Fotball - Premier League

F_Brandy

Man Utd's Reserves & Academy 2016/17

Sesongen nærmer seg. Allerede i morgen begynner reservene med TV-sendt kamp, mot Oldham i LSC. Da er det på tide med en ny tråd for året.

Mye nytt, stort sett av det positive slaget, men en ting som ikke endrer seg er Warren Joyce, han fortsetter som U21/U23 trener etter å ha være linket til bla Blackburn. På U18 derimot har det skjedd endringer. McGuinness ble som kjent sparket forrige sesong og selv om det enda har tilgode å komme en offisiell uttalelse fra klubben, virker det som om Tommy Martin blir forfremmet fra assistent.

Den store snakkisen i fjor ble naturligvis Rashford, og det blir spennende å se hvem som stjeler mesteparten av oppmerksomheten kommende sesong. Det har ihvertfall alltid en tendens til å bli en, selv om vi neppe skal forvente noe i nærheten av det vi fikk servert i fjor. En drøm for oss som følger akademiet tett.

U23:

Nytt av året;

Joyce klarte det jaggu igjen, nytt seriegull til U21. En typisk U21 sesong med mye flytting av kamper, og store utskiftninger på mannskapfronten. Og et Joyce-lag som nesten er umulig å slå. Kaptein James Weir fortjener spesiell omtale.

Flere nye og gamle ansikt siden vi var på denne tiden på i fjor, men stammen i laget vil trolig ikke endre seg drastisk i år. Tidligere bærebjelker for dette laget er dog helt borte, Pearson og Grimshaw gikk til Preston, mens Rothwell endte opp i Oxford. Fra U18 skulle Dunne og Reid bla ha kommet opp, men de har gått til henholdsvis Burnley og Swansea. Opptaket fra U18 er egentlig ganske lite(Tuanzebe, Scott, Bryne, Olosunde og Kehinde).

Med over en måned igjen i overgangvinduet kommer det trolig til å skje en del mer i form av salg og lån, men det får vi bare ta som det kommer. Weir, Harrop, Love i tillegg til en del av de som ligger mellom a-lag og U23 er sannsynligvis hete navn for Championship eller League One klubber.

Spillerstall:

Keepere

Joel Castro Pereira, 28.06.1996, Boudevilliers(Sveits), Portugal.

Kerian O'Hara, 22.04.1996, Manchester, England.

Dean Henderson, 12.03.1997, Manchester, England.

Oliver Bryne, 31.12.1997, Trafford, England.

- Dorrington ble, som ventet, løst fra kontrakten. Oliver Bryne eneste som kommer fra U18, men skal nok se et stykke etter spilletid. Joel Pereira ligger vel an til å bli 3. keeper for førstelaget, og kan få mye spilletid her. Han og Henderson deler nok på det, mens den andre blir sendt ut på lån. O'Hara forsvinner nok på lån til en klubb lengre ned i systemet.

Midtstoppere

RoShaun Williams, 03.09.1998, Manchester, England.

Regan Poole, 18.06.1998, Cardiff, Wales.

Charlie Scott, 02.09.1997, Stoke-On-Trent, England.

Axel Tuanzebe, 14.11.1997, Bunia(Kongo), England.

- Ser for meg at Tuanzebe fort kan bli kaptein, om Weir går på lån eller blir solgt. I tillegg burde han kunne få spilletid i EL, men jeg er i utgangspunktet ekstremt skeptisk til Mou på den fronten. Joyce har dog en tendenes til å velge spillere med flere år på baken. Tror han får spille mye sammen med Williams/Poole, men han kan likefort bli flyttet endel opp på midtbanen. Williams mye av det samme. En ørliten mulighet for at en av de bryter litt gjennom i EL eller noe.

Backer

Sadiq El Fitouri, 10.10.1994, Libya

Donald Love, 02.12.1994, Rochdale, England.

Matt Olosunde, 07.03.1998, Philadelphia, USA.

Cameron Borthwick-Jackson, 02.02.1997, Manchester, England.

Joe Riley, 06.12.1996, Blackpool, England.

- En av de plassene med størst bredde. Noen av de finner seg vel ny klubb frem mot sesongstart(Love først og fremst). El Fitouri fikk på en eller annen måte forlenget kontrakten sin med 1 år, og får i år konkurranse fra nyærveringen Olosunde som kom i januarvinduet. Riley kan bli flyttet litt i hytt og pine, om CBJ først og fremst skal spille U23 fotball denne høsten.

