Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå er det kun noen dager til galskapen (også kjent som Premier League) sparkes igang. Da tenkte jeg det hadde vært fint om vi kunne fått igang en diskusjon om hvordan vi tror tabellen kommer til å se ut etter 21 Mai 2017. Det er mange nye trenere i ligaen og flere store signeringer. Dette gjør at det er stor usikkerhet til hvordan mange av klubbene vil prestere under disse nye forhold. Jeg kommer nå med min liste av hvordan jeg tror det vil se ut på slutten av sesongen.

1. City

2. Man United

3. Arsenal

4. Chelsea

5. Tottenham

6. Liverpool

7. West Ham

8. Leicester

9. Everton

10. Stoke

11. Southampton

12. Crystal Palace

13. West Bromwich

14. Sunderland

15. Bournemouth

16. Middlesbrough

17. Watford

18. Swansea

19. Burnley

20. Hull

Som ligavinner har jeg tippet City fordi jeg mener de hadde det beste utgangspunktet før de engang gjorde de gode signeringene sine og fikk inn Pep. Den eneste usikkerheten er forsvaret.

Man United har nok hatt det beste overgangsvindet av dem alle, og med tanke på det og at de nå har Mourinho er det en stor feil å undervurdere dem. Jeg tror derimot at laget trenger litt mer tid til å sette seg, og mener de må vente til tidligst neste sesong igjen før de kan løfte sitt tjueførste Pl trofee.

Arsenal mangler som vanlig noen signeringer før de kan ta steget opp og virkelig være tittelutfordrere. Får de inn en midtstopper og en spiss er de med i racet. Laget deres er derimot uansett godt nok og såpass rutinert at de vil fortsatt klare topp fire.

Den vanskeligste plassen for meg å tippe var nok fjerdeplassen. Her er det flere gode kandidater som Chelsea, Liverpool og Tottenham. Jeg sto til slutt igjen med Tottenham og Chelsea siden jeg mener forsvaret til Liverpool trenger seriøse omskiftninger. Karius er skadet, laget trenger en ny venstrebeck og en defensiv midtbanespiller. Det er ikke mye som skiller Tottenham og Chelsea, men jeg tror at Conte vil piske laget igang, og at spillere som Hazard vil komme tilbake til gamle høyder (noe som vil gi dem det lille ekstra).

Blant de lagene midt på tabellen er det vanskelig å tippe, og der vil det nok komme endel overraskelser med tanke på forventet posisjon.

Det mest kontroversielle med mine forutsigelser er nok at jeg tipper at Swansea rykker ned. Dette gjør jeg med utgangspunkt i at de i løpet av få dager har klart å miste sine to beste spillere i Williams og Ayew. Selv med innkjøp av Llorente og Baston tror jeg ikke det vil være nok til å berge dem, og jeg syns de har hatt en nedadgående kurve siden starten på forrige sesong. Burnley har en god spiss i Andre Gray, men vil det være nok? Det tror jeg ikke og derfor tipper jeg at de rykker ned denne gangen også. Hull er selvskreven pågrunn av deres mangel på dypde i troppen.

Jeg ønsker dere alle velkomne til å komme med deres forutsigelser for kommende sesong. Det mest interessante for de fleste vil være hvilke lag som kommer på topp fire, og hvem som rykker ned. Derfor er det heller ingen vits å komme med hele lister. Ville vært fint om vi kunne prøvd å holde oss objektive og ikke bare fremme hvilken posisjon vi tror/håper vår egen klubb havner i. Det vil være et godt utgangspunkt for en seriøs debatt. Kjør på folkens!

2
31 svar

31 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

zephyrus

1. Chelsea

2. Arsenal

3. Man City

4. Tottenham

5. Man United

6. Liverpool

7. West Ham

8. Southampton

9. Stoke

10. Leicester

11. Bournemouth

12. Crystal Palace

13. Everton

14. West Bromwich

15. Middlesbrough

16. Burnley

17. Swansea

18. Watford

19. Sunderland

20. Hull

2

FrannyLee

Eg begynner igrunn å lure på om ikke Klopp blir lurt fra den andreplassen eg var bombesikker på at han tok. Rart.

1

Makatelli

Nå nærmer det seg sesongslutt. Ser ikke ut som noen har fått full pott. Det var noen få som tippet Chelsea som ligavinnere. De fleste har bommet på topp fire. Burnley som av mange ble tippet som en nedrykkskandidat ligger på solide 12.plass akkurat nå. Hull som ligger på bunnen av de fleste listene har fått nytt liv under Marco Silva og er rett utenfor nedrykksplassene. Jeg personlig traff veldig bra med Swansea som ligger akkurat der jeg tippet dem ved sesongslutt (18.plass). Jeg bommet ganske grovt på West Ham. Tippet de til å havne på 7. plass, og nå ligger de på fjortende.

1

FrannyLee

Hull ligger helt i bunn hos alle ser eg. Heter det ikke en plass att de siste skal bli de første , eller var det motsatt??

1

den_glade_gris

Hull ligger helt i bunn hos alle ser eg.

Tror kanskje det ligger i eieren og bråket rundt han. Hull har et brukbart lag, men stallen er tynn. Får de kjøpt noe bra før vinduet stenger så kan det fort snu. Mike Phelan på benken er interesant. En dyktig kar, men litt uerfaren som toppsjef, men har jo vært under den beste i mange sesonger.

Det er ekstremt vanskelig å forutsi toppen denne sesongen. Jeg har ikke så stor tro på City og Pep fotball. De vinner nok ligaen i ballbesittelse, men forsvaret deres virker ikke overbevisende på meg. Jeg synes Spurs så ursterke ut i 2 omg i går og jeg har troen på kontunitet. De har et spennende og samspilt lag som vil kjempe. Tror også på Arsenal. Er det for tidlig for Manchesterlagene? Har litt mer tro på oss enn City. Tror det står mellom oss og nord-London. Leicester tror jeg heller ikke kollapser. Musa er en solid forsterkning. De klarer ikke forsvare tittelen. Tror det blir slik: 1. Arsenal, 2. Spurs, 3. United, 4. Leicester.

2

FrannyLee

. Mike Phelan på benken er interesant. En dyktig kar, men litt uerfaren som toppsjef, men har jo vært under den beste i mange sesonger.

Virker også som en jordnær kar faktisk som kan klare å samle rekkene . Virket veldig veldig bra strukturert igår synest eg , og faktisk bedre til mer press Leicester satte in etterhvert

1

Audioslave

1.Man Utd

2.Chelsea

3.Man City

4.Liverpool

5.Tottenham

6.Arsenal

7.West Ham

8.Leicester

9.Southampton

10.Everton

11.Middlesbrough

12.Stoke

13.Bournemouth

14.Watford

15.Crystal Palace

16.Sunderland

17.Swansea

18.West Brom

19.Burnley

20.Hull

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...