En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Fotball - Premier League

busnissclass

Watford Vs Arsenal

En dag før kampstart og ingen kamptråd! Hva skjer? Regner med at de fleste er opptatt av overganger, og det er helt greit.

Nå ryktes Arsenal sterkt til Mustafi og Lucas Perez, men uansett så rekker de ikke kampen til i morgen, men forhåpentligvis så stiller vi sterkt og Watford er et lag Arsenal burde slå hvertfall på papiret, men hvem vet?

Kampen starter 27-08 kl. 16.00 norsk tid.

Alle er klare til denne kampen utenom Mertesacker, Gabriel, Ramsey og Iwobi.

2
208 svar

Da var tredjedrakten med Xhaka på ryggen betalt og på vei.

La til i bestillingen at jeg ikke aksepterer at en eneste krone av summen går til $tan, men at pengene skal gå uavkortet til noen sultne unger. Ba om bekreftelse på kvitteringen.

Lover å lime inn svaret i klubbtråden om jeg får svar på mail.

2

Vi ligger fem poeng bak allerede. Det er nesten litt kleint å snakke om at man må vinne kamper - tre kamper inn i sesongen, men jeg vil likevel si det. Skal vi henge med tre enerne på toppen av tabellen bør vi vinne denne.

1
TheBracket Går vel ikke på tv den her?

Jo, det gjør den.

Hvem heier vi på av Tottenham mot Liverpool i morgen? Med Spursseier så er Liverpool ute å kjøre allerede, mens det hadde smakt deilig med et Spurstap også for at vi ikke skal få en luke opp til de fire store hvis vi roter det til i morgen.

Det blir vel uavgjort der. Mens vi slår Watford. Et Watford som hadde Chelsea i kne forrige helg. Kan bli en sliteseier.

1

on giving youth players a chance… We have a few who are had a very good pre-season like Chris Willock, Jeff Reine-Adelaide and Chuba Akpom. They are the three who have been outstanding - Krystian Bielik as well has done extremely well. They could play.

Javel, åssen skal han få plass til de da?

Cech

Bellerin Koscielny Holding Monreal

Coq Xhaka

Walcott Özil Sanchez

Giroud

Benk: Ospina, Gibbs, Ox, Wilshere, Elneny, Cazorla, Akpom

Viktig å få tre poeng i morgen. Kjipt å vente i hele to uker på neste mulighet.

1

Denne vinner vi ganske greit med Mesut og Olivier inn i startoppstillingen. Alt annet enn 3p her er uaktuelt, sesongens første seier må komme i morgen.

1

Cech; Bellerin, Holding, Koscielny, Monreal; Cazorla, Xhaka; Walcott, Özil, Ox; Alexis

1

Lignende innlegg

Laster...