Midtbanespillere

Matthew Willock, 20.08.1996, Waltham Forest, England.

Sean Goss, 01.10.1995, Wegberg(Tyskland), England.

James Weir, 04.08.1995, Preston, England.

Josh Harrop, 15.12.1995, Stockport, England.

Devonte Redmond, 19.09.1996, Manchester, England.

Tosin Kehinde, 18.06.1998, Lagos, Nigeria.

- Her har det virkelig skjedd ting. Pearson, Rothwell, Rathbone og Grimshaw har fått seg nye klubber. Redmond og Willock ønsker å bygge på svært gode sesonger i fjor. Harrop må holde seg skadefri, det samme gjelder Goss som knapt sparket en ball etter PSG-debuten i fjor. Kaptein Weir, det som egentlig var årets spiller forrige sesong, bør flytte på seg enten ved utlån eller salg. Mye tynnere bredde, og det er muligheter for å flytte noen fra U18 opp(en mer offensiv-type ala Gribbin/Gomes), eller at de får hjelp fra Tuanzebe(strålende mot Chelsea som dyp) eller Poole. Spent på hva Joyce kan få til med Kehinde.

Angrepspillere

Josh Doughty, 08.04.1996, Canada.

Demetri Mitchell, 11.01.1997, Manchester, England.

Scott McTominay, 08.12.1996, Lancaster, England.

- Veldig tynt. Wilson får sikkert noe, om han mot forventning ikke skulle bli lånt ut eller solgt. Det samme gjelder Keane. Fletcher gikk til West Ham. Mitchell og Harrop ligger trolig an til å spille mest på vingene, med mindre Mitchell blir spiss. Kan være en må supplementere med noe ungt fra U18 og plassere de på en ving(Gribbin, Gomes, Boonen, Chong, Buffonge osv, mye å ta av) om skader skulle forekomme. Doughty er et mysterium, og han blir vel neppe særlig lenge i klubben. Om Wilson og Keane går, ligger McTominay an til å bli førstevalg på topp. Store forventninger til Mitchell om han holder seg skadefri.

Sesongen:

Oppsettet er ute, men i og med at det vanligvis forandrer seg mye, linker jeg det heller her(hvor det oppdateres etterhvert). Eneste endringen ved formatet er at den øvre aldersgrensen nå er 23, ellers spilles det som vanlig 22 kamper. Navnet også nytt, Premier League 2 kalles det nå.

Takket nei til nye EFL, men har takket ja til PL International Cup. Sikkert fordi det ikke blir noe CL for U19 i år. 24 lag, fordelt på 6 grupper. Blir ihvertfall noe ekstra å holde øye med utover høsten, om det blir gjort som i fjor ved å utsette endel av kampene før jul. Trukket i gruppe med Villarreal, Mboro og Sparta Praha.

Leste forøvrig noe om at det skulle bli vanskeligere å flytte kamper denne sesongen, så vi kan få det jevnere fordelt i år(men med 1-2 ukers pause, i motsetning til en hel vårsesong med kamper hver uke), men alle kampene blir ihvertfall vist på MUTV. I tillegg kommer LSC og MSC.

En ny spennende sesong i vente, og igjen skal Joyce forsøke å forsvare tilttelen. I fjor bommet jeg kraftig, da jeg så for meg en noe tregere sesong, men Joyce steller alltid i stand et mannskap som er utrolig vriene å få has på. Trekker frem Mitchell og Tuanzebe som de to store profilene, i tillegg til Willock som var strålende i fjor.

Pre-season

- Som vanlig, mye voksen motstand. Første kamp endte 0-3 mot Blackpool. Deretter ble Altrincham slått 2-1(Kehinde, Gribbin), Salford City ble knust 5-1(Wilson, Harropx2, Kehinde og Mitchell), siste kampen gikk mot Port Vale hvor det ble juling og 2-4 i sekken(El Fitouri, Mitchell). Nå venter altså Oldham i morgen, 2000 på MUTV. Sesongen starter mandag 15, mot Leicester.

U18:

Nytt av året;

Her har det virkelig skjedd ting det siste året. En gigantisk gjennomgang av akademiet, endte med at trener Paul McGuinness, som hadde vært i klubben siden 1992, fikk sparken. Det har enda ikke kommet en offisiel erstatter, men per dags dato så ser det i grunn ut som Tommy Martin bare fortsetter etter at han tok over på slutten av sesongen i fjor.

