Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor: Emirates

Når: Lørdag, 16:00

Kanal: Stream :'(

Endelig slutt på den depressive landslagsfotballen - nå er det tid for litt Özil-Alexis-magi. Viktig å holde seiersrekka gående, selv om det fort kan bli tøft. Swansea er et lag vi ofte sliter mot.

Cech; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Xhaka, Cazorla; Walcott, Özil, Iwobi; Alexis

Kamptips: 3-1

2
247 svar

247 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

John||Locke

Bare for å ta det også, ettersom uttrykket stadig brukes feilaktig. Tidligere i Laws of the Game var "professional foul" betegnelsen på lovbrudd som fratok motstanderen en åpenbar scoringsmulighet. Altså: Professional foul = rødt kort. Senere har uttrykket blitt tatt ut av reglene og blitt erstattet med formuleringer som "denying an obvious goal scoring opportunity".

I dag bruker mange "professional foul" som en samlebetegnelse på kyniske taklinger hvor man med vilje velger å forbryte seg mot reglene fordi det er bedre å ta et frispark og gult kort, fremfor å la motstanderen fortsette å ha ballen i den situasjonen. Dette er altså historisk feil, men jeg forstår hvordan mixupen har skjedd. I dag ser vi også kommentatorer og pundits i England blande dette.

-Pat

2

Makatelli

Jeg syns det var et soleklart rødt kort. Han er ikke nærheten av å ta ballen, går kun etter mann, og takler han bakfra. Det er rødt kort 10 av 10 ganger. Greit å være Arsenal supporter, men må ikke la det farge dømmekraften såpass mye.

2

John||Locke

Det er rødt kort 10 av 10 ganger.

Hvordan kan du få deg til å si dette? Har du aldri sett fotball før?

Taklingen fantes ikke stygg.

-Pat

2

Makatelli

Taklingen fantes ikke stygg.

Hva er det du snakker om? Han sklitakler han rett ned med vilje, det er ingen intensjon eller mulighet til å ta ballen som er mange meter foran! Xhaka gikk kun etter mann. Dette er rødt kort uansett hvor på banen det er. Jeg er Arsenal supporter selv men det er utrolig at folk kan ha så mye bias.

2

upforgrabs

Han er ikke nærheten av å ta ballen og går kun etter mann og takler han i bakfra.

Barrow blir ikke fratatt en åpenbar målsjanse og det er ikke grisete av Xhaka. Les deg opp på tactical foul.

1

Mr.Daddycool

Helt håpløst mange som ikke kan de enkleste spillereglene en gang, men slik er mange som ser fotball. Mener mye men kan lite om spillet faktisk.

1

Mr.Daddycool

Du kan ikke spillereglene! Ingen av de tingene du her sier kvalifiserer til rødt kort, det er om han er brutal og voldsom at det kan tre inn, det var han ikke der, bare tok han ned for å hindre en overgang, det er gult kort. Det er ikke slik at fordi du mener at det å forhindre en god overgang skal være rødt kort, at det er slik. Øzil fikk en mye mer brutal takling mot seg i første omgang, men forsvarer fikk da bare gult.

1

Enzino

Herlig seier på en kamp som er et bananskall.

Dagens lesson: Det er ALDRI en enkel seier over Swansea på 10-tallet.

2

RamsherE

God kamp folkens og gratulerer til JMAFC med gårsdagen! Måtte han få 3p som bursdagsgave.

2

JMAFC

Du, altså. Takk sir, får håpe på det!

1

Hillwood1977

Fikk ikke Rooney rødt for en lignende "beinkrok" for noen år siden?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...