Bruyne), men har funnet gode erstattere i Kruse og Draxler. Mot CSKA så vi en meget offensiv startoppstilling, muligens stiller de noe mer balansert her. United gjorde unna et godt transfervindu, men står nå med en spørsmål ifh til forsvaret, spesielt tomrommet etter Shaw. Rojo er også skadet, noe som åpner for enten Blind på backen eller muligens Young. Wolfsburg kommer mest sannsynlig til å ligge dypt og satse på kontringer ved Kruse, Schürrle og Caligiuri. I et slikt scenario kan farten til Young være god å ha.

Dette er forøvrig ikke første gang disse to lagene møtes. Forrige oppgjør på Old Trafford var i 2009 og da var det United som stakk av med seieren etter scoringer av Carrick og Giggs. Wolfsburg stilte den gangen med superduoen Grafite og Dzeko på topp. Da lagene møttes i Wolfsburg stilte United med en noe mer interessant lag. Takk til grock19 for linken til denne.

Da er det bare å ønske god diskusjon og god kamp!

5
592 svar

592 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

John||Locke

Endelig fikk Rooney brukt spisskompetansen sin. Stå stille!

-Pat

4

Hermanator

Endelig fikk Rooney brukt spisskompetansen sin. Stå stille!

Dagens beste!

1

Hetfield

Tror du det blir noen forsvarstaler i klubbtråden fra fansen hans?

1

Kent

For en grusom stemme Smalling har.

Høres ut som en bortskjemt tenåring.

2

F_Brandy

Den der stopp-starten til Martial er helt spinnvill. Bare senker tempo, og rykker forbi. Hver gang.

2

rect7

Ingen managere med respekt for yrket kan la Rooney dasse rundt en fotballbane på denne måten.

Skam.

2

Chickensh1t

Nå må folk gi seg. Pinlig.

Drittlei av alt gnålet om at Rooney liksom er så jævlig dårlig hver eneste kamp. Jesus.

1

wingswest

Drittlei av alt gnålet om at Rooney liksom er så jævlig dårlig hver eneste kamp. Jesus.

Rooney var OK mot Sunderland. Har vært ræv ellers hele sesongen, inkl i kveld.

1

rect7

Drittlei av alt gnålet om at Rooney liksom er så jævlig dårlig hver eneste kamp. Jesus.

[Slettet]

1

HengeTrynet

Drittlei av alt gnålet om at Rooney liksom er så jævlig dårlig hver eneste kamp. Jesus.

Gnålet kommer til å være der så lenge han spiller svakt med både kapteinsbindet og 3 mill i uka.

Han burde være vår beste spiller. Det er han ikke.

1

Slikkepott

Bedriftsfotball next for Rooney

2

wingswest

Vi må nok slite med Wazza en stund til.

Vi har alltid minst en spiller på slutten av karrieren som blir hakkekylling. Neville, Giggs, Fletcher, og nå er det Rooney som har tatt steget opp (eller ned) på det nivået.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...