Fotball - Premier League

Kiedis

Kamptråd: Everton - Tottenham

Hva: Seriestart

Hvor: Goodison Park, Liverpool

Når: Lørdag 13.8.16 kl. 16:00

Hvor ser vi den? - TV2 Premium

I god undertegnede-tradisjon, tar jeg meg av Spurs og overlater motstanderen til dem som har best greie på dem.

Spurs sin preseason har vært preget av at mye av stammen i laget har vært i EM, og dermed har hatt en forlenget ferie. Det har ført til at unggutta har fått vise seg frem, og vi har kunnet glede oss over at Harry Winks har tatt vare på den sjansen. 18-åringen Cameron Carter-Vickers har også fått mye spilletid, og starter fort denne kampen på stopperplass.

Mot Inter ble han drillet som høyre midtstopper (som som regel spilt venstre), noe som tyder på at Poch tenker at han skal bli Alderweirelds nestkommanderende denne sesongen. Han fikk da også 90 minutter i spann med Alderweireld, mens Wimmer vel ikke har spilt et minutt i de treningskampene jeg har sett. Vil tro den solide østerrikeren sliter med ett eller annet. Han skrev nylig under ny femårskontrakt, så han er neppe ute i kulden.

Om ikke CCV starter, kan naturligvis også Dier spille stopper. Då blir det vel Mason eller Winks inn på midten. Tror dog ikke Poch velger den varianten.

Ellers har fremdeles Dembele fire kamper igjen av sin karantene, etter at han gjorde menneskeheten en tjeneste ved å stikke fingeren i øyet på Diego Costa. Dermed ender vi nok opp med dette laget:

Lloris; Walker, Carter-Vickers, Alderweireld, Rose; Dier, Wanyama; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Skal jeg si tre ord om Everton, så er det vel at det antageligvis er en fordel å møte dem på Goodison allerede nå. Tror de vil vokse seg sterkere utover i sesongen.

2
146 svar
Cabello [sitat…] Spill for galleriet.

Spill for galleriet.

Ærlig og oppriktig heter det! For vi som har fulgt pre-season kampene så er Koeman spot on!

Dette er ingen quick fix...og jeg blir overrasket hvis Everton tar tre poeng i dag. Da må i så fall spuds ha en usedvanlig dårlig dag på jobben! Men blir spennende om Deulofeu spiller spiss i dag hvis Lukaku må stå over. Håper og Tarashaj får vise seg litt frem. Vist lovende takter det lille han har spillt i pre season.

Tips : 0-2

2

At Carter-Vickers har tatt plassen fra vår venn Kevin finner jeg litt merkelig. Var ikke Kevin solid as a rock de 8-10 kampene han deputiserte for Super-Jan i fjor?

CV har vært god i sommer han altså, det er ikke det. Men dette er PL og Lukaku kan fort finne på å spise CV for fun.

Jeg ville godt for KW (som er proven i PL)

1

Tipper Everton stiller med nesten samme ellever som startet mot Espanyol, bare at Jagielka starter istedenfor Funes Mori.

Stekelenburg; Baines, Stones, Jagielka, Coleman; Barry, Gana; Mirallas, Barkley, Deulofeu; Lukaku

Med forbehold om endringer skulle det skje noe denne uka på overgangsfronten!

1
Jimmy_28 At Carter-Vickers har tatt plassen fra vår venn Kevin finner jeg litt merkelig. Var ikke Kevin solid as a rock de 8-10 kampene han deputiserte for Super-Jan i fjor? CV har vært god...

At Carter-Vickers har tatt plassen fra vår venn Kevin finner jeg litt merkelig. Var ikke Kevin solid as a rock de 8-10 kampene han deputiserte for Super-Jan i fjor?

Kevin er nok fortsatt foran i køen, han var med i kamptroppene, men har slitt med et eller annet som mest sannsynlig har holdt han ute. Håper vi starter med Carter-Vickers i stedet for å kaste inn en eller annen uten kamptrening. Synes CCV ser klar ut for dette. Lukaku's fysikk kan selvfølgelig bli en prøvelse ..

1

Denne kommer nok for tidlig for Everton. Nye spillere vil komme inn før transfervinduet stenger, men ikke nødvendigvis i tide til denne kampen. Og de som evt. måtte komme inn denne uka er trolig ikke aktuelle for å starte lørdag.

Det har på mange måter vært en grå preseason for Everton. For Koemans del, så slipper han litt billig unna kritikk for en ganske defensiv tilnærming fordi hans forgjenger mente forsvarsspill var tøys. Når det er sagt, noe måtte gjøres med det defensive. Man måtte starte der.

Offensivt vet jeg ikke hva jeg skal tro. Deulofeu vikarierte som spiss i noen kamper og sprudlet der. Men så fort Lukaku var tilbake og Deulofeu ble plassert i en mer kjent posisjon, så var han Evertons dårligste. Lukaku har sett tung og uinspirert ut, men det kan skyldes at han kom sent i gang med preseason.

