Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Everton - Norwich City Goodison Park EFL Cup Round 3 Tirsdag 20/9-2016, kl. 20:45

EVERTON (#2 PL - 13 poeng / 5 kamper)

| Siste 5 kamper = W - W - W - W - W |

PL: Everton 3 - 1 Middlesbrough (Barry, Coleman, Lukaku) PL: Sunderland 0 - 3 Everton (Lukaku x 3) PL: Everton 1 - 0 Stoke City (Given o.g.) EFL: Everton 4 - 0 Yeovil Town (Lennon, Barkley, Kone x 2) PL: WBA 1 - Everton 2 (Mirallas, Barry)

| Målscorere |

4 - R. Lukaku (4xPL) 2 - R. Barkley (1xPL, 1xEFL) 2 - G. Barry (2xPL) 2 - A. Kone (2xEFL) 1 - S. Coleman (1xPL) 1 - A. Lennon (1xEFL) 1 - K. Mirallas (1xPL)

| Målgivende |

2 - Y. Bolasie (2xPL) 2 - R. Lukaku (1xEFL, 1xPL) 1 - R. Barkley (1xPL) 1 - T. Cleverley (1xEFL) 1 - I. Gueye (1xPL) 1 - M. Holgate (1xPL) 1 - K. Mirallas (1xPL) 1 - J. McCarthy (1xEFL)

| Skader / suspensjoner |

M. Besic T. Browning D. Gibson R. Lukaku J. McCarthy M. Pennington

| Mulig lagoppstilling |

Stekelenburg Holgate - Jagielka - Funes Mori - Baines Lennon - Gana - Davies - Cleverley Deulofeu Valencia

Subs: Robles - Williams - Coleman - Dowell - Barkley - Mirallas - Bolasie

1
23 svar

23 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

HarryChinaski

Bra jeg droppa denne da. Vi er og blir elendige i denne cupen, bortsett fra i fjor, men det må ha vært et rent uhell.

1

Justice 96

Norwich byttet vel 10 mann fra sist match?

1

Ørni

Godt mulig Norwich sparte flere. Det gjør vel egentlig bare det jeg skriver mer treffsikkert i forhold til styrken på Evertons stall når spillere blir spart. Dette fordi det er for få spillere som kan bære og også heve et lag. Når laget blir enda mer amputert, er nivået skremmende lavt. Men slik har det jo vært i år og dag.

1

vidar

Savnet av en target man er enormt. Skjønner ikke helt kjøpet av Valencia når så mye er bygd opp rundt dette.

1

caliblue

Norwich med 10 nye navn i startoppstillingen sin. Og ingen av de tre som kom inn startet i helga.

At Everton har utfordringer når det kommer til bredde er ingen hemmelighet, men det blir noe forenklet å sette det i sammenheng med kveldens elendige forestilling.

For det er jo ikke de som får lite spilletid og vanligvis er langt unna laget som svikter. I kveld er Holgate minst like god som Williams. Cleverley er bedre enn Barkley. Lennon er bedre enn Deulofeu. I tillegg klarer ikke Mirallas og Bolasie å sette særlig preg på kampen etter at de kommer inn.

De man ikke har store forventninger til leverer som antatt. Om de 5-6 førstevalgene som start i kveld gjør jobben sin, så vinner vi denne lett.

1

hesja

Ja ja,la oss håpe at noen Liverpool supportere hadde oddsa på oss i dag.

1

Ørni

Koeman føyer seg inn i rekken av managere som opplever å ryke ut av ligacupen før den starter. Felles er at de alle sparte spillere, og det har Everton aldri hatt tropp til. Martinez kom etterhvert ganske langt, men da var det slutt på å spare spillere.

Ikke at jeg bryr meg om ligacupen, men jeg liker ikke å tape. Og jeg er redd et ydmykende tap her vil kunne ødelegge den streamen klubben har vært i.

1

caliblue

Felles er at de alle sparte spillere, og det har Everton aldri hatt tropp til. Martinez kom etterhvert ganske langt, men da var det slutt på å spare spillere.

Tar jeg ikke feil, så sparer Norwich spillere i langt større grad enn Everton i kveld. Så det laget man stiller med skulle holde i massevis.

Fryktelig kamp. På alle mulige måter. Og selv om man sikkert har skapt mest og det var noen dommeravgjørelser som gikk feil vei, så har man ikke fortjent å få med seg noe fra denne kampen.

Fokus fremover må bli å holde Lukaku frisk og fornøyd. Valencia akkurat like svak som antatt. Uten at han er svakere enn Deulofeu, Barkley osv.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...