Nye VGD er lansert! Mer informasjon

~~ LIVERPOOL vs MAN UTD [DERBY] ~~

LIVERPOOL vs MAN UTD

Mandag, 17. okt. 2016

21:00

Anfield Stadium

Premier League, 8. serierunde

Kampen vises direkte på TV2 Sport Premium/Sumo

Siste 6 kamper Liverpool: WWWDL

Siste 6 kamper Man Utd: DWLLWW

De siste 6 kampene har Liverpool vunnet 1 gang mens Man Utd har vunnet 4 ganger. 1 uavgjort.

Antatt XI:

Mignolet | deGea

Clyne - Matip - Lovren - Milner | Valencia - Bailly - Blind - Shaw

Lallana - Henderson - Wijnaldum | Fellaini - Pogba

Mane - Firmino - Coutinho | Mata - Rooney - Rashford

| Ibrahimovic

(Om laget etter alle solemerker blir annerledes får dere bare beklage.)

Da er det endelig duket opp for en av de mest spennende og energifulle oppgjørene mellom engelsk fotballs to giganter (med hver sin storhetsperiode). Begge lagene slåss desperat om en plass på toppen, og Klopp har virkelig gjort det veldig bra så langt. På den andre siden har Mourinho ikke levd opp til forventningene, men det er selvfølgelig en lang sesong og vi er "såvidt" i gang.

Dette kommer til å bli en helt vanvittig kamp og atmosfære i Liverpool og helt garantert på VGD også :)

Som den subjektive trådstarteren jeg er, satser jeg selvfølgelig på en hjemmeseier. Etter at jeg fikk en god del tomler på forrige kamptråd, pusher det meg enda mer med å lage mye bedre tråder fremover!

3
1,6k svar

1628 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

El_Mojo

Mourinho 1-0 Klopp.

Total overkjøring av Mourinho, rett og slett. Én sjanse til Liverpool? Var vel ikke mer enn det, etter hva jeg husker. Tenker da på Can sin avslutning som DDG hadde brukbar kontroll på. Coutinho kom seg også til et godt langskudd, men jeg vil ikke kalle det en sjanse. Firmino sin heading kan kanskje legges i kategorien 'sjanse', men innlegget og headingen var av såpass svak kraft.

For Uniteds del, så endte det vel med den ene muligheten til Zlatan. Utrolig at den headingen ikke går på mål. Ellers burde United vært mye bedre i den offensive delen av spillet. Presisjonen og samspillet er for svakt i gjennom hele kampen. Mot et så svakt forsvar som det Liverpool har, så bør man klare å skape mer - selv om man fokuserer mest på det defensive.

Alt i alt, så er jeg meget fornøyd med det poenget United tar i dag. Folk må snakke om parkering av bussen til de blir grønne i trynet, men da glemmer de gjerne at det meste av spillet foregikk på Liverpools tredjedel i første omgang. Har ikke tallene for andre omgang (gidder ikke søke de opp), men går ut i fra (er 100 % sikker) på at det var motsatt da. Lagene hadde hver sin omgang, men ingen klarte å legge et skikkelig trykk ved noen anledninger. Glad jeg ikke var nøytral tilskuer i dag. Takk for kampen.

4

pikachu

Litt enig i det

1

SirOwen

Coutinho kom seg også til et godt langskudd, men jeg vil ikke kalle det en sjanse.

En relativt stor sjanse, og det ville vært en kopi av målet han scoret mot Hull (hvis jeg husker riktig). Poenget er uansett at ikke alle keepere hadde tatt den.

1

El_Mojo

Jeg er ingen ekspert på hva som betegnes som sjanser eller ikke, men i mine øyne bør ikke langskudd regnes som sjanser. Om ekspertene sier noe annet, så legger jeg meg heller flat :-)

1

SirOwen

Mourinho 1-0 Klopp.

Forøvrig en liten fallitterklæring hvis dette teller som en seier for Mou, IMO.

Vi snakker Utd her, ikke Sunderland.

1

El_Mojo

Bortekamp. Liverpool i storform. United i dårlig form.

Selvfølgelig er United strålende fornøyd med uavgjort da. Alle vet hvordan Mourinho går ut i disse storkampene. Personlig skulle jeg jo ønske at vi turde å gå ut med en mer offensiv innstilling, men jeg vet jo at det ikke skjer under Mourinho. Da er jeg også strålende fornøyd med at kampplanen funket perfekt.

