Fotball - Premier League

Machine_Head

MNF: Burnley - Watford (21:00)

Etter en immense diskusjon med Kælighet så ble det enighet om at undertegnede skulle lage en kamptråd med great character, da det er det minste to så fortreffelige lag fortjener. Vi har æren av å ha dette som ukens Monday Night Football, og jeg håper på en underholdende affære. Bare å komme med forslag til lag om noen gidder det, det vil vise bra med character.

Hvem vinner? Scorer Capoue hat-trick? Spiller Flanno-lad anker (hei Kælighet)?

Kvelden kan ikke komme fort nok!

2
75 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kan sikkert være artig å lete frem en stream til MNF-sendingen på SKY, der selveste Jürgen Klopp skal være gjest og levere analyser og snadder sammen med Jamie Carragher.

Sikkert lurt av SKY å dra til med en slik gjest med tanke på at det ikke er de mest navngjetne lagene som spiller.

Når det er sagt, jeg kjenner tre karer som dro på kamp i Burnley for noen år siden. Da var det PL-kamp mot Wigan, og gutta kjøpte seg hver sin Kalvenes-drakt i supporterbutikken. Dette vakte oppsikt, og de ble bedt om å gi beskjed dersom de skulle tilbake til Burnley på kamp, da skulle de få omvisning og aller helst bli intervjuet på indre bane dersom det var mulig.

Tydeligvis fremdeles ganske eksotisk med utenlandske supportere enkelte steder.

1
Kiedis Kan sikkert være artig å lete frem en stream til MNF-sendingen på SKY, der selveste Jürgen Klopp skal være gjest og levere analyser og snadder sammen med Jamie Carragher. Sikkert l...

Tydeligvis fremdeles ganske eksotisk med utenlandske supportere enkelte steder.

Uten tvil. Har selv vært på flere kamper på lavere nivå i engelsk divisjonssytem, men også på toppseriekamp i Wales. Fellesnevneren er at man blir tatt veldig godt i mot, og "alle" skal ha seg en liten prat. Ganske stor kontrast til det å stikke på en hvilken som helst PL-kamp...

1

Amazing kamptråd. Allerede 10 innlegg og klokken er såvidt 5. Folk klarer ikke å holde seg unna tastaturet. Great character.

Kamper på Turf Moor er som å nyte en immense gammel vinflaske.

1

Spiller Flanno-lad anker (hei Kælighet)?

Jeg sliter med å bestemme meg for om Flanno er best som anker eller vingback. Enhver top managers hodepine.

1

Det er hevdet at det skal bli mange mål i denne kampen , selv om statistikken ikke tyder på det.

Men må nesten se på siden Klopp er i ekspert studioet hos Sky .

1

Kvelden kan ikke komme fort nok!

Bare vent til du blir gammel . Da ønsker en att en sitter fyllesyk i fyllearresten hver dag for att livet skal gå saktere , og da skal eg love deg att tida går sakte.

Forøvrig en framifrå kamptråd.

1

Lignende innlegg

Laster...