Fotball - Premier League

KommersK

Manchester United -Manchester City. Kamptråd.

Old Trafford 10 sept. Klokken 13.30.

Clash of the cash, Manchester-derby, toppoppgjør og hatoppgjør.

Starter denne tråden allerede nå, for jeg tror det er endel folk med skrivekløe der ute. Spesielt om Aguero og hans eventuelle utestengelse. Nå er han uansett skadet, så jeg personlig tviler på om han spiller kampen. Har allerede trukket seg fra landslagsspill til uka. Hans skader bruker å ta tid.

Lagoppstillinger er det for tidlig for.

Fakta: 12 dager igjen. To kjøpelag med tre seire på tre kamper til nå. Kontroversielle managere.

Tips 1-2. (Uten Aguero)

Kjør debatt!

1
1,6k svar

Aguero treffer ikke med albuen. Sneier borti halsen til Reid . Reid er mister attacker her. Dette blir fort en dokumentar a la making a murderer. Stephen Avery. Sergio Aguero. Samme initialer. Tilfeldig? Neppe. Om vi taper mot dere med Aguero ute og Zlatan skårer må jeg drepe en United-supporter. Beklager. Skal prøve å ta en med Rooney skjorte så ikke det er så åpenbart hvem myrderen er.

4

Å drikke lettøl på fest er omtrent som å ha oralsex med søskenbarnet ditt. Det smaker kanskje det samme,men du vet at noe er feil.

Ellers er vel denne kamptråden startet i overkant tidlig.

3

La oss alle være venner og røyke fredspipe til kampstart da får vi gi alt vi har og i verste fall ender det med utestengelser for noen så røyker vi fredspipeer etter match og drikker oss drita og sier unnskyld for all drittsleningen

3
Machine_Head Svetter bare av tanken på hvor kul denne kampen blir. City har jo selvfølgelig blitt enda bedre med Pep, men nå har United føkkings Zlatan og Pogba i laget sitt. Ordentlig tyngde o...

Ordentlig tyngde og punch som gjør at det er mye jevnere stilt mellom lagene nå enn når United-utgaven til LvG stilte opp til match.

Ja, da vant City kun 1 av fire oppgjør, hvor vi spilte med 10 mann i en liten evighet.

Pow, shots fired.

2

Hadde Liverpool spilt denne kampen så hadde jeg holdt med motstanderen. Men siden de fleste - alle?- Liverpoolsupportere ønsker at Man Utd skal tape, så ønsker jeg at Man Utd vinner.

Men vent, Liverpoolsupporterne har et horn i siden til Sterling og ønsker at han skal feile, så da vil jeg at han banker inn et par gåller.

Dette ble for komplisert, så jeg tenker vi sier U.

Lykke til.

2

Har en følelse av at vi kommer til å slå de. De ser ikke bra ut defensivt, og de offensive backene våre samt forhåpentligvis Mkhitaryan fra start, blir for mye for de å håndtere. Håper å se Pogba skinne offensivt i denne. De er sjanseløse her uten Aguero. 2-1. Zlatan, Pogba og trøstemål av Nolito.

2
laffano Den va fin ja ;) Men seriøst hva må Zlatan gjøre bedre? Synes han har gjort så mye han kan allerede

Men seriøst hva må Zlatan gjøre bedre? Synes han har gjort så mye han kan allerede

Sett fra oss andre sitt ståsted sånn som eg tenker så er hans viktigste og for oss andre hans skumleste :-) egenskap att han ufarliggjør press og forventninger og er eg redd klarer å selge det inn i spillergruppa til United . Og da er ofte mye gjort.

Men dette vil eg tro er Peps sterkeste egenskap hos oss også, jamfør det som skjer med Sterling nå , og er etter mine begreper det viktigste på dette nivået i fotball . Mange har ferdighetene om de klarer å senke skuldrene for å si det sånn.

2

Lignende innlegg

Laster...