Fotball - Premier League

LeCoq

Arsenal - Southampton

Hvor? Emirates

Når? Lørdag

Kanal? TV2 Sport Premium 1

Klokkeslett? 16:00

Vi har fått inn to nye signeringer siden sist, nemlig Perez og Mustafi, og jeg gleder meg til å se gutta i Arsenal-drakt.

Southampton er aldri et spesielt lett lag å møte, noe vi fikk erfare forrige sesong. Jeg spår en knepen 2-1-seier.

Cech

Bellerin - Koscielny - Mustafi - Monreal

Xhaka - Cazorla/Coq

Walcott - Özil - Sanchez

Giroud

1
387 svar

Har tro på en sikker seier til Arsenal her. Southhampton er ikke det samme laget som var ifjor, mistet et par gode spillere i tillegg til at de har fått en ny manager.

Tipper 3-0 til Arsenal.

2

Da er det kanskje ikke sikkert Alexis spiller i morgen, siden han kom tilbake igår i tillegg til at vi møter PSG på tirsdag. De landskampene er bare noe dritt.

2

Med seier idag som jeg forresten er sikker på, og uavgjort mellom Manchester lagene så er vi plutselig bare 3 poeng bak.

2
LeCoq TV2 har altså ikke fått med seg at det er ny kamp om tre dager.

Reagerte på det samme. Sitter som spørsmålstegn over at Alexis er på benken og prøver og begrunne det med at Perez er kjøpt. Må vel kunne forvente at de som er i studio, og har dette som jobb, har gjort såpass research at de har sett pressekonferansen til Wenger hvor han tydelig sier at Alexis ikke kom til London før sent Torsdag og at han derfor er usikker, pluss at vi har kamp på Tirsdag.

2
Coutinho10 [sitat…] Takk til deg. Spilleren ligger nede etter å ha fått et spark i trynet. Ikke hodeskade. Og regelen sier vel at spillet skal uansett stoppes ved hodeskade/når spilleren hold...

Takk til deg. Spilleren ligger nede etter å ha fått et spark i trynet. Ikke hodeskade. Og regelen sier vel at spillet skal uansett stoppes ved hodeskade.

Vær så god.

Arsenal fikk muligheten til å stoppe spillet men ville heller angripe. De fikk den fordelen de ville ha. Nå gikk ting litt vel mye i Arsenal sitt favør, men sånt skjer.

Riktig avgjørelse. Igjen.

2
Hansiso [sitat…] Det er vel opptil Arsenal så lenge det er egen spiller som ligger nede. I en så klar angrepssituasjon så burde vel laget ha rett til å velge selv? Han fikk jo uansett hjel...

Det er vel opptil Arsenal så lenge det er egen spiller som ligger nede.

Nei. Reglen er klar. Dommeren skal blåse spillet ved hodeskade. Kosc fikk et spark i trynet og måtte ha behandling. Dommeren valgte å la spille gå og det er en skandale.

2
Gooner4life1906 Vis regelen som sier det da. Finner ingen regel som sier at spillet skal stoppes ved hodeskade

Hvis du ikke har fått med deg at spillet skal stoppes ved hodeskade, så har du bodd under en stein de siste åra. Jeg gidder ikke bruke av min tid for å lete opp noe alle som følger med på fotball vet. Det må du klare selv.

Om dommeren vurderte Kosc sin smell som en slik skade er en annen diskusjon som faktisk er interessant. Meningsløst å diskutere om det finnes en regel, for det gjør det.

2

Jeg et ikke fremmed for å gi Sanchez en ny mulighet som spiss. Det han leverte sist var veldig bra. Det vil være litt rart å skrinlegge prosjektet nå jamfør Wengers uttalelser i sommer (som meget vel kan ha vært politiske).

1

Tror sjansen er stor for at vi stiller til nærmet likt som sist. Tipper en endring, en av disse inn Mustafi-Perez-Giroud

1

Kan ikke huske sist gang jeg gledet meg så mye til kamp. Dette blir bra, folkens!

1
LeCoq Kan ikke huske sist gang jeg gledet meg så mye til kamp. Dette blir bra, folkens!

Det gjør jeg faktisk, det var i 2011 og situasjonen var litt lik denne i år, dreit oss ut først med uavgjort mot Newcastle, hjemmetap mot Liverpool og 8-2 borte mot United, så handlet vi BFG, Arteta, Eisfeld, Park og Santos på TDD eller dagen før muligens.

Landslagpause, etterfulgt av hjemmekamp mot Swansea, en kamp jeg hadde billetter til også, som vi vant 1-0 etter skoring av Arshavin.

Forventningene er selvfølgelig langt høyere nå med de vi har signert, men den gangen hadde vi heller ikke de samme forutsetningene som i dag. Bare så synd klubben ikke tok noe lærdom av det mtp. når vi handler inn og det å være klare til seriestart i August og ikke i September.

1

Lignende innlegg

Laster...