Nicky Butt ble, etter en lang prosess, erstatteren til McClair. I øyeblikket holder han enda på å ansette folk rundt seg for å hjelpe med ting han ikke har særlig god greie på. Nick Cox fra Sheffield Untied er en av flere som skal bidra, sammen med svært populære John Peacock(relativt nylig EM-vinner med England U17 bla).

I tillegg til store endringer gikk U18 gjennom en forferdelig sesong i fjor. En endte nærmest sist på tabellen, og havnet i den svakeste gruppen i sluttspillet. Liten oppsving på slutten når det ble mer U17 en U18, men det hadde noe med motstanden en møtte ukentlig også. Tidlig exit i FAYC, etter 1-5 og grisebank av det som ble vinneren til slutt, Chelsea. Kom ikke videre fra gruppespillet i U19 CL. Fysiske mangler får mye av skylden for det svake seriespillet, men resultatene i spesielt U19 var skuffende med tanke på det man hadde og velge i.

Som vanlig store utskiftninger på personell her, og nye first year schoolars av året er som følger: Spratt, Ercolani, Barrett, Dunne, Barlow, Gomes, O'Connor og Tanner. I tillegg er det gjort noen signeringer som enda ikke er bekreftet grunnet international clearance (Chong og Burkhart), med gode muligheter for flere senere i dette vinduet. Det har også bli rapportert av vi signerer en ung engelskmann, Joshua Bohui fra Brentford. Landskamper for England U17, men ingenting bekreftet enda.

Spillerstall:

- En må være født etter 01.09.1998 for å kunne spille U18 fotball denne sesongen.

Keepere

Ilas Moutha Sebtaoui, 01.04.1999, Brussel, Belgia

- Sier seg selv at her trengs det forsterkninger. En til må komme inn. Veldig spent på Sebtaoui, for det sies mye godt om han. Oppgradering fra i fjor er det uansett.

Forsvarspillere

Tyrell Warren, 05.10.1998, Manchester, England.

Harry Spratt, 28.01.2000, Leeds, England.

Jake Barrett, 16.10.1999, Huddersfield, England.

Luca Ercolani, 25.11.1999, Ravenna, Italia.

Max Dunne, 10.01.2000, Manchester, England.

Thomas Sang, 29.06.1999, Liverpool, England.

Lee O'Connor, 28.07.2000, Waterford, Irland.

- Bare Warren gjenværende fra i fjor. Williams er sikkert kaptein i FAYC, men vil ellers ikke være involvert her. Warren, Spratt og Ercolani er 3 av 4 som får spille mye, hvem den siste blir er vanskelig å si. Såpass mye nytt at jeg ikke aner hvordan det står til med denne lagdelen. Mange liker Warren, og han kan bygge på en bra vår-sesong i fjor. O'Connor, som kom fra Irland i sommer, kan spille på både midten og høyreback. Kaptein for sitt aldersbestemte landslag.

Midtbanespillere

Callum Whelan, 24.09.1998, Barnsley, England.

Callum Gribbin, 18.12.1998, Salford, England.

Ethan Hamilton, 18.10.1998, Edinburgh, Skottland.

Indy Boonen, 04.01.1999, Dilsen, Belgia.

Aiden Barlow, 10.01.2000, Salford, England.

Angel Gomes, 31.08.2000, London, England.

DJ Buffonge, 07.11.1998, London, England.

George Tanner, 16.11.1999, Blackpool, England.

- Ekstremt spennende å følge de to som er født på 2000-tallet. Gleder meg stort til å se mer av de. Hamilton kan fort bli plassert der det trengs. Gribbin med en skuffende andre halvdel av sesongen i fjor(skader osv), skal ha mer enn nok offensive våpen å kombinere med nå, om han ikke blir flyttet opp tidelig til U23. Som i fjor er det spørsmål til hvordan de skal takle det når de møter betydelig mer fysiske lag.

Angrepspillere

Zachary Dearnley, 28.09.1998, Sheffield, England.

Jake Kenyon, 02.01.1999, Salford, England.

Faustin Makela, 01.06.1999, Kinshasa(DR Kongo), England.

Kanye Diedrick-Roberts, 04.11,1998, Lewisham, England.

Tahith Chong, 04.12.1999, Willemstatd, Nederland.

