Fotball - Premier League

Knaxern

Tottenham - Liverpool *KAMPTRÅD*

EPL 27 august 2016, 13:30 White Hart Lane Tv2sport premium og Tv2sumo

Liverpool med Sakho, Lucas, Karius, Ojo og Gomez ute til denne kampen. Can usikker etter å ha muligens tråkket over i dag.

Tottenham har Hugo Lloris ute med skade.

Liverpool stiller mest sannsynlig slikt:

----------------------------Mignolet---------------------------- Clyne---------------Matip-------Lovren---------------Milner Henderson-----------------Can----------------------Lallana Mané---------------------Sturridge-----------------Coutinho

1
643 svar

Ikke rart Poolsupportere sutrer så mye. Alle avgjørelser imot dem er konspirasjoner og feildømming.

3
trøndergutten Greit å nevne Tottenham også i trådstarten? Vanskelig med mobil å få satt opp et skikkelig oppsett, men tipper vi starter med: Vorm, Walker-Alderweireld-Vertonghen-Rose, Wanyama-Di...

Greit å nevne Tottenham også i trådstarten?

Nei det er ikke så farlig, vi vet alle hvor mye TS har imot Tottenham.

Liverpool er alltid vasse på WHL, og med Dembele ute tror jeg ikke på seier. Ett veldig ufortjent uavgjortpoeng i en kamp Liverpool blir snytt for 2-3 straffer og rødt kort på Wanyama høres ut som ett plausibelt kampforløp.

2

"der går frisparket fra Eriksen"

lurer på om det var en cue for å indikere hvor lyden ligger til bildet

2
trøndergutten Synes vi spiller en dårlig omgang. Vi åpner bra, men etterhvert tar Liverpool over. De er gode til å presse oss hardt og vi taper ballen alt for ofte. Ikke at det overrasker meg. V...

Vår spillestil med å prøve å spille oss ut av trange situasjoner fungerer dårlig mot det presset Liverpool har.

Det fungerer dårlig fordi laget ikke henger sammen i det hele tatt, det virker mer eller mindre som om sesongen har startet 4 uker for tidlig og at spillerne fortsatt er i feriemodus. I samtlige 45 minutter har det vært null samspill mellom spillerne på topp og midtbane/forsvar. Virker som om det er 7 spillere på banen for Tottenham.

Uproblematisk for Liverpool å stå såpass høyt når det er så latterlig avstand melom angrepet til Tottenham og midtbanen, dere har ikke vært i nærheten av å virke truende selv når dere vinner ballen i gunstige posisjoner.

2

- Aldri straffe til Tottenham (Janssen sin situasjon)

- Ikke rødt til Mané, men han lever farlig.

- Straffen er klar

- Litt for mange frispark, der det kunne blitt fordel

Synes dommeren har gjort det bra så langt. Vanskelig kamp å dømme.

2
Mr.Daddycool Uansett hvor du setter en grense vil du få marginale gråsoner. Burde testet ut en sesong uten offsideregelen.

Fjas. Man har havnet på et nivå hvor offside nærmest diskuteres ned til millimeteren, hvor man rettferdiggjør avgjørelser ved å zoome inn og vurdere hvorvidt venstre testikkel akkurat er på feil side. I situasjonen med Lallana så er det marginalt så det holder, jeg mener at i slike situasjoner må det gis fordel angripende lag

2

Wijnaldum er bra på kontringer, ellers er det syltynt. Det blir en dyr squadspiller

2
deleted196507

Dette er bare trist. Et poeng borte mot Tottenham er isolert sett greit, men herregud. Dette skulle vært 0-3, da ender det selvfølgelig 1-1. Fy faen så svak avsluttning. Håper forøvrig aldri Lallana spiller en kamp for Liverpool igjen.

2
Fowla Skremmende at vi ikke har nok kvalitet til å vinne idag. Villig til å sette mye penger på at vi er et godt stykke foran dette SPurs-laget på tabellen i mai. Midtbanen er også idag...

Villig til å sette mye penger på at vi er et godt stykke foran dette SPurs-laget på tabellen i mai.

Jeg tror ikke det. Vi kommer til å bli bedre. Dagens kamp tror jeg, når vi ser tilbake på det i mai, vil være en av årets dårligste kamper av oss.

2

Bra du tok ansvar før Wompare gjorde det.

Det var samme ankel som Can slet med forrige sesong. Da er vel han ute noen uker.

Mignolet

Clyne-Matip-Lovren-Moreno

Hendo-Stewart

Mané-Firmino-Coutinho

Sturridge

Frykter de hurtige og tekniske kantspillerne til Spurs. Spesielt Lamela. Milner mot Lamela tør jeg ikke å tenke på. Moreno har i hvertfall farten til å ta han ut av kampen. Han har jo en god kamp vær 15 match han spiller. Forhåpentligvis kommer den nå. Stewart tilbyr helt andre kvaliteter enn hva f.eks. Hendo-Wijnaldum ville ha gjort. Stewart var glimrende i pre-season og fortjener nå muligheten fra start mot gamle lagkamerater.

1

Greit å nevne Tottenham også i trådstarten? Vanskelig med mobil å få satt opp et skikkelig oppsett, men tipper vi starter med:

Vorm, Walker-Alderweireld-Vertonghen-Rose, Wanyama-Dier, Lamela-Kane-Eriksen, Janssen

Eneste spørsmålet i laget vårt er om Alli kommer inn. Isåfall er det for Janssen eller Eriksen. Jeg tror dog at vi starter som sist.

1

Lignende innlegg

Laster...