Fotball - Premier League

utentvil

Oppsett av DNS/VPN - Bein Sport

Hei! Til høsten flytter jeg til utlandet for å studere og har derfor bestemt meg for å skaffe meg Bein Sport med DNS eller VPN, men jeg får ikke laga meg en bruker på Bein Sport selvom jeg har lasta ned SmartDNS. Er det noen der ute som har gjort noe lignende og kan hjelpe meg med å sette opp en bruker på Bein Sport? Noen med en bra fremgangsmåte?

Thanks!

1
3 svar

Hadde Bein Sport ifjor, med varierende resultat. Det som var problemet mitt var at jeg vart geoblocket med betaling VPN.

Ga til slutt opp å avbestilte. Men kvaliteten var meget bra da det fungerte.

Husk at du må bruke et afrikansk land på VPN. Egypt virket best for meg.

1
K-dawg Hadde Bein Sport ifjor, med varierende resultat. Det som var problemet mitt var at jeg vart geoblocket med betaling VPN. Ga til slutt opp å avbestilte. Men kvaliteten var meget bra...

Så da MÅ jeg bruke VPN? Jeg abonnerer på DNS nå, og internett sier at man kan bruke den ene eller den andre uten at det skal ha noe å si. Problemet mitt er at jeg ikke får laga en bruker og tegna et abonnement hos Bein, selvom jeg har stilt inn at jeg "bor" i USA, Afrika eller Midtøsten. Har du tips til hvordan jeg får tegnet abonnement hos Bein?

1

Har kun erfaring med VPN, så DNS vet jeg lite om.

Søk på bein sports register på google, så skal det være en australsk registrering der. Men da må du stille inn at du bor i Australia.

1

Lignende innlegg

Laster...