- Chong og Dearnley fast inventar på vingene skulle man tro. Om det blir tynt på U23 kan en av de fort få noe spilletid der. Burkhart skal være klar, men siden jeg ikke har sett han i United-utstyr osv, venter jeg heller med å skriver han opp. Om han, som forventet, har gått til klubben i sommer, blir han nok førstevalg på topp. Frem til han er klar ligger ansvaret ligger trolig på midtbanespiller Boonen, som gjorde en god jobb på slutten av fjorårets sesong.

Terminlisten - Finner den her. Så mye mer er det egentlig ikke si. Starter med bortekamp mot Derby.

Kommentar:

Syk bredde i forhold til tidligere sesonger. Såpass bra at jeg ikke trenger nevne U16 spillere, tror jeg. Første gang på en stund at vi har mer spennende offensivt enn defensivt.

Litt av det samme problemet i fjor, hvordan håndterer man mer fysiske lag? Må trolig spilles ut(mer tro på det i år enn i fjor). Store spørsmål ved forsvaret, men vi bør være forsterket i bortimot samtlige ledd i forhold til det dårlige fjoråret. O'Connor og Chong bland flere ekstremt spennende signeringer, og mer sentrale roller på Gomes og Barlow kan virkelig bli noe å følge utover sesongen. Tror ikke vi går særlig langt i FAYC, men en vet jo aldri(City favoritter i år, av det lille jeg har av oversikt. Uansett på tide at Chelsea roer seg litt nå).

Merk at ikke alle kamper vil bli sendt på MUTV, men de fleste hjemmekamper blir trolig. Første mulighet til å se denne gjengen kommer 20. august, da spilles det hjemmekamp mot Liverpool.

_________________

En veldig spennende sesong, der jeg føler det er veldig vanskelig å spå særlig mye. Det eneste jeg føler meg rimelig sikker på er at det blir mer enn nok underholdning, kanskje spesielt fra denne U18 gjengen. FAYC som vanlig årets høydepunkt.

Som sagt sparkes det av allerede i morgen. Sendingen starter 1930, avspark 2000. Krysser fingrene for en finfin sesong. Peace.

14
391 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nydelig innlegg.

Blir artig å se om noen tar skikkelige steg denne sesongen. Tvilsomt at noen vil spille seg inn på førstelaget, men interessant å følge med uansett.

1

Henderson; Riley, Tuanzebe, Poole, El Fitouri; Olosunde, Goss, Redmond, Willock, Weir; McTominay

Olosunde satt opp som høyreving, men kan vel like fort spille på en back med en av Riley/El Fitouri lengre framme. Første gang jeg får sett han. Ellers gledelig å se Goss igjen. O'Hara, Warren, Kehinde, Gribbin, Mitchell på benken.

Møter et sterkt Oldham-lag, som bruker det som en treningskamp før seriestart til helgen.

1

1-0 Olosunde! United har blitt overkjørt de siste 15 cirka, der Oldham bla ble snytt for et klokkeklart straffespark etter felling fra El Fitouri.

En corner Poole holder i liv, slår inn og Olosunde scorer pent på en volley.

2

1-1 Oldham scorer etter et strålende hodestøt. El Fitouri i ingenmannsland, burde ihvertfall vært i duellen.

1

Tuanzebe Uniteds soleklart beste. Poole med en veldig shaky første omgang, spiller seg opp i andre men da har United også mye mer ball.

Vil tro Axel er 185 eller noe like over, mens Poole ser ut som 2-4 cm lavere i mine øyne. Kanskje det eneste spørsmålet jeg har med Tuanzebe forresten, hvordan takler han en voksen kraftspiss ala Carroll osv. Langs bakken har han ihvertfall stålkontroll, god nok med ball til å bli midtbanespiller, men pasningfoten er kanskje ikke heelt der.

Ender 1-1 og bingo nå, forresten.

Mitchell blir syndebukk etter et mislykket panenka forsøk. En grunn til at Joyce ikke lar han starte kamper for U23 riktig enda, neppe fornøyd med den.

1

Noe med måten han vrir, vender eller glir av førsteforsvarer på som kan minne veldig om Busquets.

I mine øyne burde han starte det meste av cuper og alt i EL, men har ikke store forhåpninger med Mou. Strålende kamp av han idag.

1
F_Brandy Noe med måten han vrir, vender eller glir av førsteforsvarer på som kan minne veldig om Busquets. I mine øyne burde han starte det meste av cuper og alt i EL, men har ikke store fo...

