Burnley er noen ordentlige lads, de viste det mot Watford. Og de slipper ikke inn mange mål på hjemmebane mot topplagene. Farlig kamp. Får håpe formen vår trumfer alt som er av bananskall. Støtter laget til LeCoq.

1

På bortebane har vi også feid all motstand av banen, minus Leicester-kampen hvor vi enda ikke hadde våknet fra sommerdvalen.

Ingen grunn til å være skeptisk her. Her kan vi på ny leke oss med samspillet Bellerin,Xhaka-Cazorla,Iwobi,özil,Walcott,Sanchez. For en angrepsrekke.

1

Wow! Wenger melder at Coquelin har/hadde en test i dag og bare er en doubt for søndag! Dette har virkelig gått kjappere enn fryktet. Starter med 95 % sikkerhet ikke kampen (mye pga vi har bra cover), men dette er gledelig.

1

I kampen mot Burnley og de tre neste kampene, så aktsepterer jeg kun tre poeng. Vi må vinne alle for å henge med City hele veien. Tottene og Lpool skremmer ikke meg, de havner aldri i verden over oss.

Håper det gode spillet vårt fortsetter fram til Mai.

Ønsker også at vi for første gang spiller en hel sesong uten skader, ihvertfall de langvarige og på våre viktigste spillere.

1
busnissclass I kampen mot Burnley og de tre neste kampene, så aktsepterer jeg kun tre poeng. Vi må vinne alle for å henge med City hele veien. Tottene og Lpool skremmer ikke meg, de havner aldr...

Tottene og Lpool skremmer ikke meg, de havner aldri i verden over oss.

Liverpool slik de spiller om dagen har en reell sjanse å hevde seg i toppen. Har City som favoritt enda, men tørr ikke spå om hvem som kommer over hvem av oss, Pool og Man Utd.

Spurvene er fair enough, de kan ligge 4 poeng foran oss siste serierunde og likevel finne en måte å havne bak oss på igjen :)

2
TheUntouchable Wow! Wenger melder at Coquelin har/hadde en test i dag og bare er en doubt for søndag! Dette har virkelig gått kjappere enn fryktet. Starter med 95 % sikkerhet ikke kampen (mye pga...

Ekstremt overraskende. Da Coq gikk av banen så det unektelig ut til at dette var alvorlig.

Flotte nyheter, men vi får se hvordan Xhaka presterer i morgen, og hva Wenger velger videre. Det vil være dumt å risikere for mye med Coq, siden vi har ligaens klart beste dekning på plassen.

1
Arshavenal [sitat…] Liverpool slik de spiller om dagen har en reell sjanse å hevde seg i toppen. Har City som favoritt enda, men tørr ikke spå om hvem som kommer over hvem av oss, Pool og Man...

Liverpool slik de spiller om dagen har en reell sjanse å hevde seg i toppen

Tror ikke det. De møtte oss på et perfekt tidspunkt da vi manglet sju hele faste spillere, så fikk de juling i Burnley, mot Tottenham pleier de alltid å ta poeng, mot Hull spilte de mot ti mann, men mot Chelsea gjorde de jobben sin, men da så vi det egentlige Chelsea da vi banket dem 3-0.

I tillegg har de ikke spill i Europa, og de har eller ikke god/sterk dekning.

Så nei Tottenham og Liverpool skremmer meg ikke.

Det finnes ikke fire klubber i PL som er bedre enn Arsenal.

1
busnissclass [sitat…] Tror ikke det. De møtte oss på et perfekt tidspunkt da vi manglet sju hele faste spillere, så fikk de juling i Burnley, mot Tottenham pleier de alltid å ta poeng, mot Hull...

I tillegg har de ikke spill i Europa, og de har eller ikke god/sterk dekning

Altså, er du helt nedsnødd, eller hva er greia her egentlig?

Dette argumentet her er i hvert fall i min bok det største argumentet jeg har for at Pool er med høyt oppe i år. Dere energiske spillestil er vanskelig å gjennomføre i en hel sesong med Europa-spill i tillegg til hjemlig serie, men uten Europa er det absolutt mulig. Således blir de uten tvil en hard nøtt å knekke i år.

2
busnissclass [sitat…] Tror ikke det. De møtte oss på et perfekt tidspunkt da vi manglet sju hele faste spillere, så fikk de juling i Burnley, mot Tottenham pleier de alltid å ta poeng, mot Hull...

I tillegg har de ikke spill i Europa

Dette er jo et argument for Liverpool, ikke i mot dem.

Jeg tror Liverpool vil bli veldig farlige i år. Vi må tilbake til "this will f..cking not slip" for å finne siste gang jeg ratet Liverpool like høyt. De er en åpenbar dark horse denne sesongen.

Men at de havner foran oss, tror jeg ikke.

1
Odysseen [sitat…] Altså, er du helt nedsnødd, eller hva er greia her egentlig? Dette argumentet her er i hvert fall i min bok det største argumentet jeg har for at Pool er med høyt oppe i å...

Altså, er du helt nedsnødd, eller hva er greia her egentlig?

Faen! nå begynner jeg å bli forbanna og piss lei av sånne som deg som slenger noe frekt før man kommer med en mening.

Forbaskede tulling! Det var min mening,og ikke fasitten.

Eller er din menig bedre? Eller er du eksperten?

Det er ikke noe som er feil eller rett, når det er snakk om meninger.

NB! "I tillegg har de ikke spill i Europa, og de har eller ikke god/sterk dekning."

Med dette mente jeg selvfølgelig at de får det lettere, og kan kun konsentrere seg om PL.

1
DennisB [sitat…] Dette er jo et argument for Liverpool, ikke i mot dem. Jeg tror Liverpool vil bli veldig farlige i år. Vi må tilbake til "this will f..cking not slip" for å finne siste ga...

Jeg tror Liverpool vil bli veldig farlige i år. Vi må tilbake til "this will f..cking not slip" for å finne siste gang jeg ratet Liverpool like høyt. De er en åpenbar dark horse denne sesongen.

Hvordan vet dere det etter seks kamper?

1

Liverpool muligens litt uheldig med dommeren nå, men deilig å se at de kan gå på et bananskall mot Swansea de også.

1
DennisB Dette er jo ikke bare etter 6 kamper, busniss. De fikk Klopp i starten av sesongen i fjor, som du vet. Det er utviklingen fra han kom til nå, som sier meg det. Pluss noen interessa...

Det er helt grei at folk sier sin mening og begrunner den.

Og jeg er enig med deg og de som mener at Lpool er gode nok til å blande seg inn i topp 4, har tro på at de kommer over Chelsea i år.

Tror han Odysseen reagerte på den der han trodde jeg mente at det var en ulempe for Liverpool og ikke spille ute i Europa.

Tror jeg reagerte feil.

1
busnissclass Det er helt grei at folk sier sin mening og begrunner den. Og jeg er enig med deg og de som mener at Lpool er gode nok til å blande seg inn i topp 4, har tro på at de kommer over C...

Og jeg er enig med deg og de som mener at Lpool er gode nok til å blande seg inn i topp 4, har tro på at de kommer over Chelsea år.

Ja, det tror jeg også. Men samtidig er det erketypisk Liverpool å rote bort poeng i kamper som idag. Da hjelper det fint lite å ha god statistikk mot topplagene.

1
Laster...