Fotball - Premier League

JFT_96

Burnley-Liverpool

lørdag 20.8 kl 16.00

Liverpool fortsetter med den beinharde sesongstarten sin med nr 2 i rekken av 3 bortekamper på rad. Etter å ha slått Arsenal i premieren, ligger det så jævlig i korta at man skal ned på jorda igjen her. Og spesielt hvis Moreno får 90 nye minutter. Håper man stiller

Mig, Clyne, Lovren, Klavan/Matip, Milner, Wijnaldum, Can, Firmino, Coutinho, Mane, Origi.

tips: 2-1 (Gray, Gudmundsson - Origi)

1
556 svar
Kobeo Kante eller Griezmann hadde neppe gått til dere. Samme med Higuain. Verdensklasse spillere sikrere høyere enn midten av tabellen. Ro ned, ingenting galt med troppen deres.

Kante eller Griezmann hadde neppe gått til dere. Samme med Higuain. Verdensklasse spillere sikrere høyere enn midten av tabellen.

Det er bare drittprat. Hadde vi lagt pengene på bordet, hadde de kommet. Det er ikke som om Manchester City hadde noe å vise til annet enn penger da de begynte å hente inn superstjerner i 2008. Du har kanskje glemt at dere var en mindre attraktiv klubb enn Aston Villa eller Newcastle før sjeikene kom?

3

Er på mobil, får ikke sitert.

Han spiller stort sett en forferdelig kamp til tross for målet og "assisten". Se på forsvarsjobben han gjør på 2-4, helt forferdelig.

2

Litt sånn typisk Liverpool å slå topplag for så å tape mot et bunnlag runden etterpå. Rett og slett for ustabile.

2

Liverpool mister mye med Milner på venstrebacken. Får ikke til noe spesielt spill.

Om ikke Klopp er fornøyd med Moreno, så burde det brukes penger for å hente en ny venstreback. Milner er bare tull som venstreback.

2

2-0 målet skal det ikke være mulig å slippe inn. Kun Liverpools eminente forsvar som gjør at den situasjonen i det hele tatt blir farlig.

2
Sponvika [sitat…] De har i samme periode solgt for 470 millioner pund, hvor mye solgte City for i løpet av den 7 års perioden? Ser man på det som spiller en rolle her, altså hva man netto h...

Ser man på det som spiller en rolle her

Hvilken rolle spiller det egentlig?

Joda, City har brukt penger de. Mye penger. Men å alene fokusere på hvor mye de har kjøpt for i forhold til hvor mye de har solgt er idioti.

For det første er dagens City-stall verdt mye mer enn Liverpool sin. Da er det vel ikke så innmari rart at de har brukt mer penger på overganger?

For det andre har City brukt spilleroverganger som et verktøy for å bygge en klubb. Det koster. Det er grisedyrt. Men det har gjort City til en stor klubb. Verdien av klubben er mangedoblet og City, som lenge var en liten klubb, er i dag verdt mange hundre millioner pund mer enn Liverpool.

2
Artaxerxes [sitat…] Det er ikke det vi fokuserer på. Det bare irriterer at det kommer en eplekjekk MCFC-fan inn i denne tråden for å hovere over at gode spillere ikke vil til en klubb som Liv...

Akkurat det samme som når Ragnar Klavan takket nei til Everton for deretter å gå til Liverpool og pengene. Han kunne vært fjerdevalg hos Everton, men ville heller være 6. valg for et Liverpool-lag han aldri vil få spilletid for.

2

Jeg forstår heller ikke hvorfor noen gidder å svare ayaz, som skifter favorittlag hver gang han gjør comeback med ny bruker. Denne gangen var det City-fansen som var så «heldige» med å få han inn i deres rekker.

2
Sponvika Et godt og reflektert innlegg, takk for saklig svar. Enig med deg her, det jeg reagerer på er når man klarer å påstå at grunnen til City sin framgang er at de er spesielt gode å å...

"Dette skal ikke ta æren fra at City har klart å bygge opp en toppklubb."

Jeg personlig er helt hinsides imponert. Tenk foreksempel å være i stand til å studere verdens beste fasiliteter for fotball akademier og så bygge det! Uten noen kostnadstak eller restriksjoner i prosessen.

Eller å lokke toppfolk i bransjen med en dobling av lønnen for å jobbe hos dem framfor konkurrenten. Jeg er så imponert at jeg finner ikke ord!

Det er den første "millionen" som er vanskelig hvis man snakker om å skape noe varig. Når man snakker om City's eiere har de aldri måtte prestere noe for sin rikdom. Så kaster de øynene på europeisk fotball for en ny hobby.

Ingenting imponerer og i samme rennet bidrar de til å gjøre fotballen enda verre.

De skal få at de er smarte nok til å ha smarte folk rundt seg som vet hva de driver med. Det er ikke akkurat noen heksekunst, men det er nok av rikinger som ikke gjør dette og mislykkes fullstendig med diversifisering.

2
iustitia_pro_XCVI [sitat…] Det er nok sant dette. Med den femte dyreste stallen i ligaen og Klopp ved roret bør minimum 7 plass være innen rekkevidde.

"Med den femte dyreste stallen i ligaen og Klopp ved roret bør minimum 7 plass være innen rekkevidde"

- Som du skrev tidligere her: "De skal få at de er smarte nok til å ha smarte folk rundt seg som vet hva de driver med".

Det hjelper ikke atLFC bruker penger når hele transferstrategien går ut på å kunne selge med fortjeneste. Man henter masse spiller som kanskje blir gode nok en gang, mens man krysser fingrene for at de få som lykkes skal dekke inn tapet++ på de sol feiler.

Citys eiere har, som du sier, smarte folk rundt seg, som vet hva de driver med. Det har FSG også, med dette er økonomer, stort sett alle. Ja, og så Follows som sjekker at statistikken er superb.

Det er en grunn til at Liverpool havner bak money-league-tabellen nesten hvert år. Det er for at det drives elendig hva sportslig angår. Man har ikke smarte folk rundt seg med peiling. Man har en gjeng økonomer og en transferkomite som er bundet å hente spillere etter moneyballprinsippet. Da henter man sjenden den kvaliteten som kreves, og da oppnår man heller ikke den kvaliteten vi supportere ønsker.

Men heia FSG. De bruker jo penger (noe av dem hvertfall), da må det jo bli bra greier.

Edit: Vi hadde vel en stall dyr som få også forrige sesong? Klopp hadde vi også nesten hele sesongen. Man har altså ansatt en manager som aldri før har gjort annet enn å være manager, og bedt han om å gjøre alt mulig han aldri før har vist han kan. For at man ikke gidder/evner å øke kompetansen rundt/over en manager. Man skal gjøre det billigest mulig, og flyte videre på at supporterne er så romantisert at de fremdeles tror Liverpool er en toppklubb.

Men vi tjener penger da. Fy faen så gøy det er. Når andre lags supportere snakker om sportslig suksess og hvor man var da man vant den og den tittelen, kan vi slå i bordet med "hey, såg du regnskapet til Liverpool da? Gikk faen meg godt over halve milliarden i overskudd. Det som er gøy, jævla kjøpeklubber".

2

Liverpool fortsetter med den beinharde sesongstarten sin med nr 2 i rekken av 3 bortekamper på rad.

I alle dager, ikke fått med meg dette. Noen god grunn?

1

Milner kommer vel inn i denne?

1-4

Sturridge 2, Coutinho og Mane.

Flanagan scorer ikke for Burnley.

1

Lignende innlegg

Laster...