Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor ender han opp?

Var på intervju i Swansea og rapportene sier at han gjorde en dårlig figur der. Selv sier han at Swansea ikke matcher ambisjonene hans og at han selv takket nei.

Er han klar for å ta over en Premier League klubb?

1
45 svar

45 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

as_roma

Likte forøvrig artikkelen av Savage.

Regner med at de fleste har fått den med seg.

Erkebritisk

2

-k9b_

Selvsagt må Savage mene noe slikt. Han er jo pundit på samme grunnlag som Giggs evnt. er manager. De har spilt masse kamper og derfor antas det at de har en kompetanse langt over de som ikke har gjort det samme.

Eks-proffer må verne om hverandre. Når man på et tidspunkt finner ut at erfaring som spiller ikke nødvendigvis betyr høy kompetanse som manager så vil det skape bølger som ingen av disse punditsene ønsker.

3

snkz

Eks-proffer må verne om hverandre. Når man på et tidspunkt finner ut at erfaring som spiller ikke nødvendigvis betyr høy kompetanse som manager så vil det skape bølger som ingen av disse punditsene ønsker.

Giggs played nearly 1,000 games for Manchester United spread over 24 years. What he doesn’t know about the Premier League, and what Swansea need to do if they want to stay in it, probably isn’t worth knowing.

Er vel ikke ikke mange som kjenner til mer snusk om engelsk fotball en Giggs vel. Det har han vel rett i. Og han er vel på innsiden hos de fleste på en eller annen måte.

Giggs er vel en av de få jeg aldri ville hatt som manager i noen som helst klubb som jeg ikke hadde noe sterkt imot.

2

Hetfield

Jepp..

Samme grunnen til at Neville-brødrene forsvarer Rooney med nebb og klør også.

1

Machine_Head

Jeg får vondt i hodet av retorikken hans.

1

Flammen2

Det var helt en nydelig artikkel. Nesten på nivå med Joe Hartson kommentarer om Oliver Burkes overgang til Leipzig fremfor Premier League (anbefales på det sterkeste).

1

Fowla

Hvem vil ha dette rasshølet som manager?

2

as_roma

Ifølge Chris Sutton og Robbie Savage burde de fleste klubber i PL ansette Giggs på dagen, uten no form for intervju først.

Er det noe som i det hele tatt tilsier at Giggs vil bli en bra manager? Å være en god fotballspiller betyr ikke at du blir en god manager.

Han må selvfølgelig få sjansen til å bevise seg først, men han er veldig optimistisk hvis han tror han får gjøre det i en PL klubb først. Eventuelt må det finnes noen mindre smart styreledere der ute, men det gjør det nok.

1

Retnuh_Flim

Liverpool bør gi han en sjanse?

passer godt inn i manager-profilen deres

1

Fowla

Syns egentlig Klopp har et generelt godt ry på seg.

1

Kristwic7

Godgutt mener du

1

Kiedis

Begriper virkelig ikke hvorfor disse totalt uerfarne lettvekterne tar jobber på et nivå som i det minste muligens passer overens med kvalifikasjonene deres.

Selvfølgelig floppet Giggs på dette intervjuet. Det samme hadde jeg gjort om jeg skulle stilt på intervju for stillingen som konsernsjef i Aker.

2

Romlingane

Justice for Giggs!

1

Ale-Jet

Lykke til, Ryan.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...