Manchester City og United har åpnet overbevisende og vunnet begge sine 2 første kamper.

Disse to er mine favoritter til ligagull, og jeg holder nok en knapp på Manchester United. Chelsea har også åpnet bra, og uten europacupspill kan de bli farlige. Foreløpig ser det ikke så bra ut for Arsenal, men de kan selvsagt komme. Muligens blir Spurs og Arsenal lagene Liverpool må slå dersom de skal ta en plass blant de fire beste.

1

Alltid skal dette taes opp så fryktelig tidlig. Både Liverpool og Tottenham har bevist at de kan levere på et meget høyt nivå, og førstnevnte har til og med imponert meg mer enn både United og City hva gjelder angrepsspill.

1

Chelsea, Arsenal, Man City og Tottenham. I ulik rekkefølge selvsagt ved sesongslutt, men det vil overraske stort hvis ikke disse 4 er øverst ved sesongslutt.

1

City, United og Chelsea føler jeg er sikre med tanke på topp fire. Hvem som tar den siste plassen er jeg usikker på, men tror dette kan være sesongen hvor Arsenal havner utenfor. Tror Tottenham kaprer fjerdeplassen knepent.

1
PaisleyGates [sitat…] Disse to er mine favoritter til ligagull, og jeg holder nok en knapp på Manchester United. Chelsea har også åpnet bra, og uten europacupspill kan de bli farlige. Foreløpig...

Muligens blir Spurs og Arsenal lagene Liverpool må slå dersom de skal ta en plass blant de fire beste.

Nåja, Arsenal, Tottenham, Man City, Man United og Chelsea utgjør neppe problemet for Liverpool. For det nok lag som Barnsley, Hull, Boro, Swansea, Bornmouth og liknende Liverpool må sloss om de skal ta en plass blant de fire beste. Og det har vi jo sett kan bli hardt :-)

Tipper det blir City, United og Chelsea som tar topp 3. Arsenal og Tottenham sloss om sisteplassen, der Tottenham mister den 4 minutter på overtid i siste kamp.

1

Altfor tidlig. Forrige sesong hadde vel United og Liverpool 6 poeng etter 2 runder, mens Spurs hadde 1. Vi vet jo hvordan det gikk til slutt. Arsenal kommer nok som en kule. United har møtt for dårlig motstand til å konkludere med noe som helst.

2

Chelsea og Manchester United med 9 poeng etter 3 kamper. Pangstart for Conte og Mourinho. Arsenal og Liverpool har begge 4 poeng. Spurs har 5 poeng.Senere i dag kan Manchester City ta sin 3 seier på rad mot West-Ham.

1

Nei, M.City er for gode for West-Ham. Mektig imponert over det de viser de første minuttene. Sterling er i kjempeform. Hele laget er i flytsonen.

1

4 kamper: 1. Manchester C 12 poeng. 2. Chelsea 9 poeng. (3 kamper) 3. Manchester U 9 poeng. 4. Tottenham 8 poeng. 5. Liverpool 7 poeng. 6. Arsenal 7 poeng. ------ Everton har 3 kamper og kan ha 10 poeng imorra. Neste uke er det fredagens kamp kl 2100 - Chelsea-Liverpool,som er storkampen.

1
Mindfulness13 4 kamper: 1. Manchester C 12 poeng. 2. Chelsea 9 poeng. (3 kamper) 3. Manchester U 9 poeng. 4. Tottenham 8 poeng. 5. Liverpool 7 poeng. 6. Arsenal 7 poeng. ------ Everton har 3 kam...

og kan ha 10 poeng imorra

Mandag. Men Everton faller av.

Sånn det ser ut nå spiller City og Liverpool den beste fotballen, men har fortsatt lite tro på at vi klarer topp 4.

Chelsea og City sloss nok om første, så er resten i konkurranse om 3-4.

1
Laster...