Helt enig i det. I tillegg har han bra med tempo og er flink til å snakke (mye bedre enn samtlige vi har bak der i dag). Men han trenger mer kilo.

Kan tenkes at det er en type som hadde hatt virkelig godt av et opphold i Championship. En periode under Stam hadde ikke skadet noen.

1

Joshua Bohui

Er med til Otten-cup i Nederland denne helga. U19 spiller mot PSV, Chivas og BMG. Møter vertene PSV i dette øyeblikk.

Spilles 2x30 minutter. Vi startet med Johnstone, Dunne, Poole, Warren, Sang, Whelan, Chong, Gribbin, Hamilton, Dearnley, Kenyon. Max Johnstone i mål, er lillebroren til Sam tror jeg. Ser ut som vi stiller to ganske jevne lag, for dette ser ihvertfall ikke helt toppet ut i mine øyne.

1
F_Brandy [sitat…] Er med til Otten-cup i Nederland denne helga. U19 spiller mot PSV, Chivas og BMG. Møter vertene PSV i dette øyeblikk. Spilles 2x30 minutter. Vi startet med Johnstone, Dunn...

Otten-cup

Gikk egentlig riktig så bra dette. Tung start mot PSV endte i 1-0 tap, men det ble bedre med seier mot BMG og uavgjort mot Chivas.

Så ventet Barcelona i semien, og etter en strålende førsteomgang stod det 2-0 til pause. Endte tilslutt 2-1 etter scoring fra det Sørkoreanske vidunderbarnet deres.

Anderlecht i finalen ble tøffere. Ut fra det en leser var United best, men skapte lite. Rødt like før pause for Belgierne hjalp heller ikke. Tapte på straffer til slutt.

I tillegg ble Chong kåret til turneringens beste angrepsspiller.

2

Fikk sett høydepunkter på MUTV nå. Førsteomgangen mot Barca den soleklart beste, resten ganske meh. Fine mål, spesielt Gribbins mot Barca som vises på twitteren til klubben. Gomes noterer seg for assist på bortimot alt, ihvertfall på 3 av 4 mål, godkjent av det som var turneringens yngste spiller.

I etterkant har både Bohui og Chong blitt bekreftet av klubben. Chong har altså allerede fått international clearance. Burkhart og en keeper ventes enda inn.

1

U18 fikk juling i serieåpningen. Mye kan skyldes på enorme skadeplager i forsvaret, bare Warren er frisk. Meldes om en bedre 2. omgang, tapte 4-0 borte.

1

U23 ranet et svært rutinert Leicester-lag i kveld. Johnstone best, Tuanzebe god. Mitchell blir matchvinner etter et langt utspark og en lobb fra 25-30m. Verdt å få med seg målet, i motsetning til kampen.

2

U18 spiller mot Pool idag. Hjemme på Altrincham, 1200. Sendes på MUTV, så en ypperlig mulighet til å se Chong og Gomes.

Har blitt ganske stygt de siste årene, forhåpentligvis snur det idag.

2

Pause. Liverpool soleklart best, spesielt første 35. Leder 2-0.

Boonen vår soleklart beste, Gomes og Chong ok. Hamilton er ingen venstreback, Tanner er ingen høyreback og Sang-Whelan er kanskje den svakeste midtbanen jeg noen gang har sett, ber om å bli dominert med de to på midten.

Håper på å få se Burkart som er på benken idag.

1

2. omgang begynner ganske likt som første, men United spiller seg gradvis inn i kampen. Så får en av deres midtbanespillere gult kort og blir byttet ut, vi flytter Gomes lengre ned i banen og tar totalt over. Boonen reduserer etter assist fra Gomes.

Ender 1-2, kunne fort fått noe på slutten når innbytter Burkart får ballen i 16m uten keeper, men en god redning på streken av bortelaget.

Boonen er rimelig rå. Har alltid kontroll rundt seg og på ballen. Imponerende for størrelsen. Samme kan sies om Gomes rått tyngdepunkt, rask også. Stor i 2. omgang. En veldig underholderne 2. omgang forøvrig.

2

Litt landslagsnytt osv.

CBJ, Tuanzebe og Henderson på U20 landslaget. Sterkt lag, og svært gledelig å se de tre der. Henderson har ikke vært inne i varmen på lenge, og England tydeligvis endelig fått øynene opp for Tuanzebe.

