Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Halsey hevder han ble påvirket av PGMOL

http://www.skysports.com/football/news/11095/10563358/mark-halsey-claims-he-was-told-to-say-he-hadnt-seen-incidents

"Former Premier League referee Mark Halsey has made the stunning claim that he was told by his superiors to say he had not seen controversial incidents in matches. Halsey suggested during a Twitter conversation on Friday that Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) - the governing body for elite referees in England - instructed him to claim he hadn't seen flashpoints when he clearly had. Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3772116/Mark-Halsey-claims-Premier-League-referees-governing-body-told-claim-hadn-t-seen-controversial-incidents-matches.html#ixzz4JCSgawed Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook"

2
56 svar

56 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Faquarl

Seriøst. Men hva med dette da?

– Det er korrupsjon, skrev Neville på Twitter og krevde en full etterforskning av påstandene.

Han er langt fra fornøyd med dommerforeningens uttalelse, og skriver dette tidlig søndag:

– Så PGMOL mener Halsey er en løgner? spør Neville som også skriver at Halsey har bekreftet påstandene til ham direkte.

2

missChance

Påstanden om at han ble bedt om å si at han ikke så en hendelse selv om han hadde sett den.

Det er ganske langt derfra til det SP skriver.

1

Lezah

Det er også bevist at aliens trekker i trådene. SYKT!

1

Faquarl

Okay, så det første stemmer og noen har kludra til sitatet hans og SP har blitt lurt?

Dette kunne du forklart i første innlegg pus.

1

missChance

Jeg linket da til Twitter-posten hvor du kunne lese det selv retard.

1

Faquarl

retard

Woaaa, slab nu af.

Hvorfor så sinna :-)

1

PremierLeague

Om all korrupsjonen i fotballverden hadde blitt avdekket, hadde sporten fort blitt ufattelig mye mindre populær. Korrupsjonen i fotballen og Premier League er enorm, og det finnes en del gjennomkorrupte både spillere og managere. Men de fleste har noe på de fleste, og man dekker over for andre. Slik holdes det i gang. Men en eller annen gang kommer det garantert noe frem i lyset, selv om det utvilsomt bare blir en bitteliten brøkdel.

At dommere er korrupte bør ikke komme som en overraskelse. De som enklest kan påvirke et kampbilde får naturligvis en god del tilbud i løpet av en sesong som man ikke sier nei til. Både fra innsiden og utsiden. Naturligvis lettest å takke ja til det som kommer fra innsiden.

1

glycinello

Storm i vannglass? Tror det er så uskyldig som f.eks det har skjedd at en dommer har mistolket en situasjon/ikke sett at en forseelse skjedde med overlegg og har blitt bedt om å si at han ikke så situasjonen slik FA kan gi en korrekt straff av hendelsen. Ser ikke helt at det skal sidestilles med korrupsjon.

Problemet er regelen om at FA ikke kan straffe spillere dersom dommeren "så" situasjonen. Altfor mye faktorer som spiller inn i hva disse stakkars pipeblåserene får med seg til at vi får en konsekvent håndheving av stygt og farefullt spill.

1

StevenPatrick

Storm i vannglass?

Han sier faktisk ganske mye mer også, og dette bare må granskes.

Han sier f.eks. at de er blitt bedt om å gi et visst antall cornere, innkast, frispark, kort etc. Han påstår også at det er enkelte klubber som ikke behandles rettferdig. Og ikke minst påstår han at mange dommere kan befinne seg i retten for kampfiksing når som helst. Så dette er ikke noe man bare kan flåse vekk. Eller unnskylde, på noen måte.

1

Faquarl

dette er jo helt sykt

1

FrannyLee

Hvorfor er eg ikke overasket i det hele tatt over å lese dette.?

Fordi en har kjent og vanket i fotballmiljøet , der innbefattet dommere siden Einar Halle var ung og lovende , og det er ikke særlig anneledes andre steder.

1

TheUnitedWay

Han sier f.eks. at de er blitt bedt om å gi et visst antall cornere, innkast, frispark, kort etc. Han påstår også at det er enkelte klubber som ikke behandles rettferdig. Og ikke minst påstår han at mange dommere kan befinne seg i retten for kampfiksing når som helst.

Hvem postet dette intervjuet?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...