Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Middlesborough - Tottenham

Hva: PL

Hvor: Riverside Stadium, Middlesborough

Når: Lørdag 24.9.16 klokken 16:00

Hvor ser vi den? - Stream eller reprise

Middlesborugh var artige i sin tid. Ravanelli, Juninhi, Branco, Hignett, Barmby og ikke minst vår nåværende riksdildo, Jan Åge Fjørtoft, var kjente og kjære navn for en del år siden.

Nuvel, Spurs bør helst slå disse, siden neste seriekamp går mot City. Det er ikke gitt at vi tar tre poeng der.

Mistenker at vi stiller noenlunde slik: Lloris; Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dembele, Wanyama; Lamela, Alli, Son; Janssen

Usikkerhetsmomentene er jo Dembele og Dier. Begge gikk ut med skade sist, så det kan jo hende at begge spares til CSKA-kampen på tirsdag, og at Wanyama-Sissoko spiller sentralt.

Videre er det sannelig ikke godt å si hvem av Alli, Son, Eriksen og Lamela som starter bak Janssen. I min bok bør Lamela og Son være selvskrevne, så spørsmålet blir vel hvem av Alli og Eriksen som starter. Et annet alternativ er jo at Alli starter i den dype rollen, og at Eriksen blir å finne i sin vante posisjon.

Sannelig ikke godt å si for tiden.

3
61 svar

61 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Leoparden1

Vi har vel stort sett fått Newcastle utgaven av Sissoko og ikke EM utgaven. Får håpe EM utgaven viser seg snart. Han har tilgode å overbevise meg...

2

Cobi

Resultatet lyver jo da, for her var Tottenham mye mer enn ett mål bedre enn Boro. Janssen var kanskje ikke voldsomt giftig, men han gjør samtidig en enormt god og viktig jobb som oppspillspunkt og første pressledd, og jeg var mildt sagt skeptisk da jeg så han ble tatt av. Nå gikk det jo greit, men en kunne fort fått et kampbilde hvor Boro pressa og Tottenham måtte klarere, og da er det greiere med Janssen å slå opp mot enn Son. Kult med Nkoudou, han var frisk, og av det lille han fikk gjort var vel alt relativt bra.

Om Sissoko er verd £30 mill, lurer jeg på hva resten av spillerne i denne stallen er verd, for å si det sånn...

1

keyser1

Om Sissoko er verd £30 mill, lurer jeg på hva resten av spillerne i denne stallen er verd, for å si det sånn...

Sissoko stakkaren er jo knapt verdt glansbilder, og spiller nok en forferdelig kamp. Er jo helt begredelig på baklengsmålet, men mye mer bekymrende er det han gjør lenger fremme; springer i feil rom, slår dårlige pasninger, er pusete i duellene og det virker jo som fyren har en fotballforståelse på linje med 30 kroner, og ikke £30M.

Anyways. Vi stiller igjen med halve utelaget fylt opp av reserver, og henter 3p. DET er betryggende. At vi nok en gang må jobbe 90 minutter for seieren føles igjen veldig unødvendig, men det er prisen å ofte betale med sånne prioriteringer. På den annen side snytes vi for ett klart straffe i første, og Alli skulle selvfølgelig ha sørget for 3-0 på kjempesjansen rett etter (enten med bedre avslutning eller med å trille Janssen på åpent mål). Det er lov å spørre seg om ikke Alli "straffes" litt av dommeren for ryktet sitt fra i fjor når det ikke blåses straffe....

Wanyama er litt jojo. Han vil en del, og han har jo både fysikk og styrke. Det er dog mye rom han etterlater seg i situasjoner hvor det er unødvendig, mye pasninger som er litt for løse/litt for ofte bak spilleren/etc, og han er ikke på langtnær like flink å ta de nødvendige returløpene som Dier/Dembele virker å se mye enklere. Er en grei back-up, men det er ikke vanskelig å se forskjellene fra våre beste menn.

Son er veldig moro å se på om dagen. Vi visste jo at det er tilpasningstid til PL, og han har beholdt humøret, jobbet hardt og virker veldig godt likt av medspillerne. Er for tiden helt klart i første-11eren i mitt hode... Tviler dog på at vi får sett den 11eren for ofte før Desember...

Janssen er dyktig i oppspillet, jobber og binder opp stopperne, og skaper med det fint med rom for løpene rundt. Sees ikke like godt når vi starter med de spillerne i dag, men lover bra for når vi stiller med litt flere førstevalg.

Litt bekymret over Verthongen om dagen. Er litt uvøren og smårusten i endel siutuasjoner, og tror nok vi kunne hadd godt av at han fikk seg ett par pauser i nærmeste fremtid. Wimmer virket i bra slag (mot fryktelig dårlig motstand) i midtuken, og håper da han er klar til å steppe inn når det trengs. Jan har ikke eg helt den troa på å kjøre like tom som Toby virker å tåle så ekstremt godt.

Lloris virker veldig på høgget og fin. Har i dag igjen noen sweeper-oppgaver han takler utmerket. Har vel en pasning ganske tidlig i kampen som ikke er det helt store, men totalt sett synes eg det ser ut som den lille skaden hans kan ha vært med på å få han tilbake i veldig fin shape, og rett og slett med mer overskudd.

City venter neste helg... Da nytter det ikke med ett halvt reservelag. DET er i alle fall helt sikkert. Blir en spennende kamp, og det er greit at klinten har begynt å skille seg fra hveten i toppen. Det er 5 lag igjen som utkrystalliserer seg, og vi er ett av de. Det skal man ikke kimse av. I alle fall ikke med de lagene vi har sendt utpå matta innimellom.

1

Raggen_

Agreed, cheers ohlala !

1

Raggen_

3 poeng i boks, godt.

2 fine mål fra Son og en minst like fin 1 omgang redder en ellers småkjedelig forestilling i 2 omgang.

Janssen skremmende anonym egentlig..

1

ohlalaSpurs

Deilig med ny seier. Uvanlig effektive til å begynne med, men sløser etter hvert. Denne kampen burde vært avgjort før pause med 3 og kanskje 4-0. Litt typisk oss at vi lager spenning igjen, men det får være. Viktig seier for å henge med siden de andre topplagene vinner. Denne seieren fortjener en øl. Skål, alle sammen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...