1

Delle33

"Manchester United reduced to 10 men as Wayne Rooney comes on for Rashford."

4

zjznjobjnov

Før seriestart tippet de fleste Liverpool på en 5-8 plass. Var vel ingen som egentlig trodde på topp 4. United var tippet som tittelkanditat sammen med City. Vi har kun spilt 8 kamper og nå skal plutselig 0-0 hjemme mot MU være for dårlig? samtidig som MU skal være kjempefornøyd?

Var det virkelig noen som trodde at Liverpool skulle kjøre over MU i går? Har folk virkelig så lite greie på fotball? I kampen før mot Swansea spilte Liverpool er svak første omgang og var tilslutt litt heldige som vant. Borte mot Arsenal, Spurs og Chelsea har Pool vært gode. Mot Leicester også. Svak kamp mot Burnley og ok kamp mot Hull.

Jeg var godt fornøyd med Liverpool i går. Hadde stort sett full kontroll på United og motstod fristelsen til å kaste alt fremover siste halvtimen. Er ganske sikker på at denne kampen hadde vi tapt under Rodgers. Da hadde det blitt gamblet på slutten og man hadde fått en bak istedet. I kamper mot topplag er det ofte like viktig å unngå tap som å vinne. I fjor tapte Pool 6 poeng mot United. I år er man allerede garantert å bedre dette med minst 3 poeng.

Seriestarten har vært over all forventning for min del. Inne blant topp 4. Dersom Liverpool klarer å kjempe om topp 4 denne sesongen vil det etter min mening være en bra sesong. Det blei en 8 plass i fjor og man gikk i pluss på transfer fronten i sommer.

Andre klubber brukte mellom 1 og 2 milliarder.

Litt realisme går det faktisk an å ha selv om man er supporter den ene eller den andre veien.

3

DennisB

Borte mot Arsenal, Spurs og Chelsea har Pool vært gode.

Liverpool var forsåvidt gode mot oss, men det skal sies at Arsenal hadde et fryktelig svakt og urutinert midtforsvar da. Holding, nettopp kjøpt fra Bolton, og Chambers spilte. Ingen av dem har spilt siden. Chambers på utlån, og Holding milevis unna en plass på laget. Mertesacker og Gabriel var skadet, og Koscielny hadde ferie. I tillegg hadde Özil også ferie.

Koscielny kom så tilbake fra EM-pausen, og man handlet inn Mustafi til de neste kampene, og denne duoen har spilt siden.

Skal ikke ta fra Pool-fansen gleden av å score 4 mål på Emirates, men de var åpenbart ekstremt heldige med tidspunktet i den kampen.

1

-Joachim-

Åh så leit assa. Bedre lykke neste gang boys. Gleder meg til å se Liverpool-supporterne forsvare Klopps disposisjoner når man legger seg lavt på OT og Etihad senere i sesongen. Da er det plutselig greit.

3

SirOwen

Gleder meg til å se Liverpool-supporterne forsvare Klopps disposisjoner når man legger seg lavt på OT og Etihad senere i sesongen. Da er det plutselig greit.

Da vet du ikke mye om Klopp hvis du tror vi parkerer bussen der.

Noe vi altså heller ikke gjorde borte mot hverken Arsenal eller Chelsea, btw.

1

-Joachim-

Hvem bryr seg om ballbesittelse? United hadde ballen nest mest i fjor (om jeg ikke tar feil). Det var som å se maling tørke. Bayern knuste Barcelona over to kamper med i overkant av 30 % ballbesittelse.

Hvem snakket om å parkere buss? Jeg snakker om å ligge lavt. Og nei, det var forresten ingen bussparkering i dag. Man lå lavt ja, men ingen buss. De siste 25 min var United kjørt og da er det naturlig at man safer inn resultatet.

1

Grandezez

Herrera sier at United skal spille slik i de store matchene. Utrolig.

3

Magnific

Spillestilen til Mou på bortebane det. 1 poeng borte, gå for 3 hjemme..

1

PatNevin

Mourinho har alltid satt opp laget slik i tøffe bortekamper. Burde ikke være overraskende for noen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...