Fotball - Premier League

LeCoq

Arsenal - Basel

Når: Onsdag, 20:45

Hvor: Emirates

Kanal: Viaplay og Viasat Xtra

Kun tre dager til kamp, og moralen bør være høy etter en brilliant kamp mot Chelsea.

Dette er laget jeg vil se:

Ospina; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Xhaka, Cazorla; Walcott, Özil, Iwobi; Alexis

2
136 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ai, glemte at vi har kamp igjen til helgen. Da bør Elneny, Ox, Gibbs og Perez få prøve seg fra start.

Elneny - Xhaka er forresten en småfrekk duo å spille med mot Basel. Det liker jeg.

2

Ospina

Bellerin - Mustafi - Koscielny - Monreal

Cazorla - Xhaka

Walcott - Ozil - Iwobi

Sanchez

Vi skal faen ikke ta noe lett på Basel. 1p forrige match, her må vi vinne. Landslagspause etter helgen. Det betyr hvile for flere her. Stjernene som Ozil og Sanchez får heller hvile mot Ludogrets og Reading altså, i tillegg kan de kanskje bli byttet ut om vi leder i noen av de andre kampene i PL som skal være mot "enklere" motstand.

1

Håper vi sparer walcott. Fortsetter han trenden er det viktig å holde den mannen skadefri. Spar gjerne også Cazorla og Koscielny, da samme gjelder de. La Elneny få starte sammen med Xhaka, er jo skrevet i stjernene. Så bør Perez få starte, og da kan vi vel spare Alexis i samme slengen.

Ospina

Bellerin Mustafi Holding Monreal

Elneny Xhaka

Chamberlain Øzil Iwobi

Perez

Man skal ikke kimse av Basel på noe vis heller, taper vi her blir det plutselig en liknende situasjon som vi hadde i CL i fjor. Så det blir spennende å se hvor mye Wenger tørr å rullere. Men Walcott, Cazorla og Koscielny håper jeg virkelig får hvile. I Chamberlain og Xhaka har vi i utgangspunktet to erstattere på samme nivå.

1

Ospina - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Gibbs - Elneny, Xhaka - Ox, Iwobi, Perez - Giroud

1

Går kampen på Viaplay? Ser den ikke under sendeskjema. Ikke nok med at Viasat 4 aldri sender Arsenalkamper, så skal fader meg ikke Arsenalkamper sendes på Viaplay heller!

Sier opp sporenstreks hvis ikke denne kampen sendes på Viaplay.

1

Ok, godt å vite. Bare merkelig at den ikke står i sendeskjema til Viaplay når alle andre kamper står der.

1

Ønsker dette laget til kampen:

Ospina - Bellerin, Mustafi, Holding, Gibbs - Xhaka, Elneny - Oxlade, Özil, Iwobi - Perez

Spesielt Walcott og Cazorla håper jeg får hvile i denne kampen. Walcott er endelig tilbake på sitt beste, og med muskelaturen hans er det viktig å gi han nok hvile, hvis ikke går en hammy fort som bare det. Det var mye snakk om at Cazorla bare hadde 15-20 kamper i seg i løpet av en sesong. Basert på prestasjoner og hvor mye han har spilt så er nok ikke dette helt sant, men han er en viktig spiller og har nok godt av litt hvile.

1

Basel er et lag man virkelig ikke bør undervurdere. Leder ligaen i Sveits suverent, og står med 27 poeng på ni kamper. 29-7 i målforskjell. I tillegg til dette har de ikke tapt mot et engelsk lag i CL siden 2002.

Her bør vi definitivt gi full gass, ellers kan man fort gå på en solid smell.

2
LeCoq Basel er et lag man virkelig ikke bør undervurdere. Leder ligaen i Sveits suverent, og står med 27 poeng på ni kamper. 29-7 i målforskjell. I tillegg til dette har de ikke tapt mot...

Basel er et lag man virkelig ikke bør undervurdere. Leder ligaen i Sveits suverent, og står med 27 poeng på ni kamper. 29-7 i målforskjell. I tillegg til dette har de ikke tapt mot et engelsk lag i CL siden 2002.

De suger, vi vinner. Null problem.

1

Vi har vel ikke råd til å bruke Holding i denne. Et poengtap her og vi ligger plutselig ikke så godt an i forhold til gruppeseieren igjen.

1

Basel har vunnet de 9 første kampene i serien. Mot Ludogrets ble det 1-1, statistikk og høydepunkter fra den kampen finnes her. Som dere ser var Basel det førende laget og burde vunnet kampen.

Tror dere Cazorla blir tatt ut for Spania? Hvis ikke kan vi virkelig vente med å hvile han til landslagspausen inntreffer. Walcott blir gjerne tatt ut? Men han har jo allerede fått stå over PSG-kampen. Monreal blir som kjent ikke tatt ut, ingen vits å hvile han nå.