Sistnevnte hadde forøvrig en litt tyngre dag på jobben mandag, når United gjestet St. Marys og ble sendt hjem med 2-0 i sekken. En mildt sagt forbannet Joyce skjelte ut gjengen i MUTV-intervjuet etter kamp, bla sa han at han ønsket mer å vinne en enkelte av spillerne.

Angel Gomes er også med landslaget. Var kaptein for England U17 når de slo et belgisk landslag 3-1 i dag. Mål scoret han også.

Vinduet nærmer seg slutten, så vil tro det skjer saker og ting med Keane, Pereira +++. Pereira forøvrig linket til Granada idag.

3

God dag for akademiet. Rashford avgjør for førstelaget, og U18 moser Everton borte.

5-1! 3 fra Gomes som kom inn fra benken etter 20 min, 1 fra Burkart og 1 fra DJ.

Gomes og O'Connor(spilte stopper) får mye skryt. Samtlige av de nye får egentlig ros. Høydepunkter sikkert i morgen før U23 spiller mot Chelsea kl 2.

1

1-1 mot Chelsea. Dårlig førsteomgang, men blir bedre etter pausen. Strålende legg av Poole på selvmålet. Chelsea trolig minst fornøyd med det, men ikke et ran på noen måte.

Tuanzebe og nevnte Poole best av våre. Harrop eneste trussel fremover. Redmond, Willock og El Fitouri har alle hatt en treg start på sesongen. Johnstone med en uvanlig svak dag, spesielt i første omgang når han var mye involvert.

Forøvrig får Ashley Fletcher sin PL-debut fra start nå mot City. Hadde vært morsomt om han fikk til noe, men tvilsomt.

1

Har helt oversett denne tråden, svakt av meg. Herlig at du holder koken her tidvis helt alene.

Er veldig spent på Gomes og Chong på u18. Får litt sånn stikk i magen når jeg tenker på de. Andre spillere jeg har lagret på hjernen er O`Connor, Barlow, Buffonge, Boonen og Gribbin.

For u23 er det mer kjente fjes, med Tuanzebe, Williams og Olosunde som stikker seg litt fram. Jeg er også fan av Mitchell fra en rekke imponerende kamper da han var på u18, men spesielt skader har ødelagt mye.

1

Har ikke hatt mulighet til å følge med så altfor mye, nattejobb 4-6 dager i uken og påfølgende elendig døgnrytme ødelegger ganske mye for sosialt liv og hverdagsaktiviteter. Kan mildt sagt si arbeidet i denne tråden er prisverdig når en ikke har mulighet til å følge opp særlig selv.

Chong, Boonen og Gribbin må være den mest spennende midtbanetrioen siden Pogba, Morrison og Tunnicliffe? De besitter mye spennende kvaliteter hvertfall!

1
CryniX Har ikke hatt mulighet til å følge med så altfor mye, nattejobb 4-6 dager i uken og påfølgende elendig døgnrytme ødelegger ganske mye for sosialt liv og hverdagsaktiviteter. Kan mi...

Chong, Boonen og Gribbin må være den mest spennende midtbanetrioen siden Pogba, Morrison og Tunnicliffe? De besitter mye spennende kvaliteter hvertfall!

Dæhli, Pereira og Januzaj gav også noen kriblinger i magen husker jeg, men i det tilfellet var det sjeldent alle tre spilte samtidig.

Hvilke posisjoner tror en at Chong, Boonen og Gribbin kommer til å spille i? Gribbin er vel høyrekant, men de to andre er vel mer fleksible?

Pogba, Morrison og Tunnicliffe var jo en trekløver på midten, og utgjorde virkelig en ekte trio. Januzaj, Dæhli og Pereira kunne bekle en offensiv trio bak spissen og dermed på sin side være en form for trio. Kan din nevnte oppfylle det "kravet"? Type Boonen venstre, Chong sentralt og Gribbin høyre offensivt?

1
Hurtigtoget [sitat…] Dæhli, Pereira og Januzaj gav også noen kriblinger i magen husker jeg, men i det tilfellet var det sjeldent alle tre spilte samtidig. Hvilke posisjoner tror en at Chong, B...

Hvilke posisjoner tror en at Chong, Boonen og Gribbin kommer til å spille i? Gribbin er vel høyrekant, men de to andre er vel mer fleksible?

Chong og Gribbin på kantene, Boonen sentralt vil jeg tro.

Disse er spennende, men enn så lenge er det en del å jobbe opp mot fysikken til Pogba og den gjengen hadde.

1

Lignende innlegg

Laster...