Fotball - Premier League

KommersK

Celtic - Manchester City (CL)

Onsdag 28/9

Klokken 20.45

Celtic skal altså prøve å reise kjerringa etter et ydmykende 0-7 borte mot Barcelona. City vant 4-0 over Borussia Mönchengladbach hjemme sist, så City har 11 mål bedre målforskjell i skrivende stund! Vidt forskjellige utgangspunkt, med andre ord. City har 10 seire av 10 mulige under Pep, men har viktige Kevin de Bruyne ute i en måned. Ellers er det bare Kompany (som vanlig) og Delph som er ute.

Celtic har visstnok et keeper-problem, der hverken fansen eller manageren synes å være fornøyde med noen av alternativene for tiden.

Bookmakerne har uansett City som soleklare favoritter, til fattige 1,36 i odds. Celtic-seier gir hyggelige 9,5 ganger flesket.

Tror det blir jevnere enn hva de mener. Det er aldri enkelt å hente tre poeng hos Celtic.

2
140 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

ingenting under kilten er best, men mange baller å hente i egen sekkepipe er å foretrekke....bør bli walk over siffre for City dette, og ja, jeg liker ikke Celtic i det hele tatt, de er nesten like ekle som de ekle.

1

På papiret kanskje den enkleste kampen så langt denne sesongen , og da ligger vel en skrell i kortene.

1

Blir nok et sabla trøkk. Som kvart kiltbærer liker jeg ikke se skotter tape,men City før blod.

1

Skotsk klubb fotball generelt har vel seilt akterut de siste årene, mye pga at det kun har vært 1 lag å regne med i toppserien da Rangers forsvant nedover i systemet, og nettopp Rangers var det siste laget fra Skottland som var i en europeisk finale, i 2008, der de tapte mot Zenit. Mulig det vil bedre seg etterhvert nå når Rangers er tilbake i toppserien, slik at det blir litt mer motstand for Celtic som har vært mutters aleine i mange år.

1

Celtic blir pisset på i Europa, og Celtic pisser på de andre skotske lagene i ligaen. Sier veldig mye om nivået på skotsk fotball.

Kampen mot City blir intet unntak. Tipper 1-5 til Man City.

1

Hahaha! wtf....

“I’ve been really disappointed twice in my career when I’ve lost players,” Rodgers insisted. “One was Luis Suárez at Liverpool and the first one was Dorus de Vries at Swansea.”

1

Disse 11 starter for City:

Bravo, Zabaleta, Kolarov, Otamendi, Clichy, Fernandinho, Silva, Gundogan, Nolito, Aguero og Sterling

Benken: Caballero, Sagna, Stones, Sane, Navas, Fernando og Iheanacho

1

Lignende innlegg

Laster...