Her er jeg spent på om Koeman våger å gå for en defensiv 3-4-2-1 som på OLd Trafford. På hjemmebane. I en kamp hjemmepublikum forventer seier. Jeg tror og håper han styrer unna, men føler meg ikke helt trygg.

1

Ny sesong på g, herlig!!

Merkelig dette med Wimmer, men det må nesten være noe småplukk som plager ham siden han ikke har fått noen minutter i pre-season.

Ser gjerne for meg Dier sammen med Alderweireld i åpningen for å ha størst mulig sjanse til å komme godt ut av startblokkene.

Tror ikke Poch tør det med Dembele ute men en mulighet er Wanyama (som kan Pochs taktikkerier meget vel) starter i rollen til Dier og Alli ved sin side. Siden CCV har fått såpass med spilletid går det nok for Dier/Wanyama.

Fremme har Alli, Eriksen og Lamela utkrystallisert seg og er åpenbare startere om fit. Litt usikker på om han vil la Kane få en rolig start på sesongen etter litt ekstra ferie all den tid gutten nå har spilt PL, FA, LC, EL, EM (21) og vanlig EM konstant i to år. La han få noen rolige innhopp i starten og la Janssen starte men Hurricane er sikkert sugen på gullballen igjen og vil for alt i verden spille.

Tror på følgende:

Lloris (c), Walker, Alderweireld, CCV, Rose, Dier, Wanyama, Alli, Eriksen, Lamela, Kane. Tror også på en god start og at vi slår Everton 1-3.

Coys!

1
Dex74 Tipper Everton stiller med nesten samme ellever som startet mot Espanyol, bare at Jagielka starter istedenfor Funes Mori. Stekelenburg; Baines, Stones, Jagielka, Coleman; Barry, Ga...

Stekelenburg

Jeg trodde han var henta inn som reservekeeper. Satses han på som førstekeeper alikevel eller varmer han bare hanskene til dere får kjøpt noe bedre?

Everton - Tottenham føler jeg alltid på forhånd at skal bli uavgjort og i år intet unntak. 1-1. Lamela og Mirallas scorer målene.

1
Cyril [sitat…] Jeg trodde han var henta inn som reservekeeper. Satses han på som førstekeeper alikevel eller varmer han bare hanskene til dere får kjøpt noe bedre? Everton - Tottenham fø...

Alle tror nok at Stekelenburg er hentet som ny andrekeeper, men samtidig virker han å være såpass mye bedre enn Robles at man kan vente på at den rette keeperen blir tilgjengelig. Så om jeg skal gjette, så er man på utkikk etter ny, men kan leve med Stekelenburg for nå.

City linkes stadig til ulike keepere og henter de ny førstekeeper, antar jeg at Everton forsøker seg på Hart. Så å avvente er nok ikke dumt sammenlignet med å stresse med å hente keepere man kanskje klarer å kjøpe fri. Krul, Cillesen, Begovic e.l. Er de tilgjengelige i dag, er de nok det om 3 uker også.

1

Carter-Vickers

Meget spennende hvis han får starte. Hadde vært typisk Pochettino å ta sjansen på det, når vi har 2 midtstoppere ute med skade (tipper Wimmer er det). Er forresten derfor jeg har mast litt om at vi skulle hatt en midtstopper til, men ingenting er bedre enn at CV viser seg å være god nok som 4. valg. En mulighet er jo å flytte Dier ned, men jeg tviler på at det blir gjort.

1

Nådeløs Koeman på pressekonferensen før kampen. Han mener Everton-laget i dag er bare 70% rent fysisk og vil trenge enda 2-3 uker før de er oppe på 100% - eller på nivået det var i Southampton.

Lukaku stadig usikker et kuttskaden fra sist helg og Coleman er usikker med en ankelskade. I tillegg er Williams enda et stykke unna å være match fit. Koeman håper han er klar til neste helg.

Litt typisk at det er i posisjonene man mangler gode alternativ, høyre back og spiss, at skadene er.

1

Har ikke noe grunn til å ikke tro på Koeman. Har alltid oppfattet han som en type som sier det som det er og ikke driver med mindgames.

1

Everton: Stekelenburg - Holgate, Jagielka, Funes Mori, Baines - McCarthy, Gueye, Barry - Deulofeu, Mirallas, Barkley

Spurs: Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Wanyama - Lamela, Alli, Eriksen - Kane

Klareste B siden Hull-Leicester dette....

1

Evertons eneste håp her er at man får se spillere som føler de må gå ut å bevise noe. Ikke mange av de som starter i dag som vil være sikret plass i førsteelveren denne sesongen.

Koeman bør i alle fall ha fått tenninga på plass i troppen etter å de siste dagene he kritisert både fitnessnivå og at spillerene ikke er tøffe nok.

Vi har i blitt løpt over og sparket ut av kampen med tidvis stygt spill av Spurs noen kamper nå. Martinez syntes det var greit, men Koeman har helt andre forventninger til spillerene. Spørsmålet er bare om han har rett spillere.

1

Lignende innlegg

Laster...