Jeg vil ikke bytte en eneste spiller bortsett fra Cech->Ospina. Send ut det samme laget som var på banen mot Chelsea da Xhaka ble byttet inn for Coquelin. Får vi en grei ledelse, noe jeg egentlig forventer med Ozil og Sanchez på banen, så kan heller de to få komme ut så vi får gitt kamptid til feks Perez og Ox.

Husk på at de beste spillerne stadig vekk snakker om at å gå til en klubb uten CL-fotball er uaktuelt. Tror dere de sier det og går til CL-klubber for å bli spart i viktige CL-kamper som denne?!

Og midtstopperne må bare klare å komme gjennom dette her, selv om jeg kan forstå hvis Koscielny begynner å kjenne det om noen kamper. Det er heldigvis ikke den posisjonen som er mest utsatt å spille i mtp slitasje. Igjen nevner jeg Ludogrets-kampene (vi har to av de i nær fremtid) og Reading-kampen som muligheter for å hvile spillere. Det skal være enklere matcher.

Denne kampen er dritviktig. Jeg er så forbasket lei av ekstrem motstand i første og/eller andre utslagsrunde. La oss nå gi et seriøst forsøk på å vinne gruppen og gi oss selv en bedre sjanse.

1

Kampen er viktig. Og Basel må ikke undervurderes, om vi skal avslutte som gruppevinnere er det viktig at vi tar Basel på alvor.

også er det viktig for Arsenal og spillerne å fortsette sånn som de spilte mot Chelsea mot alle lag de møter, silk at det blir en vane for dem, og da er det lettere å vinne kamper uansett om det er mot et topplag eller et bunnlag.

2
busnissclass Kampen er viktig. Og Basel må ikke undervurderes, om vi skal avslutte som gruppevinnere er det viktig at vi tar Basel på alvor. også er det viktig for Arsenal og spillerne å fortse...

Kampen er viktig. Og Basel må ikke undervurderes, om vi skal avslutte som gruppevinnere er det viktig at vi tar Basel på alvor.

Greit nok det, men å bytte inn spillere som Holding,Elneny, Gibbs,Ox og Perez mener jeg er smart.

Dette er spillere som trenger kamper og er gode nok i en slik kamp. Uten suspensjon mener jeg Giroud også burde vært byttet inn.

F.eks synes jeg det er naturlig at Ox spiller i stedet for Walcott fordi historisk sett er det en spiller som lett blir skadet.

1

Tror vi må stille "toppet" for å dra seieren i land. Basel er gode og Liga-cup laget holder ikke.

1

Jeg hadde ikke sett at noen hadde laget en egen tråd for kampen så jeg lagde en på internasjonal igår. Tenker jeg kan lime inn det jeg skrev her siden min er litt mer utfyllende.

Champions League

Når: 28.09.16, 20:45

Hvor: Emirates Stadium

Antatt lagoppstilling:

Arsenal: Basel:

Ospina Vaclik

Bellerin - Mustafi - Koscielny - Monreal Lang - Tuchy - Balanta Traore

Xhaka - Elneny Xhaka - Zuffi

Walcott - Ozil - Iwobi Bjarnasson - Delgado - Steffen

Sanchez Janko

Fakta: Disse to klubbene har kun møttes i treningskamper tidligere. Basel har bare tapt 1 av sine 10 siste møter med engelske klubber i CL (4 seiere og 5 uavgjort). Arsenal har vunnet alle sine 4 tidligere møter med sveitsiske klubber. Begge lag er ubeseirede i sine 6 siste kamper i alle konkurranser. Arsenal fikk en litt heldig 1-1 resultat mot PSG i første runde. Basel fikk samme 1-1 resultat mot Ludogorets. Brødrene Toulant Xhaka (Basel) og Granit Xhaka (Arsenal) vil spille mot hverandre slik de også gjorde under EM. Granit startet sin karriere i Basel og hans lagkamerat Elneny har også spilt for dem tidligere.

Kampbildet: Arsenal kommer fra en sterk 3-0 seier over deres London rivaler Chelsea, og de vil møte et Basel lag som kommer til Emirates godt forberedt på at Arsenal vil ha mye av ballen. Sveitserne er fullt klar over sin gode statistikk mot engelske klubber og vil legge seg tilbake, forsvare seg godt og prøve å ta Arsenal på kontringer. Det er vanskelig å tippe noe annet enn Arsenal seier i denne kampen, men The Gunners har gått på smeller mot mindre europeiske klubber så sent som i forrige sesongs CL.

Nøkkelspillere: Alexis Sanchez er den store profilen for Arsenal om dagen og uansett om han spiller på høyrekanten eller som spiss, forventer man at chileneren fortsetter sin gode form i denne kampen. Hos Basel er spissen Janko den man skal se etter, men kun hvis han blir helt klar for kampen på Emirates (liten kneskade). Dette blir forhåpentligvis en fyrverkeri av en kamp!

2

Lignende innlegg

Laster...